Şimdi Ara

BAKMADAN GEÇME HTC D. HD APPLANET SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar cihazın içinde kendi orjinal rom yüklü vodofon bayisinden aldığım için market yok bende applanet kullanıyordum taki 2 hafta önce girmemeye başlıyana dek forumlardan takip ettim kimisinin up sonucu çalıştığını kimisinin direk yeni versiyonu yükleyerek çalıştığını gördüm bende bunun üzerine eskisini silip 2.7.8 yükledim ama sonuç gene boş 2.7.8 silip 2.7.9 ve 2.7.10 yükledim gene girmiyor kullanan insanlara sorduğumda sorunsuz çalıştığını belirtiler.

1:)Şimdi denediklerim sd kartın içindeki bütün applanet yazan herşeyi sildim.
    2:)Telefonu defalarca yeniden başlattım.
    3:)En eski sürümlerini yükleyip güncelleme yapmasını ümit ettim
    4:)Farklı internet hatları ile denedim
    5:)3g+ edge ile bağlandım
    6:)Fark lı bir sd kart takıp onun içine yükledim 2.7.10

Bunları yapmama rağmen yükleniyor yazısında bekleyip uygulamaları göremiyorum.2hafta öncesine kadar hiç sorun yoktu yardımlarınızı bekliyorum.

• Yaklaşık 1 haftadır server değişikliği nedeniyle applanet calismiyordu.pazardan geride aktif olarak kullanmaktayim..senin şikayetinin benzerleri applanet Facebook sayfasında mevcuttu ama şu aralar böyle birşey hiç duymadim.cevap yazarken applanet son sürüm bende hatta bugün saabahda güncelleme yaptı versiyon 2.7.9.3 Facebook sayfasında link paylasiyorlar.bulup bir deneyin sorun cikarmayacagina eminim. Birde uygulama telde kalsin hafıza kartına taşımayın
  • Cevap için teşekkürler buldum indirdim ama gene sonuç aynı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 8 Mart 2011; 13:29:58 >
  • Bende de 2.7.8 var 2.10 güncelleme istedi dün yapmadım.Şimdide 2.9.3 e güncelleme istiyo.Onu yapmak istiyorum ama herhangi bişi indirmiyo

Neyse rom güncellemeleriyle allahtan market açılıcakmış.Applanet la uğraşılmaz
  • Çalışan şey durduk yere bozuldu ortada bir sürü versiyon geziyor belkide ben ilk sefer güncelledim şidmi ondan çalışmıyor anlamadım htc sanse 2.3 çıkarcak onu yüklediğimizde sorun çözülür zaten

http://www.easy-share.com/1914135273/Applanet

bundada aynı sonuç açılmıyor lanetşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 8 Mart 2011; 13:37:09 >
  • Sorunu kendim şuan çözmüş bulunuyorum yapılacaklar

Telin içindeki program yardımıyla pc bağlayın bağlantı seçeneklerinden pc ile internete bağlan ibaresini seçin ve sonuç market açılıyor güncellemeyi yapıp pc den sökün sorun ortadan kalktı
  • Telin içindeki hangi program ? Biraz daha detaylı anlatabilirmisin hocam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet hocam
  • telefonun sd kartının içinde Htc sync diye bir program var mavi renk li onu pc kurun sonra cihazı pc bağlarken size seçenek soruyor pc ile internete bağlanı seçip basın applanet ne olursa olsun açılıyor kaç gündür yapmadığım kalmadı dns ayarlıyamadığım için pc taktım ve bunu buldum.Şuan hala çatır çatır çalışıyor ne bulduysam indiriyorum bakmadan ilerde kapanır filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 8 Mart 2011; 20:57:15 >
  • Ben applanet la uğraşmam artık.10-15 gün sonra market açılıcak zaten

Applanet la birşey indiriken korkuyorum virüs varsa temizleyemeyizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Wish

Ben applanet la uğraşmam artık.10-15 gün sonra market açılıcak zaten

Applanet la birşey indiriken korkuyorum virüs varsa temizleyemeyizde

Benim taktığım nokta çalışmamasıydı 100 yakın oyun indirdim 2 karttımda doldu market açılana kadar yeter onlar bana :)
  • Arkadaşlar şu anda pcdyede bağlasanız, uyduyada bağlasanız malesef applanet çalışmıyor çünkü serverlarından kapalı o yüzden panik yapmayın, aşağıda vereceğim linki kaydedin oradan görebilirsiniz site ve sunucunun açık veya kapalı olduğunu.

Applanet Status
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exalteddivx

Arkadaşlar şu anda pcdyede bağlasanız, uyduyada bağlasanız malesef applanet çalışmıyor çünkü serverlarından kapalı o yüzden panik yapmayın, aşağıda vereceğim linki kaydedin oradan görebilirsiniz site ve sunucunun açık veya kapalı olduğunu.

Applanet Status

Hem online hem de offline yazıyor
  • Applanet App Server Status

kısmı telefonunuda onemli olan kısımdır.

bu kısımda online yazarsa uygulamaları görebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepland
    Applanet App Server Status

kısmı telefonunuda onemli olan kısımdır.

bu kısımda online yazarsa uygulamaları görebilirsiniz

Hocam su an itibariyle app server online olmasina ragmen applanet nanay, hicbirsey gormuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.