Şimdi Ara

Bakmadan Geçmeyin! Satılık Silahlar ve Bıçak!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum itemlerimi aldığım fiyatların altında hepsini değerlendirdim toplu alım olursa ufak bir indirim yapılabilir sadece.

AWP | BOOM - Az Aşınmış 35 TL (pazar fiyatı 50TL)
    P90 | Asiimov - Az Aşınmış 18 TL (pazar fiyatı 25TL)
    USP-S | Orion - Az Aşınmış 12 TL (pazar fiyatı 19TL)
    Glock-18 | Su Elementali - Az Aşınmış 8 TL (pazar fiyatı 14 TL)
    M4A1-S | Hiper Canavar - Görevde Kullanılmış 115 TL (pazar fiyatı 130 TL)
    AK-47 | Akuamarin İntikam - Görevde Kullanılmış 110 TL (pazar fiyatı 125 TL)

ve son olarak bıçak :)

★ Kelebek Bıçak | Sertleştirilmiş Kasa - Görevde Kullanılmış 320 TL (pazar fiyatı 380TL)
     Bakmadan Geçmeyin! Satılık Silahlar ve Bıçak!

• hayırlı satışlar dilerim
    sanki m4, ak ve bıçağın fiyatını biraz yüksek tutmuşsunuz gibi geldi. küçük bir düzenleme daha iyi olur. pazarda satınca alacağın fiyattan bile fazlasını istiyorsun çünkü. böyle biraz zor alıcı çıkar onlara, diğerlerinde sorun yok kolay gelsin
  • Pm atıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel
  • Güncel!
  • güncel!
  • Arkadaşlar herkesin şu hatayı yaptığını görüyorum. TL ile pazar fiyatını hesaplıyorsunuz fakat Steam Kur fiyatı üzerinden de kar elde ediyor. Bunu bir bete koyarsan fiyatı daha farklı olucaktır. şuan dolar ne kadar bilmiyorum ama 2.75 ten yüksek olduğunu düşünmüyorum. Ve Hyper 43 dolar

43x2.75= 118 TL gibi bir fiyat yapıyor Hyper'ın normal fiyatı marketteki. Lütfen fiyatlandırma yaparken bunada dikkat edleim. Hah dersin ben TL üzerinden yaparım indirimimi. O zaman yabancılardan almak daha karlı bizim için nede olsa daha ucuz market fiyatı bile onlarla daha iyi indirim yapılabilir.

Bet'e koysanda Dolar üzerinden hesapladığı için TL olarak düşünürseniz yine aynısı oluyor kar değil zarar ediyorsun
  • Güncel ağız dolu laflara göre satmıyoruz bizde o fiyatın üstünde aldık altına satıyoruz bedava ya satış yoktur kusura bakmayın beğenmiyen varsa almasın!
  • güncelll
  • Pm atıldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • günceldirler !
  • günceldir ulaşabilirsiniz!
  • günmiyorsanız satış donanım aracısı olan drmel aracılığıyla yapılabilir sıkıntı yok! güncell
  • günceldir! güvenli satış!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.