Şimdi Ara

Bakteriler hk. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba denemede bir soru kafama takıldı: Saprofitlerde hangisi gözlenmemektedir? diye soruyor cevapta şu yazıyor:"İnorganik maddelerden organik madde sentezini gerçekleştirme." Peki saprofit bakteriler aynı zamanda klorofil ile fotosentez yapamaz mı yani saprofit bir bakteri aynı zamanda fotosentetik bir bakteri olamaz mı?

• olamaz istisnası vardı diye biliyorum ya biri olucak ya biri . Şöyle gibi düşün .Virüs ya dna'sı vardır ya da rna'sı.
  • Hocam teşekkürler fakat bugün bir soruyla daha karşılaştım Nitrifikasyon bakterileri hangisini gerçekleştiremez diyordu glikozu selüloza çeviremez cevap. fakat bir diğer seçenekte "İnorganik maddeler --> Organik madde" bu seçenek doğru kabul edilmiş. Çelişmiyor mu?
  • Saprofit ayrı nitrifikasyon ayrı hocam. Nitrifikasyon ve denitrifikasyon bakterileri kemosentez yapabiliyor. O dediğim şey saprofit için geçerli . Ezber bilgi diyeyim , kafanı karıştırmayayım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tamamdır. döngüyü karıştırdım haklısın teşekkür ederim cevaplar için hocam kolay gelsin.
  • Saprofitler hetetroftur hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.