Şimdi Ara

BAKU DEVLET UNİVERSİTESİNDE DENKLİK VAR Mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ÖSYM kılavuzunda var, ücretli olarak geçiyor. Arastirmalarima gore çok ucuz bi şekilde mezun olabilirmisim. Ama denklik var mi turkiyede diplomasi sorun cikartir mi bilmiyorum
    Yardimci olur musunuz. Psikoloji bölümü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up
  • Gecen sene ben cok arastirdim denklik var 4.sinifta turkiyedeki anlasmali universiteye geliyosun
    Azerbaycan da hazirlik 1 2 ve 3. Siniflari okuyorsun
    Hazirlik 1.500 dolar
    1 2 ve 3.siniflar 2000 dolar (gecen sene boyleydi degismis olabilir)
    4.siniftan itibaren turkiye de oldugun icin para odemiyorsun ve turkiye deki universitenin diplomasini da aliyorsun

• Fath226 F kullanıcısına yanıt
    Yani gidilmesi mantikli?
    Sen nasil tercih yaptin peki kardeşim neden gitmedin anlattigina gore sorun cikmiyor
    Seni soğutan ne oldu?

• Merak ettim bak simdi

• tercih yapmadım mezuna bıraktım.
    tercih yapmıs olsaydın gider miydin diye sorarsan ben gitmezdim kültürü felan farklı bir ülkeye gitceksin sonuçta kolay kolay alışabilceğimi sanmıyorum hani her ne kadar geri türkiyeye dönüyor olsanda hazırlık+3yıl olmak üzere toplam 4 yıl ordasın azımsancak bir süre değil
    Ben de doguluyum dil lehçe bakimindan çok benziyor insan alisir kültürüne diye dusunuyorum. Türkiye de bir üniversiteye geçiş olmuyor mu?

• tom123456 T kullanıcısına yanıt
    Valla kardeşim bende arastirdim ve çok mantıklı geldi. Türkiye sınırlarında herhangi bi vakıf üniversitesinde okumuş gibisin, diploman denk. Dil çok zorlanacagin bir dil değil, insanlar senin insanların. Ve İstanbulda özelde okusan sadece okula vereceğn parayla burada krallar gibi tek basina eve cikar + kendinle başka öğrenci okutursun gibi duruyor resmen :D

• Eger siralaman klavuzdaki siralamaya tutuyorsa ve osym tarafindan yerlestirilirsen 4.sinifta turkiyeye gecis var
    Ama eger daha baraji gecememis bir insansan veya osym tarafindan yerlestirilmediysen ne denklik var ne de turkiyeye gecis var

Yok yok kardeşim siralamam puanim tutuyor bir çok vakit %25 burslu yerler geliyor.
    Klavuzda gözüme Bakü carpti tanidigim bi abim de orda okuyor ona sordum 15 bin lira yillikla herşeyin hallolur dedi, okul yurt dahil. Bi de foruma danismak istedim.
    Tesekkur ederim ilgin icin

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.