Şimdi Ara

BAL & Arı Ürünleri (konuyu vs n11 yorumlarımı okuyun) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
28
Favori
14.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Bal ve Reçeller
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fantastik beşli

quote:

Orijinalden alıntı: malitoprak91

quote:

Orijinalden alıntı: yelkowan

Merhaba kendi ürettiğiniz bal hangisi? Sipariş verip bir de analizlerini yaptırmak istiyorum. Sizin elinizde analiz raporunuz var mı?

Teşekkürler.

Buyrun hocam bu Erzurum un raporu. Tarım Bakanlığının onayından geçmiştir. @fantastik beşli

BAL &  Arı Ürünleri (konuyu vs n11 yorumlarımı okuyun)

geçen yıl tahin pekmez helva bal derkenbayaa kilo almışım kıyafetlerim bile olmuyo

biraz karatay diyeti yapayımda tekrar bala dönerim

Hocam sen bakma Karatay a valla sallıyor kadın :) bal dediğin şifadır bal yeme vs diyor ama hikaye yani hepsi :) bunlar bi takım lobi işleri hep :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu siparişleri verip buraya yazmayan Donanımcılara gönül koyuyorum biline :)

• malitoprak91 M kullanıcısına yanıt
    Taş bana gelmiş anlaşılan Yorumları okudum. 3 arkadaş, denemek amaçlı yarımşar kilogram süzme erzurum balı sipariş verdik. Ayrıca 2kg da kırma zeytin siparişi. Memnun kalacağımıza inancım yüksek, dilerim bi sonraki siparişimiz daha yüklü olur Kargo geldikten sonra tecrübelerimi tekrar yazacağım. İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpion64_120

Taş bana gelmiş anlaşılan Yorumları okudum. 3 arkadaş, denemek amaçlı yarımşar kilogram süzme erzurum balı sipariş verdik. Ayrıca 2kg da kırma zeytin siparişi. Memnun kalacağımıza inancım yüksek, dilerim bi sonraki siparişimiz daha yüklü olur Kargo geldikten sonra tecrübelerimi tekrar yazacağım. İyi forumlar.

Yok hocam estağfurullah 😅 senin yazacağını biliyordum da buradan aldığım siparişlere yorum yazılsa konu 2 katına çıkardı belki :) o yazmayanlara diyorum. Ama bundan sonra şart koşacağım yollamadan önce yorum yapmalarını 😅 eyvallah inşaAllah memnun kalırsınız. Teşekkür ederim 😊

• Öncelikle hayırlı satışlar.

Ben genelde balı Vakıflardan alıyorum güvendiğim için fakat amacım arıcılığa emek vermiş birilerinden güvenerek gerçek yayla-köy balı yemek. Allah korkusu olan dürüst satıcı çok önemli bu konuda. Bir de aklıma takılan kendi yöreniz dışında da bal satıyorsunuz tek bir yeriniz yok muydur diğer yörenin ballarını kendimiz üretmiyorsunuz heralde ?

İyi forumlar...
    Hocam sizin tavsiyeniz hangisi şöyle kahvaltı soframizin vazgeçilmez i olacak bir zeytin bulamadim. Deneme amacli bir kg almak isterim Ankara ya kargo ne tutar

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Öncelikle hayırlı satışlar.

Ben genelde balı Vakıflardan alıyorum güvendiğim için fakat amacım arıcılığa emek vermiş birilerinden güvenerek gerçek yayla-köy balı yemek. Allah korkusu olan dürüst satıcı çok önemli bu konuda. Bir de aklıma takılan kendi yöreniz dışında da bal satıyorsunuz tek bir yeriniz yok muydur diğer yörenin ballarını kendimiz üretmiyorsunuz heralde ?

İyi forumlar...

Merhaba hocam. Vakıf olunca dürüst olunmuyor öncelikle bunu diyeyim. Tema vakfı var lakin vakıf diye kalitelidir diye birşey yok kendisi üretmiyor. Vakıf değil ama örnek vereyim Balparmk piyasada şekerli şekersiz balları topluyor. Kimse sizin ne yediğinizi önemsemiyor büyük şirket firma olarak. Din imanları paradır belirteyim.

Diğer mesele. Hocam Ürün çeşitliliği gerekiyor ve bizim bütün yörelere gitme imkanımız yok. Ama sağlam yerlerden tedarik ediyoruz. Erzurum, petek ve portakal balları bizim üretimimiz diğerleri değil ama sağlam. Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: kntrli

Hocam sizin tavsiyeniz hangisi şöyle kahvaltı soframizin vazgeçilmez i olacak bir zeytin bulamadim. Deneme amacli bir kg almak isterim Ankara ya kargo ne tutar

Merhaba hocam senin dediğin zeytin bende. WhatsApp sipariş hattıma yazarsan yardımcı olayım. 05077262950

• Bugün sipariş geçerim hocam 1kg petek deneyelim. Bal, zeytin ve zeytinyağı konusunda hassasım yorumlarımı yazarım inşallah teslim alınca. Gerçi bal konusunda analiz dışında gerçeklik anlaşılmıyor ama güvenilir dürüst bir arkadaşa benziyorsun. İyi satışlar

• quote:

Bugün sipariş geçerim hocam 1kg petek deneyelim. Bal, zeytin ve zeytinyağı konusunda hassasım yorumlarımı yazarım inşallah teslim alınca. Gerçi bal konusunda analiz dışında gerçeklik anlaşılmıyor ama güvenilir dürüst bir arkadaşa benziyorsun. İyi satışlar

Olur hocam. İstersen 05077262950 WhatsApp sipariş hattımdan yaz yardımcı olayım. Zeytin de yollayayım sana istersen denersin.

• Beyler organik nar ekşisi yapıyorum an itibariyle. Hiçbir katkı vs yok. Haberiniz olsun birkaç güne satışta.

• 1kg petek yarım kilo süzme siparişi verdim. 20 lira puanım vardı çok hesaplı geldi. İnşallah memnun kalırız da ömür boyu abonen olurum hocam. Memnun kalırsam karakovan'da alırım bir ara %100 doğal ağızda eriyen petek.
  • quote:

1kg petek yarım kilo süzme siparişi verdim. 20 lira puanım vardı çok hesaplı geldi. İnşallah memnun kalırız da ömür boyu abonen olurum hocam. Memnun kalırsam karakovan'da alırım bir ara %100 doğal ağızda eriyen petek.

İnşaAllah memnun kalırsın hocam. Teşekkür ederim. Karakovan ilanlarını yükleyeceğim. Fakat buradan sipariş verirsen bi dahakine ben kazanırım :) n11 babama buradan gelenler bana ait :))

• Beyler nar ekşisi yapımı biteli çok olmadı. Sabah 7 de bu iş için uyandım saatlerce ateşin başında olmasını bekledim. Zahmetli bir iş. İnşaAllah emeğimizin karşılığını alırız. Sizlere de Şifa olsun.

• Nar ekşisi bence pek tutmaz. Sen bal üzerinde yoğunlaş. r10'da satış yapabilirsin mesela.
    Selamlar 1 kg karakovan balı almak isterim, fiyat alayım bir de n11 ilanı açarsan sipariş vereyim. Bir de mardin balı var n11 de 80 TL kaç gr o ürün detaylarını yazmamışsın temini var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cliors

Selamlar 1 kg karakovan balı almak isterim, fiyat alayım bir de n11 ilanı açarsan sipariş vereyim. Bir de mardin balı var n11 de 80 TL kaç gr o ürün detaylarını yazmamışsın temini var mı?

Hocam gecikme için kusura bakma. 05077262950 den yazabilirsin yardımcı olayım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba kendi ürettiğiniz bal hangisi? Sipariş verip bir de analizlerini yaptırmak istiyorum. Sizin elinizde analiz raporunuz var mı?

Teşekkürler.

Buyrun hocam bu Erzurum un raporu. Tarım Bakanlığının onayından geçmiştir. @fantastik beşli

geçen yıl tahin pekmez helva bal derkenbayaa kilo almışım kıyafetlerim bile olmuyo

Hocam sen bakma Karatay a valla sallıyor kadın :) bal dediğin şifadır bal yeme vs diyor ama hikaye yani hepsi :) bunlar bi takım lobi işleri hep :)

canan hocayı dinleyeli 2 haftada 2 kilo verdim.balı bırakıp tereyağı yedim.

tereyağı satıyorsan almak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ağla Sevgili Yurdum Ağla -- 10 Ekim 2017; 12:55:33 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

canan hocayı dinleyeli 2 haftada 2 kilo verdim.balı bırakıp tereyağı yedim.

tereyağı satıyorsan almak isterim.

İyimiş hocam :) tereyağı şuan maalesef yok. Bilmiyorum getirir miyim ama ESKİ KAŞAR düşünüyorum.

• Yarımşar kiloluk üç adet süzme bal ve 2kg zeytin siparişlerimiz kısa zamanda elimize ulaştı. paketleme özenle yapılmıştı. bal kalitesine diyecek laf yok. zeytinde elde kırma ve lezzetli. elimizdekiler bitince yeni siparişlerde görüşmek üzere Hayırlı forumlar ve kazançlar.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.