Şimdi Ara

BAL & Arı Ürünleri (konuyu vs n11 yorumlarımı okuyun) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
28
Favori
14.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Bal ve Reçeller
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kardeşim kaşar'ın fiyatına bir şey demiyorum zaten.ama 1 kilo kaşar almak'da işime gelmiyor kargo fiyatı olduğu için.demek istediğim daha önce kargo parası yüzünden alamadığım petek balı,aynı fiyat'dan vermen.birde satışa koyduğun ürünlerin gramajları hakkında tam açıklayıcı bilgi yazmıyorsun.sattığın ürünün net gramajını yazman lazım.pekmeze brüt 1125 demişsin neti ne kadar bunun?birde kaşar'ın tamamı(adı neyse artık)kaç kg oluyor?heralde 1kg'lık şeklinde değiller hiç öyle görmedim.
  • malitoprak91 M kullanıcısına yanıt
    o zaman dur hocam onaylama sen bu mesjaı yeni gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: wtwt24

kardeşim kaşar'ın fiyatına bir şey demiyorum zaten.ama 1 kilo kaşar almak'da işime gelmiyor kargo fiyatı olduğu için.demek istediğim daha önce kargo parası yüzünden alamadığım petek balı,aynı fiyat'dan vermen.birde satışa koyduğun ürünlerin gramajları hakkında tam açıklayıcı bilgi yazmıyorsun.sattığın ürünün net gramajını yazman lazım.pekmeze brüt 1125 demişsin neti ne kadar bunun?birde kaşar'ın tamamı(adı neyse artık)kaç kg oluyor?heralde 1kg'lık şeklinde değiller hiç öyle görmedim.

Hocam benim işim hep nettir hiçbir zaman eksik Ürün göndermem. Pekmezi güncelleyeceğim kavanozun içinin ne kadar aldığını ölçüp. Ve birazdan yapıyorum 835 gr.

Kaşara gelince o da net 1000 gram hatta 15 20 30 gram fazla geliyor bazen, tekerden kendim kesip tartıyorum, gramajlarım hiçbir zaman eksik olmaz ne demişsem odur hocam.

Petek bal fiyatına gelince hocam tabiri caizse fazla ölücülük iyi değildir, o verdiğim fiyata o bal cidden mümkün değil artık, ben onu reklam için yaptım asla o fiyata o Balı satmadım, donanım içindi o keşke alsa idin o vakit. Fakat süzme balımız geldi Bingöl'ün onu birkaç güne güzel fiyatla satacağım takipte kalırsan paylaşacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

o zaman dur hocam onaylama sen bu mesjaı yeni gördüm

1 - 2 güne yeni getirdiğimiz Bingöl yayla balımızı süper fiyata vereceğim yine reklam amaçlı. Elimde zeytinyağı stoğu çok onu maliyetine vereceğim nakite çevirmek için. Kaşar zaten kampanyada. Çoklu alımlarda yine ikram edeceğim. Sizin için buradayım yoksa okulumda şuan çok işim var onu asıyorum :))

• Sipariş No: 204833226698
    az once verdim. umarim memnun kaliriz.

iyi calismalar -hayirli satislar
    hocam sen gir ürünleri biz alırız öğrencilere de selamlar , karneye bol bol 5 ver sevinsinler pekmezinde siparişi tamam yalnız ben tekim hocam o yüzden çabuk bitiremiyor senin malzemeler birazda abartmışım bal olayını fazla almışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

hocam sen gir ürünleri biz alırız öğrencilere de selamlar , karneye bol bol 5 ver sevinsinler pekmezinde siparişi tamam yalnız ben tekim hocam o yüzden çabuk bitiremiyor senin malzemeler birazda abartmışım bal olayını fazla almışım

Hocam afiyet bal Şifa olsun :) hepsine 100 verdim inan :))

Kavanozlara paketleme yapalım hemen paylaşacağım donanımcı arkadaşlar sağolsun yanımızdalar günlük sipariş yolluyorum elhamdülillah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutluthegreat

Sipariş No: 204833226698
    az once verdim. umarim memnun kaliriz.

iyi calismalar -hayirli satislar

Afiyet olsun hocam ben beğeneceğinizi düşünüyorum. Tabi yine de bu Damak tadı işine garanti veremiyorum kimi beğeniyor kimi farklı birşey diyor bütün ürünlerde öyle

• Sipariş no :207874626690

Memnun kalacağımıza inanıyorum. Siparişlerinde devamını getiririz inşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mefata

Sipariş no :207874626690

Memnun kalacağımıza inanıyorum. Siparişlerinde devamını getiririz inşallah :)

Şimdiden afiyet olsun hocam. Devamını bekliyorum fakat olmadı şimdi :) bu fiyata kaşarı kaçırmanı istemem siparişi onaylamadım istersen iptal et tekrar kaşarla al :) çok ciddiyim hocam gerçekten kar etmeden veriyorum kaşarı.

kardeş benim isteğim ölücülük sınıfına girmez.ben sadece normalde almayacağım bir ürünü daha önce sattığın fiyata vermeni istiyorum.neden istiyorum balı çok sevdiğim için değil sadece denemek için.daha önce keşke alsaydın diyorsun ama kargo dahil fiyatı hesaplayınca şuan gene aynı fiyata geliyor.mesela petek bal'a ücretsiz kargo 18 tl yazmışsın kargoyu çık 12 tl kalıyor.ama kaç gram olduğu belli değil.diyelim 500 gram, kilosu 24 tl oluyor.kaşar alırsam heralde bunuda göndermen lazım 24 tl'ye.keşke daha önce alsaydın dediğin zaman kargo dahil 24 tl'nin üzerinde oluyordu zaten rakam.demek istediğim ürünlerinde önce kargosuz fiyatları belirle,sonra 1 seferde aynı kargo içinde ne kadar ürün gönderebiliyorsun fiyat artmadan onu söyle, bizde ona göre sipariş verelim.ayrıca pekmezi net 1kg gelecek kaplara koyarsan iyi olur,burda gramajlara çok dikkat ediliyor.

Hocam şu an ihtiyacım yok. Dediğim gibi zaten balı beğenirsem düzenli müşteri olurum :) İnşallah hızlıca gelir ürünler. Merak ettim gerçekten .
  • quote:

Orijinalden alıntı: wtwt24

kardeş benim isteğim ölücülük sınıfına girmez.ben sadece normalde almayacağım bir ürünü daha önce sattığın fiyata vermeni istiyorum.neden istiyorum balı çok sevdiğim için değil sadece denemek için.daha önce keşke alsaydın diyorsun ama kargo dahil fiyatı hesaplayınca şuan gene aynı fiyata geliyor.mesela petek bal'a ücretsiz kargo 18 tl yazmışsın kargoyu çık 12 tl kalıyor.ama kaç gram olduğu belli değil.diyelim 500 gram, kilosu 24 tl oluyor.kaşar alırsam heralde bunuda göndermen lazım 24 tl'ye.keşke daha önce alsaydın dediğin zaman kargo dahil 24 tl'nin üzerinde oluyordu zaten rakam.demek istediğim ürünlerinde önce kargosuz fiyatları belirle,sonra 1 seferde aynı kargo içinde ne kadar ürün gönderebiliyorsun fiyat artmadan onu söyle, bizde ona göre sipariş verelim.ayrıca pekmezi net 1kg gelecek kaplara koyarsan iyi olur,burda gramajlara çok dikkat ediliyor.

Hocam aynı fiyat olur mu. O zamanlar ben sırf müşteri kazanmak ve yenş açtığım mağazamın yorum almasını sağlamak için reklam amacıyla verdim zararına. Şuan dükkanımda o petek 45 tl kilosu ve satıyorum da, n11 de de satıyorum ve bana 1 kiloda kalan 29 30 tl, bu da ancak kurtarıyor bizi. Kilolardan bahsetmişsin hocam en hafif plastik-mika kaplarda yolluyorum dış ambalaj yapıyorum ve bunların da bir maliyeti var neticede. Hocam ne yazdı isem odur yani brüt 400 500 750 ve 1000 gramdır petek ballarım şuan için. Mesela tüm çıta bal alırken de ahşap çerçeve de kiloya dahildir hocam bu da öyle ve 50 100 gram gelir kaplar onlar da ambalaj maliyetimiz. Gizli birşey yok ki hocam ürünüm bu şekildedir diyorum ve açıkça yazmışım hocam. Aklına takılan birşey var ise yine yardımcı olayım fakat dediğim gibi o fiyatlara maalesef. Ha diğer satıcılar şeker balını satıyor hocam ve gidiyor da isterseniz ben de şekerci arıcılardan getirtip uygun fiyata satıyorum kilosunu 15 20 den. Benim balımda asla katkı vs yok. Kaşara da demin yazmıştım hocam ondan birşey kazanıyorum şuan, net 1000 gram o.

• quote:

Orijinalden alıntı: mefata

Hocam şu an ihtiyacım yok. Dediğim gibi zaten balı beğenirsem düzenli müşteri olurum :) İnşallah hızlıca gelir ürünler. Merak ettim gerçekten .

Afiyet olsun hocam bugün kargoya yetiştireceğim inşaAllah siparişleri :)

• hocam ben bal konusunda bir şey soracaktım şu anki ballar nerenin balı bu bingöl balı daha mı iyi bunlardan birde petek bal ne balı yardımcı olursan sevinirim.....kafam karıştı çocuklar yediği için biraz titiz davranıyorum.
  • Sipariş no; 208261826697 beğenceğiz inşallah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sami

hocam ben bal konusunda bir şey soracaktım şu anki ballar nerenin balı bu bingöl balı daha mı iyi bunlardan birde petek bal ne balı yardımcı olursan sevinirim.....kafam karıştı çocuklar yediği için biraz titiz davranıyorum.

Hocam Bingöl Balı dediğim de hemen hemen aynı. Sadece yeni ürün olacağı için kampanyalı yapacağım birkaç güne paketleme yapabilirsek. Çocuklarına şuan ki mevcut Balı gönül rahatlığıyla yedirebilirsin hocam şeker hastalarına da veriyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sami

hocam ben bal konusunda bir şey soracaktım şu anki ballar nerenin balı bu bingöl balı daha mı iyi bunlardan birde petek bal ne balı yardımcı olursan sevinirim.....kafam karıştı çocuklar yediği için biraz titiz davranıyorum.

Petek bal da süzme balımla aynı. İçindeki bal aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: oracle99

Sipariş no; 208261826697 beğenceğiz inşallah.

Afiyet Şifa olsun hocam. Yarın kargoda inşaAllah. Hayırlı geceler

• Merhaba,

Konu oldukça ilgimi çekti, şu an için evde 2 kavanoz bal var ve daha yeni propolis sipariş ettim. Ama ileride sizden almayı düşünüyorum.

Benim merak ettiğim konu şu;

Toz olarak sattığınız propolis nasıl kullanılıyor? Normalde propolis su ya da alkol de çözünüyor.

Ayrıca Bal, arı sütü, polen ve propolis karışımındaki oranlar nelerdir?

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.