Şimdi Ara

BAL NASIL PAZARLANIR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • balın analiz edilmesi lazım öncelikle.Hangi yöre'nin balı olduguda tabi çok önemli.Analiz raporları ile birlikte web sitesi açıp satışa başlarsınız
  • Bir etiket bastırın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7563747EA

Bu mesaj silindi.
    antibiyotikli arıların şekerli sudan yaptıkları balı çok seviyorsun anlaşılan iyi afiyet olsun, hakaret ettiğin için bloklandın bu arada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kolsuz Samuray

Kimin ürettiği belli olmayan, ne şartlar altında süzüldüğü bilinmeyen, yüzlerce farklı üreticinin balının karışımını yemek isterseniz alabilirsiniz evet.
    Dediğiniz gibi doğal ve kaliteliyse dedenize destek olmak adına biraz alabilirim (Ciddiyim). Emeğe saygı sonsuz. Teşvik de etmek gerek ki devam etsin. Dedenize selamlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi kendine eğleniyor. Yanlız bırakın onu.
    Analiz raporu alın, foruma sıcak fırsatlara konu açın, basit bir site düzeni kurun (belki forumdan gönüllü yapacak biri bile vardır).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4861A3F88

antibiyotikli arıların şekerli sudan yaptıkları balı çok seviyorsun anlaşılan iyi afiyet olsun, hakaret ettiğin için bloklandın bu arada :)

Alıntıları Göster
    bilmediğin konularda yorum yapma da market balını doğal sanmaya devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4861A3F88

ekşideki yorumları okuyabilirsiniz hocam. eskide kaldı öyle köyden bal almak falan.

Alıntıları Göster
    Niye eskide kalsın ya, asıl köyden alımların satışı artıyor. Her yıl İstanbul'a arkadaşıma köydeki balcıdan bal yollarım. Bodruma gelenler dönüşte köye uğrayıp bal, yağ vs alıyor hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

Niye eskide kalsın ya, asıl köyden alımların satışı artıyor. Her yıl İstanbul'a arkadaşıma köydeki balcıdan bal yollarım. Bodruma gelenler dönüşte köye uğrayıp bal, yağ vs alıyor hep.

Alıntıları Göster
    ok
  • Edit geldi

• Forumda satılırsa bende alabilirim. gerçek balsa neden alınmasın
  • Bal konusunda fikrim yok ama bu tarz sahtesi bol bir ürünün öncelikle kaliteli olduğuna dair kanıtlar sunmalısız. Testleri var mı bilmiyorum onu yaptırabilirsiniz. Web sitesine gerek yok. Web sitesi işe ilk girişte gereksiz masraf çünkü insanlar bilmedikleri sitelerden alışveriş yapmazlar. Instagramla başlayın ancak fotoğraflar profesyonel olmalı. Üretim aşaması foto ve videolarla gösterilmeli. Bu konuda yardım alabilirsiniz.

https://www.instagram.com/p/BsDsgyPnnqD/
    Linkteki ilk video örnek olsun mesela. Basit bir kahvaltı ama sesler ve çekim tarzıyla çekici geliyor.

Satışı da shopier den yapabilirsin. Sosyal medya satışı üzerine kurulmuş bir site. Her şeyi hallettikten sonra instagramdan hedef kitleyi 25-50 yaş arası yapıp reklam vermelisin. Insta reklamları gerçekten çok uygun. Küçük kavanoz deneme ürünleri de yaptırabilirsin insanlar bilmediği yerden almakta çekinebilir. Zaten belli bir müşteri bulduktan sonra dedikoduyla yayılır ürünün iyiyse.

• Antares kullanıcısına yanıt
    Analizleri var hocam. Muğla'da bir üniversite yapıyor. Çoklu testleri 200tl-900tl arası değişiklik gösteriyor. Farklı farklı bir sürü test olduğu için hangisini yaptırmak gerek anlayamadım. BAL NASIL PAZARLANIR?

• Fotoğrafı hd göremiyorum. Bal donuk mu? Gerçek bal donmaz ve çay kaşığına koy hiç durmadan akar yere doğru.
  • Fahiş fiyatlara satmayarak gayet rahat satarsın. Doğu karadeniz yaşıyorum. Geçen yıl dopu karadenizde bir balcıya sordum kilosunu, 200 dedi. Dedim yav benim ev sahibi 70e verdi, o zaman sana 80 olur dedi. Ki ev sahibinin verdiği bal da orijinaldi. Doğu karadeniz böyle balcı dolu. Karını düşünsene. Çoğu da hileli bal. 200 300 fiyat çekiyolar millete. Normal bir karla sat. Hem insanlara faydan olsun hem de para kazan. Zaten öyle ciddi yatırım sermaye gerektirmiyo bal işi. Hobi gibi biraz. Çoğu yan iş olarak yapıyo.

• Flash tv ye reklam ver dicem oda kapandı
  • kaliteli bal kulaktan kulağa yayılır hocam . siparişe yetişemezsin . çiçek balı olduğu için piyasada çok fazla var o yüzden satılmıyor olabilir.

biz kestane balı satıyoruz .havalar iyi giderse ortalama 100 kg. civarı bir bal alıyoruz . kendimize yiyecek bal kalmıyor. artı köyde ortalama 1 ton civarı bal çıkıyor ve 2 ay içinde kimsede satılık bal bulamazsınız .
    bu sene 2kg. isteyen seneye 5kg. istiyor. şifa niyetine kullanıldığı için sanırım .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.