Şimdi Ara

----------BAL ÜLKESİ---------KALDIĞI YERDEN HİZMETE DEVAM---------------- (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
44
Favori
77.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidakontrol -- 22 Mart 2014; 19:04:13 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bıldıgım kadarıyla carbon testı c13 dıye geçiyor ve fıyatı 300 kusur lıra ıdı hatırladıgım kadarıyla ve bu testler her yerde yapılamıyor Bal konusunda hersey arıcıda bıtıyor guvenmedıgın yerden almayacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon numaran güncel değil sana nasıl ulaşıcaz ?
  • Sa tel numaram 05452742005

Tekrar gorusmek uzere
    Saygilarla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: dilaver_isik

Sa tel numaram 05452742005

Tekrar gorusmek uzere
    Saygilarla

birde gıdakontrol isimli arkadaşın sorduğu soruya cevap verseniz hocam
  • s.a

merhaba kardeş.

evet dediğiniz gibi sadece glikoz raporu var onu yaptırdım.ben de biliyorum daha çok eksik analiz sonuçlarının olduğunu ama toplam ücret benim bir sezonda sattığım bal miktarından fazla olunca yaptıramıyorum.tüm samimiyetimle söylüyorum ayakta duracak halim yok maddi olarak bu arıcılık kendisini zor ceviriyor.
    ha sizde haklı olarak o zaman yapma diyeceksiniz ben düşünüyorum bırakmayı ama yerini dolduramıyorum şu an yerini doldurduğum zaman bir an bile yapmayı düşünmüyorum.bu işte büyük oynayacaksın ona da benim gücüm yok.
    burada ben işimin hakkını vererek yapmaya çalışıyorum.senelerce işime özen gösterdim yaptığım süre içerisinde de bu hassasiyetim devam edecek,işte ben ve balım buradayız.

tekrar görüşmek üzere

saygılarla.............

• Sizi tebrik ediyorum, keşke herkes sizin gibi işinde samimi ve dürüst olsa. İnşallah maddi açıdan kısa zamanda rahata kavuşursunuz. Hayırlı işler, bol bereketli kazançlar.
  • dilaver hocam nasıl alış veriş yapcaz senden
  • s.a

pm

tekrar görüşmek üzere

saygılarla..................

• dilaver hocamdan kestane balı aldım. bugün yollayacak. bakalım yarın deneyeceğim. kargo gelsin hele : )
  • daha parayı yollamadan kargoyu yolladı : ) ertesi gün elimdeydi ve 10 numara paketlenmişti. ilgisi ve dürüstlüğü ise takdire şayan. bal ı dün biraz denedim ama biraz daha kullanıp yorum yapmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilaver_isik

KOCAELİ İLİ KARTEPE DAĞLARINDA(ilaçlık kestane) İNSANLARIN DEĞİL,KRALİÇE ARININ KONTROLÜNDE

YAPILAN YÜZDE YÜZ DOĞAL BALIMIZIN LEZZETİ ANLATILMAZ,TATMANIZ GEREK.

DÜNYANIN EN ZENGİN ÇİCEK ÇEŞİTLERİNİN BULUNDUĞU KARTEPE ETEKLERİNDE ÜRETİLEN DÜNYANIN EN

ŞİFALI BALI OLARAK BİLİNEN BU YÖRENİN BALI DOĞRUSU BU NİTELENDİRMELERİ FAZLASIYLA HAK EDİYOR

BALIMIZIN GÖRÜNTÜSÜ,RENGİ,KOKUSU VE AĞIZDA BIRAKTIĞI TAT BAKIMINDAN ÇOK FARKLIDIR.

BALI TAMAMEN EN ESKİ ÜSÜLLERE GÖRE YAPIYORUZ VE ARIYA KESİNLİKLE KARIŞMIYORUZ.

BİZİM ARILAR TEKNİK ŞEYLERDEN HİÇ HOŞLANMIYORLAR. VE KOVANLARI NE KADAR TENHA YERLERDE

OLURSA O KADAR VERİMLİ BAL ÜRETİYORLAR.

HİÇ BİR KATKI MADDESİ BULUNMAYAN YÜZDE YÜZ SAF BALDIR.

DOĞAL BALIN BEDELİ VARDIR.UCUZ BİRŞEY DEĞİLDİR.İYİ BAL VİCDANDIR.

TÜRKİYE'DE BİR İLK BALDA GARANTİ...Garanti Sistemi İle Sizlere Doğal Bal Sunuyoruz.İstediğiniz Labaratuarda Test yaptırabilirsiniz.Çıkan En Ufak Zararlı Bir Madde Karşılığında Ücretinizi Geri İade Ediyoruz......

KESTANE BALI(İLAÇLIK) 65 TL. KESTANE BALIMIZ TÜKENMİŞTİR.
    ÇİÇEK BALI YAYLA (KAHVALTILIK) 45 TL.

SATIŞLARIMIZDA 920 gr.BAL ALACAK ŞEKİLDE İMAL EDİLMİŞ KAVONOZLAR KULLANMAKTAYIZ

[size=5]KARGO ÜCRETİ BANA AİTTİR

BAL ANALİZ RAPORUMUZ YAPILMIŞTIR.BİLGİ İÇİN RESİME BAKILABİLİR.

BAL ÜRÜNLERİMİZE İSİM HAKKINI ALMIŞ BULUNMAKTAYIZ.

[size=3]GEREKSİZ MESAJLAR ATMAYIN LÜTFEN.REKLAM MESAJLARI ATANLAR ŞİKAYET EDİLECEKTİR.

[size=4]BAL ALAN ARKADAŞLAR<>E-COOL><UÇANTÜRK41><AİREA*[size=4]5 ><BARBAROS24*[size=4]2<>WAWES>< H.ERDOG ([size=4]2 Kg)><ZİZİM><SALİHX>< NİSEZA>< SCHAVELLE*[size=4]2>< SERKANUGUR><WAVEFORM>< AEO>< ALTUNOK74[size=4]*(5Kg.)2>< LORDMAYROS>< WESCAM><HAYALSİNBANA[size=4]*(2Kg.)3><KADİRCAN[size=4]*(2 Kg)>< NANOCHEMİST><PLUM>< HUNGOKMEN>< KRİDVAN><KASAİ[size=4](2 Kg.+4 Kg)>< RAİST[size=4](5 Kg.)><FENMAN><NDURSUN[size=4](2 Kg)><ENEGARİP[size=4](2 Kg)><JUTİ34*2><METHÜSENA><VALUME>< NETKİT><FAİRBOY*([size=4]2Kg.)>< KEMSAN21[size=4]*(4Kg.)><FATİHM,16>BİRİ< ALİTOPAL>< TURİZMPİSKOLOĞU[size=4]*4><DENEM><SNUFFXXX*(5 Kg)><ORKEMAY><KELFENDER2><SULUDAĞ[size=4]*(2 Kg)><SLİM_120><KADİRYİLDİZ84[size=4]*(4 Kg)><BORABD><İTFAYECİ><BİOTECH><AKİRAFES><LUMEDİ><BENSENDE([size=4]2 Kg.)><FENERLAND*2><KENTEN*[size=4]2(3 Kg)><MEKESOY><TAMİRCİ62><MANİNBALCK><EMRE-GS><BİTTER[size=4]*2><İZTECH [size=4](2 Kg)><TECHİNCS[size=4]*2+2><KOCADEMŞAH ><M.ENİS BOLAT [size=4](2 Kg)><CATOARDA><*AXI[size=4]*(2 Kg)><THE-SAKAL [size=4](2 Kg)><FRAXİNUSSS><TUGAYADIGÜZEL([size=4]2 Kg)><VPLL[size=4]*2><ATOSBA [size=4](2 Kg.)><CARDOWNER[size=4]*2><NZMYSLKY [size=4](2 kg)><KENAN [size=4]2*(5 Kg)><CAPSAROV2>SHADOWY0*[size=4](2 kg)><AYHAN_OK><KARAMSAR1İ><DESCİ><SAFAKHAN [size=4]*2><GAFFARSON><4SONE><KARASSS[size=4]*2><WHEATHERMAN[size=4]*2><CELALKAMİL[size=4]*2><KAMAKA><KİTYY><AKİRAFES><VVOLKAN198*[size=4]2kg.><AKDUM><MARTNİSAN><CHARCHARODON CARCHARİAS><LOOKOUT*2><İMPOSSİBLE*2><BESTCOLL*2>< SKY_WALKER 3 kg.><MAMİ907 1 kgY@S@R 2 Kg.><PATİNCE 1Kg.><PC0576 2 Kg><ALİ AVCI 2 Kg.><PAMİRRR 2 Kg>ALEMDAR* 11><MEMRE111* 2 Kg><GKHNCNK<>ENTTE><İBOCAN1978><TECHNİCS*2><ERROR404><FENDERİMSİ><AKDUM *2><EFLATUN001*2><DEMİRKANKAAN><THE-SAKAL><Z4M4*6><BERSİS576><ZUZU><BİTTER><MUHMUS><FENERLAND*3><LEOP>CENGİZHAN KIRAN*2><YASİNC*3><VAGİİ*1><GANZ*1><MR3EAN*1><VFORFREEDOM*1><CAĞLARTONGA*3><

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

İyi günler iyi satışlar...

Öncelikle geri iade edilmez. Geri verilir ya da iade edilir...

Bu balları laboratuvarlarda gelişi güzel test ettiremeyiz. Bunu yapan Türkiyede tek güvenilir kurum var bildiğim kadarıyla o da örneği alır uzun bi süreçle test edebilir.

Bal öyle damakla tatla anlaşılabilecek bir ürün değildir sahte olup olmadığı...

O yüzden buraya böyle yazmanız size hakiki bal satıcısı sıfatını belirtmez.

Tesislerinizin fotoğrafları videoları vs var mı ? Siz test ettirdiniz mi balınızı ?

Test ettirdi iseniz test raporlarınız nerededir ?

Hiç bir son tüketici malının orijinal olup olmadığını test ettirmekle uğraşmaz. Bu hem masraflı hem zaman alan bir eylemdir...

Anlayışınız için teşekkürler.

Bu belirttiklerim ile aydınlatırsanız bende siparişimi vereceğim yok aydınlatamazsanız sahte bal satıcısı durumuna düşersiniz...

Kaldı ki sahte balla uğraşmaktansa bunun küçük çaplı sistemini kurup satacağınızı düşünüyorum... En azından bu forumdaki insanlar birbirlerine güvenirler benimde güvenim buradan geliyor sanırım. Yine de bizi aydınlatmanızı bekliyorum.

Saygılarımla...

• s.a

BLooD_STaiN arkadaşa cevap.

öncelikle şunları söylemem gerekiyor arkadaşın bana karşı yazmış olduğu ve hakarete kadar giden sözlerinden nedense aklıma bunun amacının başka olduğu kanısı çıkıyor.çünkü arkadaş hiç bir yorumu ve hiç bir bilgiyi okumamış veya okumak istememiş bunu da sorduğu sorulardan anlıyorum tabi dediğim gibi bu soruların altında başka şeyler var.
    arkadaşın zihniyetini bilemem ama bana ve yaptığım işime zarar vermeye çalıştığı kesin,ama yinede bunlara rağmen ben bildiğim işimi yapmaya inşallah devam edeceğim yılmayacağım.

arkadaşın sorularına cevaplar.
    1-öncelikle diye başlayıp kelime hatasını gündeme getiriyor.ama benim yazdığım yazıyı tekrar doğru şekli bu diye yazıyor bu ne tuhaf bir düzeltme yanlış dediği kelimeyi benim yazdığım gibi düzeltiyor.

2-arkadaşın labaratuar konusunda bilgisinin çok az olduğu türkiyenin bir çok ilinde bu analizlerin yapıldığı nı bilmiyor ama önemli değil inşallah bundan sonra öğrenir.il tarım müdürlüğünde bu analizler yapılmakta ve güvenilir olduğunu düşünüyorum.zaten arkadaşın bütün yazıları düşünmek üzerine bende düşüneceğim bu yüzden.

3-evet bir konuda haklısınız bal damakla anlaşılmaz sahte olduğu doğru ama şurayı atlamayalım damak tadı önemlidir.bir kişi bir balla yendiği diğer bal arasındaki farkı damağıyla tesbit eder.eğer ikisi arasında fark varsa hangisi daha güzelse onu tercih eder.bir de toplumumuzda dedesi arıcı olan çok kişi var arıcı olmasa bile evinin yanında 2-3 kovan olup evinin bal ihtiyacını karşılayan dedelerimiz var bunlar kendileri yaptıkları için bala hiç mudahele etmiyorlar dı ve gercek balı anlıyorlardı buna toplumda TECRÜBE denir.bunu inkar edemezsiniz.

4-biz yazımıza hakiki bal yazmamız hakiki manasınada gelmiyorsa sizin de sahte bal yazmanız bu manaya gelmez.bunun tek çıkar yolu yine DÜSÜNÜYORUM yorumlardan anlaşılır.sizinde buraya gayet açık bir şekilde yazdığınız gibi her keze açık bir sayfa alıpta memnun olmayanlarda normal bir şekilde yazabilirler.

5-balımızın test sonuçlarını sormuşsunuz.bununla ilgili bir yazı yazmıştım bir kaç cevap önce idi ama sıkıntı yok aynısını buraya kopyalayım.zaten ufak bir rapor sonuçumuz var idi ama arkadaş dikkat etmedi herhalde.cevabımı şu şekilde yazmıştım.

merhaba kardeş.

evet dediğiniz gibi sadece glikoz raporu var onu yaptırdım.ben de biliyorum daha çok eksik analiz sonuçlarının olduğunu ama toplam ücret benim bir sezonda sattığım bal miktarından fazla olunca yaptıramıyorum.tüm samimiyetimle söylüyorum ayakta duracak halim yok maddi olarak bu arıcılık kendisini zor ceviriyor.
    ha sizde haklı olarak o zaman yapma diyeceksiniz ben düşünüyorum bırakmayı ama yerini dolduramıyorum şu an yerini doldurduğum zaman bir an bile yapmayı düşünmüyorum.bu işte büyük oynayacaksın ona da benim gücüm yok.
    burada ben işimin hakkını vererek yapmaya çalışıyorum.senelerce işime özen gösterdim yaptığım süre içerisinde de bu hassasiyetim devam edecek,işte ben ve balım buradayız.

7-kardeş tesisimiz hiç olmadı be babadan dededen ne kaldı ise onları ayakta tutmaya çalışıyoruz fotograf ise bir kaç tane var idiwww.balulkesi.com.da bulabilirsiniz.

8 son olarakta bal konusunda bilginiz olmamasına ragmen nasıl olurda insafsızca sorularınız cevap vermez isem beni sahte balcılıkla suçlarsınız ki.bu konuda cektiğim sıkıntıları bal ve arılarla olan çalışmamı gecemi gündüzümü katıp bir kaç kuruş evime götürmemi o şıcağın altında hiç gelip te uğraştınız mı tabi oradan kolay sahte bal demek gelin bir gün uğraşında göreyim sizi o zaman hiç yoksa emeğe saygı duyun.

ve benim en çok zoruma giden bu formda ki arkadaşların güven duygusu ile oynamam. gercekten bana istediğiniz sözü söyleyebilir yazabilirsiniz hepsini kaldırırım ama insanların güven duygusunu alıp onları kandırdığımı asla kaldıramam bunun için sizden bir özür bekliyorum.formda ki arkadaşların hepsi bir birinde değerli tabiki dolandırıcılar değil.ve onların temiz güzel duygularını kandıranın da karşısındayım.ve onların duygularını kullanıp onları kandırdığımı düşünüyorlarsa hemen iletişime geçip neyse zararları giderelim.

kardeş biz çok güzel yazı yazamıyo olabiliriz,tesisimiz olmaya bilir,çok güzel konuşamıya biliriz ama bizim en başta samimiyetimiz ve yaptığımız işin yarın ahirette hesabını vereceğimizi biliyoruz ve bunun için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz

yazdıklarımda eğer hakaret içeren sözler var ise özür dilerim sadece duygularıma hakim olamadım.hakkınız helal edin.ve öyle zannediyorum ki sizde bu yazıya cevap yazacaksınız ama ben size cevap yazmayacağım kalbimizi daha fazla kırmaya gerek yok.

tekrar görüşmek üzere

saygılarla................

• Selamun Aleykum. yüreğine sağlık balcı abim bende bal alcam senden inşaAllah sen bırak çamur çamur konuşanları ukalalık yapanları sen kendini açmışsın ortaya kimseyede sahtekarlık yapmamışsın alanlar gayet memnun 1 değil 2 değil 3 değil bilmem kaç kavanoz bal diye çıkıp bağırmıyonda alan alır almayan yol alır daha ne yazdığını bilmiyor iyi konuştun sen üzme kendini Allah hayırlı bereketli işler versin sana hayırlısıyla işinide büyüt selametle.
  • s.a

pm.

destek için teşekkürler....

tekrar görüşmek üzere

saygılarla................

• dilaver bey petek bal satıyormusunuz?
  • s.a

pm.

tekrar görüşmek üzere

saygılarla...................

• Dilaver arkadaşımdan ben de 1 Kg çiçek balı aldım. Kendisi ücretini göndermeden önce siparişimi göndererek malına ne kadar güvendiğini gösterdi. Teşekkür ediyorum.
  • Hocam bal almak istiyorum sizde kredi kartı ile almam mümkün mü ?
  • Bizim aile geleneğimiz artık Dilaver beyin balları. Güzel bir şeyi kalitesini bozmadan yıllarca büyük markalar bile devam ettiremezken Dilaver beyin her sene aynı kalitede bal satıyor olması işine verdiği değerden..Yeni siparişimi geçiyorum birazdan :)
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.