Şimdi Ara

----------BAL ÜLKESİ---------KALDIĞI YERDEN HİZMETE DEVAM---------------- (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
44
Favori
77.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir PM de ben alayım. Çiçek balı almak istiyorum. Normalde hep balparmak alıyorum. Sizin balı da denemek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kestane balını bir seferde kaç gram yiyebiliriz?
  • Merhaba Kardeş simdi bu sorunuza su sekilde cevsp verelim.eger vucut bunyeniz saglam ise devamli bal ve diger besinlerden tuketiyorsaniz gunde bir yemek kasigi idealdir.ama vucut yapiniz zayif ise diger besinlerden ve baldan tuketmiyorsaniz ise bunu yarim olcek daha dusurmeniz gerek.tabi yas kilo gibi unsurlarda bu oranlarin degismesine sebep olabilir.yardimci olacagim baska bir konu olursa bildigimiz olcude yardim etmeye calisiriz insallah.Tekrar gorusmek uzere saygilarla

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Balın faydası yok ki
    internetten besin degerlerine bakin hele bi sadece şekerdir

Arkadaşlar eksi vermissiniz de atalardan dedelerden kalma bu bal sagliktir lafi besin degerlerine bakin allah askina 1 portakal yesen daha faydali bana inanmiyorsaniz 100 gr baldaki besin degeri deyin bunlar eskidendi yil 2015 bal basit şekerdir zarardir vucuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volvol3444 -- 15 Nisan 2015; 2:22:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volvol3444

Balın faydası yok ki
    internetten besin degerlerine bakin hele bi sadece şekerdir

Arılar boşuna mı o kadar çiçekten topluyo onları.

Ayrıca kuran da da geçiyor; "Onların karınlarından renkleri çeşitli bir şerbet (bal) çıkar.Onda insanlar için bir şifa vardır".(Nahl : 16/69)
  • s.a

kardeşim yani bu balın yararları hakkında yararı yok demek ben nefes almadan yaşayabilirim demek gibi bir şey.bu yazının altında başka maksatlar arıyorum.

tekrar görüşmek üzere,

saygılarla.............

• Üstad geldi dağılın
  • bu soru soruldu mu göremedim ama kestane balı çocuklara yedirilir mi yada kaç yaşından sonra yedirmek gerek. bilindiği üzere 1 yaşa kadar çocuklara bal verilmez o nedenle soruyorum.teşekkürler
  • konuyu yeni gördüm babamda 20 yıldır arıcılık yapar bu yıl bizde test yaptırmayı düşünüyoruz nasıl test yaptınız bunun aşamaları nelerdir bide ne kadar ücret ödediniz özelden yada burdan yazarsanız menmun olurum hayırlı satışlar
  • Ödeme bilgilerini alabilir miyim? 1 Kg Çiçek balı istiyorum. eğer varsa çam balı da olabilir.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metulen -- 23 Şubat 2015; 14:29:39 >
  • Biz de aldık, çok hızlı kargoladı, harika bir ürün gerçekten de mis gibi.

Organik üretimi ve dürüst üretici destekleyin; balı buradan alın!

Tavsiye edilir...
  • O rapor 2013 ün.daha yenisi var mı

• halithalit kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın güven konusunda sorunu yok hocam Heleki böyle bir zamanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Arkadaşın güven konusunda sorunu yok hocam Heleki böyle bir zamanda.

Hocam kendinden aldım ve biteli baya oluyor

• halithalit kullanıcısına yanıt
    Kestanemi aldınız yoksa çiçekmi hocam ? Memnun kaldınız sanırım.
  • quote:

Çiçek aldım ama sağ olsun yanında kestane balı da yolladı . Çiçek iyi idi ama kestanenin enteresan bir tadı var

• quote:

Orijinalden alıntı: halithalit

quote:

Çiçek aldım ama sağ olsun yanında kestane balı da yolladı . Çiçek iyi idi ama kestanenin enteresan bir tadı var

evet kestane acimsi ilac gibi normal cicek balindan farkli tadi var bende cicek siparis verdim yanlislikla kestane yollamis ilk yedim dedim nasil bal bu sonra bir kac kisiye tattirdim onlar kestane deyince anladim yoksa yemisligim yok kestane balini

• takip
  • Dilaver hocam beklemiş balmı daha iyidir yoksa yeni sağım balmı ? Bu arada yeni sağımı Ağustos ayındamı yapacaksınz ? (Kestane ve çiçek).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 22 Haziran 2015; 15:21:12 >
  • s.a

Extrlarge kardeş soruna şu şekilde cevap verelim.

bal bozulmayan,çürümeyen,bayatlamayan bir besin kaynağıdır.araştımalarım da geçiş zamanda insanlar uzun süre bir besini bayatlamadan tutmak için balın içerisine koyup o şekilde muhafaza ediyorlarmış.bal kesinlikle araştıma sonuçlarını delil alırsak tahmini 300 yıl gibi bir zaman diliminde bozulmadan kalabiliyormuş.bu noktasıyla bal bayatlamaz kardeşim.ama şu olabilir bir sezon la diğer sezon balı birbirini tutmayabilir.bir sezonda açan çiçekler diğer sezonda hava durumuna göre açmayabilir.bu yüzden iki sezon arasında farklılık olabilir.
    bildiğim kadarı ile cevap vermeye calıştım.başka yardımcı olabileceğim bir konu olursa bildiğim ölçüde cevap vermeye calışırım.

tekrar görüşmek üzere

saygılarla..................

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.