Şimdi Ara

----------BAL ÜLKESİ---------KALDIĞI YERDEN HİZMETE DEVAM---------------- (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
44
Favori
77.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dilaver Bey'den uzunca sayılabilecek bir süreden sonra yeniden bir alışveriş yaptık. Ballarımı her zamanki gibi özen ve hassasiyet ile paketlemiş ve hemen gönderdi sağ olsun. Ballardaki kaliteye zaten söylenecek söz yok. Birinci sınıf saf ve hakiki ballar. Kestane balından da aldım kahvaltılık denen yayla çiçek balından da ikisi de birbrinden güzel ama benim favorim tabi ki kestane balı.

Size nacizane bir detay vereyim. Kestane balının faydaları bir yana uzun bir süre önce bir yerde eskiden açık yaralara bile sürüldüğünü okumuştum. Geçen sene bir dişimde iltihap oldu ve ağrı kesicilerin de fayda etmediği bir ağrı çektim yaklaşık 2 hafta kadar. Sonunda elbette ağrı geçecekti iltihap ile birlikte ama bir gece ağrının da şiddetlendiği bir an mutfakta ne yesem içsem diye şaşırmış haldeyken elim kestane balına gitti (yine Dilaver Bey den almıştım) ve bir kaşık attım ağzıma.

İster inanın ister inanmayın bilinçli şekilde yapmamış olsam da kestane balı dişin dibindeki iltihaba ulaşıp değdiği anda iki haftadır hiç bir ağrı kesicinin faydasının olmadığı o şiddetli ağrıyı bıçak gibi kesti ! Hatta o an başta yazdığım bilgi aklıma geldi ve ağrıyı 2 hafta boyunca boş yere çektiğimi fark ettim.
    Kısacası faydalarını saymakla bitiremeyeceğimiz GERÇEK ballar satan bir arkadaş.

Kendisine de bu balları meydana getiren arılara da teşekkürlerimi iletiyorum.

Dip not: Böyle saf gerçek ve değerli balları kimse bu fiyata vermez buna emin olun. Gerçekten dip fiyat uyguluyor sağ olsun. Bal da gördüğünüz anda zaten kendisini belli ediyor tadınca da en ufak şüpheniz kalmıyor. Bir kaç yıldır elimden geldiğince alışveriş yaparım. gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz ben şahsen kefilim kendisine.

Her şey için teşekkür ederim Dilaver Bey en kısa zamanda başka alışverişlerde yeniden görüşmek üzere, hayırlı işler dilerim kolay gelsin.

• Satıcıdan ben de 1 bal aldım. Çok memnunum kalitesi olsun lezzeti olsun. Umarım dürüst bir şekilde satışa devam eder bizde onun daimi müşterisi oluruz :)
  • Mesajım bulunsun prostatit icin polen bal karısımı kullanacagım aksam bakacagım konuya arı sutu vs satıyormusunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dilaver bey çiçek balı siparişi verdim,bilgileri özel mesajla attım.
  • dilaver bey bal geldi tadı ve kokusu inanılmaz.ben daha cevap beklerden bal geldi çok teşekkür ederim.diğer bilgileri özelden istedim.
  • Dilaver Bey'den geçen hafta 1kg çiçek ve 1kg kestane balı aldım.
    Kargo şubesinde adresin eksik girilmesinden dolayı ürünlerin elime ulaşması biraz gecikti.
    Bu açıdan yurtiçi kargoya en derinden teşekkürlerimi sunuyorum.
    Dilaver bey ile gönderici ve alıcı kargo şubelerine ulaşmaya çalıştık ancak sağolsunlar telefonlara da cevap vermediler.
    Son olarak ben şubeden aldım kargoyu, açıp kontrol ettiğimde hediye polen kavanozunun kırık olduğunu gördüm.
    Üzerinde kırılabilir yazdığı halde sağolsunlar epey hırpalamışlar.

Balların lezzeti gayet güzel.
    En son pazardan aldığım baldan çok daha lezzetli, daha aromalı. Kıvam olarak daha akışkan.

Balların cam kavanozda gönderilmesini tavsiye edebilirim.
    Cam kavanozlar her ne kadar kargo açısından biraz sıkıntılı olsa da sağlık açısından pet kavanozlara göre çok daha sağlıklıdır.
    Uygun paketleme ile muhtemelen bu da sorun olmayacaktır.

• Merhabalar ilaçlık Kestane balınız varmı acaba elinizde bende Alerjik Astım varda iyi gelir diye düşünüyorum.
  • Pm ile cevap verildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• dilaver_isik kullanıcısına yanıt
    Geçen sene kestane balı almıştım, gerçekten çok güzel ve kaliteli bir bal. Tavsiye ederim.

Not: Dilaver hocam, web sitenizdeki fiyatları güncellememişsiniz.
  • Dilaver Bey, son durum hakkında bilgi istiyoruz sizden.
    Elinizde hangi çeşit ballar var, kestane balı var mı?
    Elinizdeki ballar güncel mi? Bu sezonun ürünü mü?
    Okuduğum kadarıyla alanlar memnun. Duruma göre sipariş vermek isterim.
    Fiyatlar ve hacim-miktar konusunda ve kargo konusunda bilgi veriniz lütfen ...
  • Pm ile cevap verildi.bana ulaşacak arkadaşlar mesaj yolu ile daha kolay ulaşabilirler.

Tekrar görüşmek üzere saygılarımla

• Arkadaslar kendi sitem olanwww.balulkesi.com adresine yapilan girisimler sonucunda yaklasik 3 veya 4 aydir sitede guncelleme yapamiyorum.sadece donanim haber satis sayfam gunceldir.saygilarimla.

• Güncel fiyatlar hakkında bilgi alabilir miyim acaba?

Kargo işlemi ne kadar tutuyor İstanbul için?
  • Cicihost C kullanıcısına yanıt
    Guncel fiyat bilgileri.

Kestane (ilaclik) bali.90 tl

Yayla çiçek bali (kahvaltilik.)60tl

Kargo ucreti bana ait.

• Birkaç gün önce kestane balı sipariş ettim. Çok keskin kokusu ve tadı var. Dilaver beye ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

• Ben de tekrar çiçek balı siparişi verdim. 1 günde teslim edildi. Balın kalitesi kokusundan da belli oluyor. Mis gibi çiçek kokuyor.
  • Dilaver bey, özelden mesaj attım

• bal var mı
  • Bal kalmadı mı ?
  • Takip

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.