Şimdi Ara

----------BAL ÜLKESİ---------KALDIĞI YERDEN HİZMETE DEVAM---------------- (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
44
Favori
77.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Petek olarak satışınız varmı?fiyat nedir?
  • bu arkadaştan petek bal alan varmı?nasıl memnun kaldınızmı
  • s.a

pm

petek bal şatışımız yoktur.

tekrar görüşmek üzere

saygılarla................

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• dün balı teslim aldım gayet iyi paketleme falan gayet güzel iyi bir alışverişti ayrıyetten propolis de aldım yalnız propoliste balmum tadı vardı belkide orjinal tadıdır sözün özü tavsiye ederim
  • pm atamıyorum sistem müsaade etmiyor.. bana iletişim bilgilerinizi pm atabilirmisiniz
  • 3 sene önce almıştım gerçekten çok güzeldi..Yeni sezon ballar olmuş sanırım,siteden geçeceğim siparişi ay başında..
  • Dilaver beyi kelimelerle anlatamazsınız, ama şöyle söyliyeyim bilhassa bal piyasasında böyle insanları bulmanız çok zor, 10 seneye yakın zamandır bu forumdayım, 2 kişiyi geçmedi kefil olduğum, 3. kişi de benim için dilaver beydir.
    1.5 kg sipariş verdim, balı görenler hayran oldu önümüzdeki günler yenilerini sipariş edicem. Gerçek bal alma imkanı verdiği için kendisine teşekkürlerimi sunarım.
  • Dilaver beyden ben de bir miktar yayla balı ve kestane balı aldım. Her ikisinden de memnunum.

Daha önce bir markanın kestane balını almıştım. Onunla kıyaslayınca, Dilaver beyin sattığı kestane balı daha keskin bir tada sahip ve ağızda uzun süre o tadı hissedebiliyorsunuz.

Yayla balının tadı da oldukça güzel, tavsiye ederim...
  • Güzel yorumlar tebrik ederim
  • kestane balının 1kg mı 65 tl değilmi ?
  • s.a

pm:

tekrar görüşmek üzere

saygılarla.............

• Bu kadar olumlu yoruma duyarsız kalınmaz. Dilaver Bey, ben de iletişim, fiyat ve hesap bilgilerinizi alabilir miyim? Teşekkürler.
  • s.a

pm

bir de şu konuya acıklık getireyim.bizden bal alan arkadaşlar çok memnun kalıyorlar ama bu kadar abartmaya gerek yok ben sadece işimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum.hepsi bu.

bu arkadaşlara pm yoluylada yazdım aynı şeyleri bu kadara gerek yok.,,

tekrar görüşmek üzere

saygılarla...............

• dilaver beyden aldığım bal az önce geldi ve hemen tadına baktım,gerçekten farklı.balcılık çok zor bir iş,allah emeklerinin karşılığını versin.eğer bal almayı düşünüyorsanız deneyin pişman olmazsınız.iyi günler.

baldan ayrıca ıhlamur kokusuda aldım ıhlamur ağaçlarıda varmı arıların bulunduğu alanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirkankaan -- 30 Ekim 2013; 14:25:22 >
  • sa

merhaba:

evet dediğiniz gibi kestane balında ıhlamurda var.%100 kestane balı olmaz.bunu söyleyende hata eder,çünkü kestane agacı ciçek actığı zaman o bölgede bulunan diğer agaçlarda da çiçek olabiliyor.arıyada zincir vurup sadece kestaneden al da denmiyor.bu durumda % lik oranda kestane çoksa %70-80 i buluyorsa bu kestane balı sınıfına girer.

tekrar görüşmek üzere

saygılarla.................

• Dilaver Bey'den aldığım iki kavanoz yayla balı sabah kargoyla geldi, kavanozun kapağını açtığımda balın kokusu beni bir an için çocukluğuma döndürdü diyebilirim. Böylesine doğal ürünlere ne kadar uzak kaldığımıza bir kere daha üzüldüm. Kokusu, tadı ve rengiyle gerçek bal budur! diyebileceğiniz kadar güzeldi. Kargoyu sağ olsun aynı gün gönderdi, paketleme de gayet sağlam ve özenliydi. Dilaver Bey gibi dürüst ve işini iyi yapan üreticilerin olması güzel, gözü kapalı alışveriş yapabileceğiniz bir insan kendisine teşekkür ederim, donanımhaber'deki arkadaşlara da referanslarından dolayı teşekkürler.
  • bende 1 kilo yayla balı almak istiyorum, forumdan geçen hafta ceviz aldım 1 hafta da 3 kiloya yakını tüketmişiz, doğal ürünler gerçekten kendini belli ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce kestane balını sonra da denemek açısından çiçek balını almıştım dilaver beyden son derece memnun kaldım ürünlerden tavsiye edilir ürünler satıyor kendisi.
  • s.a

pm:

tekrar görüşmek üzere

• quote:

Orijinalden alıntı: dilaver_isik

s.a

pm:

tekrar görüşmek üzere

bende 1 kilo çiçek balı sipariş verdim gelmesini bekliyorum gelince buraya yazarım bal hakkındaki yorumumu.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.