Şimdi Ara

Baldur Gate 3 Türkçe Dil Kampanyası (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar, noktayı ben koyayım. Başka oyunlar için değil ama bu oyun için boşa uğraşıyorsunuz. Biri yapar bedava olarak şirkete teslim ederse belki o zaman eklerler.

• quote:

Orijinalden alıntı: HK-47

Arkadaşlar, noktayı ben koyayım. Başka oyunlar için değil ama bu oyun için boşa uğraşıyorsunuz. Biri yapar bedava olarak şirkete teslim ederse belki o zaman eklerler.

23 studios sizin miydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywalkerx -- 16 Aralık 2020; 19:9:29 >
  • Varya inanılmaz ya burada okuduklarım yemin ediyorum muhalif tayfanın amacı sadece muhalefet etmek. Türkçe gelmiyor diye satışı engellenmesin ama ülkemde satılacaksa da bir zahmet türkçeyi eklesin. İngilizcem ortanın bir üstü çoğu zaman anlıyorum ama neden kendi dilimde oynamak varken ingilizce oynayayım ki tövbe ya şaşarsın… Yukarıda bir arkadaş demiş sırf hava atmak için diye kesinlikle katılıyorum. Herkes üst düzey İngilizce bilmek zorunda değil bilen varsa da bu sayı maalesef fazla değil. Birde bunu savunan bizlere sanki yaşayış tarzımızı biliyormuş gibi ama oyunlarını korsan indirirsen falan diye. Nereden biliyorsun kardeşim korsan kullandığımı steam profilime bak bak bakalım korsan mı? Windows 10 bak bakalım orjinal mi? Yada virüs programın ama yok ben Türkçe istediysem kesin beleşçiyim neden? Çünkü ingilizce bilmiyorum o şahsa göre buda ona göre beni alt kademe yapıyor bende para yok kendimi geliştirmiyorum falan… Bazen şu forumda şu toksikleri görünce bir kere daha şükrediyorum halime. Rahatlayacaksan şyet aynen ingilizce bilmiyorum herşeyim korsan yarında açlıktan ölürüm…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.