Şimdi Ara

Baldur's Gate (1998) / Enhanced Edition (2013) [ANA KONU] (114. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.343
Cevap
7
Favori
112.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: utku191

quote:

Orijinalden alıntı: *Metin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *Metin

quote:

Oynamadığımda oyunun mekaniklerini unutuyorum ama büyü parşömenleri onlar şimdi varsayımım senin adam paladin olduğu için cleric büyü ağacını kullanıyor ve 4.seviye büyülere kadar yapabiliyor cleric ağacında .Dolayısıyla bunlar mage'in ve sorcerer'in büyü ağacından büyüler.Yani grubunda bu iksinden biri varsa kullanabilirsin.BG çok zevkli bir oyun ama araştırmaya karıştırmaya hazırlıklı ol derim

Mage ile sorcerer maalesef grubumda yok.Hırsız, dövüşçü ve druid var.Bende paladinim.

Druid de cleric ağacı artı+kendine has büyülerden yararlanıyor ama sıkıntı olmaz ilerde parti üyesi katarsın gruba .Zaten ilk kez oynuyorsan ilk oyunu biraz tyanımak denemek görmek için oyna o yüzden biraz çöp oyun gibi ama eğer bunda herşeyi deneyerek ynalış yparsan ikinci de daha güzel bir hikaye izleyeiblirsin şayet ben ilk oynarken potları kullanmıyordum üşeniyordum ama mesela ikinci oynayışta zorluk seviyesi artması ile birlikte onları kullanmak oyunda ilerlemem için gereken yegane şey idi .

Saoulun hocam.İlk oynayışım oyunu.Grup üyelerinin hepsini seçince alt barda düzen çıkıyor farklı şekillerde.Bu ne işe yarıyor?Ayrıca Hokkabaz hanı nerede?Örümcek görevi var yaşlı kadının?

Oyundaki terimler türkçe olunca tam olarak ne nedir bilemiyorum :D yakın zmanda da oynamadığım için tam olarak bir fikir de yüretemiyorum :/
    Yinede sağolun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 10 Kasım 2013; 20:58:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hokkabaz hanı beregost da. Kırmızı perşomenleri büyücüye verirsen onları kullanabilir. Ayrıca büyücüne ezberletmeyi unutma perşomenleri.
  • Bugün geliyor 2. oyunun EE versiyonu.

Baldur's Gate (1998) / Enhanced Edition (2013) [ANA KONU]

Resim çok hoşuma gitti, sol alttaki yazıların olmadığı versiyonunu arıyorum yüksek çözünürlükte. Benden önce bulup, paylaşan olursa televizyon hediye edeceğim. (37 ekran 95 model :))
  • Oyunda karakter yaratma aşamasındayım, Thief için en iyi multi-class hangisi olur? Fighter/Thief var aklımda ama bu şekilde olunca silah yeteneklerini fulleyebilecek miyiz? Two-weapon a 3 slot verebilecek miyiz? Plate armor giyersek Hide in Shadow ve lock pick yapamayacağız sanırım.

Aklımda pure assassin olmak da var ama, bakalım.

Bu kararsızlığım yüzünden oyuna başlayamıyorum :)
  • drowen kullanıcısına yanıt
    Fighter/thief iyidir, her silahı kullanır ama yetenekleri 5. seviye yapamazsın, ayrıca sadece thieflerin kullanabileceği silahlar ile backtab yapmana izin var. Buna stafflar dahil olduğu için abartı zararlar görebiliyorsun oyunda. Two weapon veya two handed a 3 puan verebilirsin.
    Halfling veya dwarf iyi gider(CONu 18-19 yapmaya bak mutlaka, ekstra saving throwlar geliyor çok güzel). Leather dışında zırh giyersen thief özelliklerini kullanamazsın (bir iki tane özel chainmail dışında)
    İnvisiblty potion ve yüzükleri ile savaşta istediğin gibi görünmez olabilirsin bu arada, aynı kavga içerisinde 2-3 defa backstab yapma şansı verir bu sana.

Assassin güzel aslında ama BG1 de potansiyeline ulaşamaz ve düz thiefler biraz güçsüz kalıyor oyunda belli bir yere gelene kadar.

Thief/mage de iyidir aslında, silah kullanamadaki kötülüğü dışında. Ama bir figther/mage değil :) İstediğin zaman görünmez olmanı sağlar büyücü yan sınıfı ve güzel koruma büyüleri de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 14 Kasım 2013; 11:35:44 >

• Arkadaşlar oyunu BeamDog dan alanlar için Türkçe yama geldi. Steam için de hala gelmediyse yakında gelir herhalde.
  • Steam için de gelmiş ve oyunun menüsü filan değişmiş. Tam Türkçe olmuş bir sefer oyunu baştan sona oynamadım tabii ama gördüğüm kadarıyla eksiği yok. Ayrıca f2p oyunlarındaki igibi birkaç şey eklemişler. Bonus paket türü şeyler...
  • bg2 ee malum yollardan edindim. multiyi çok güzel yapmışlar hiç zorluk çıkarmadan oynatıyor. karakter yaratma ekranında zar toplamını gösteriyor güzel bir artı olmuş. oyunu orjinal olarak almayı planlıyorum.

kensai mage hakkında öneri verir misiniz. kaç levelde dualleyeyim. itemler falan ne olsun. kensai özellikleri ne zaman geri geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannavaro1903 -- 18 Kasım 2013; 12:19:16 >
  • evet efenim bu cahil arkadaşınıza yardımı çok görmeyin :D bu oyunu daha önce oynamamıştım türkçe olmadığı için açıkçası cesaret edememiştim. neyse oynamaya başladım ancak oynadığım çoğu rpg de parti üyelerimiz çatışma sırasında ölünce çatışma bittikten sonra ayağa kalkıyorlardı. bunda öyle bir şey yok sanırım. yani öldüklerinde ne yapacağız. bilenler destek olursa sevinirim.
  • komarna K kullanıcısına yanıt
    aynen bende bu işi çözemedim tapınaklarda canlandırma büyüsü var ama bir türlü aktif hale gelmiyor.
  • boşver tapınağı sık sık quicksave baktın karakter ölüyor quickload ve tekrar dene ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrkAvenger

aynen bende bu işi çözemedim tapınaklarda canlandırma büyüsü var ama bir türlü aktif hale gelmiyor.

Nasıl gelmiyor ölü karakterin üstüne tıkladıktan sonra aktif olur 400-600 altın arası değişiyor canlandırma büyüsü;
    Daha dün Basilius'u öldürürken bir karakterim öldü save yapmaya erinmiştim; canlandırdım tekrardan.

Tapınaklara gideceksin arkadaşım. Oyunun başındasın muhtemelen Beregost'un doğusunda var bir tane Nashkel'de.
  • İrenicuscular bu video size (: Eleman dragon Age motoruyla güzel yapmış.

Oyun dünyasında kötü adamlar sıralamasında bu adamı tek geçerim.
  • e işte orda ölü karakterin üzerine gidip yapacağımızı bilsek

sağol yardımın için.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    baldursgate.com forumlarını biraz kurcalarsan bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrkAvenger

e işte orda ölü karakterin üzerine gidip yapacağımızı bilsek

sağol yardımın için.

ne demek :)

Ağzından çıkacak her kelime önemli oyunda.
  • demekki canlandırabiliyoruz iyi bari. yardımlarınız için çok teşekkür ederim. şimdi o tapınağı buluncaya kadar ölmeden devam etmek gerek :D

bir sorum daha olacak :D şu ölü canlandırma şeysini tapınakta buldum ama lınmıyor. kırmızı üzeri. ne yapmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komarna -- 24 Kasım 2013; 22:45:25 >
  • bg1in türkçe versiyonunu sonunda edinebildim. Gerçekten güzel bir çalışma yapmışlar.

Kötü party ile başladım. Evil oynamak oyunda zulüm. Bir healing potion 2500altından yüksek. 1500e satıcıdan aldığım sling +1 geriye 15 altına satılıyor. O derece nefretle bakıyor herkes. Viconiayı partye almamla amn askerleri peşimi de bırakmıyor. Her şehre gelişimde bir tepişiyoruz mübareklerle.

Bu kötü partyi bırakıp iyi party ile tekrar başlıcam böyle olmayacak gerçekten çok can sıkmaya başladı bu evil mevzusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

bg1in türkçe versiyonunu sonunda edinebildim. Gerçekten güzel bir çalışma yapmışlar.

Kötü party ile başladım. Evil oynamak oyunda zulüm. Bir healing potion 2500altından yüksek. 1500e satıcıdan aldığım sling +1 geriye 15 altına satılıyor. O derece nefretle bakıyor herkes. Viconiayı partye almamla amn askerleri peşimi de bırakmıyor. Her şehre gelişimde bir tepişiyoruz mübareklerle.

Bu kötü partyi bırakıp iyi party ile tekrar başlıcam böyle olmayacak gerçekten çok can sıkmaya başladı bu evil mevzusu.

yap camiye bağış yap ciddiyim gir temple a donate yap biraz rep yükselt ..
  • bağış yapacaksam ozaman neden evil party oynayayım. topladıgım altınları vereyim rep yükselteyim. ne anladık evillikten. zaten viconiayı alınca rep tak diye düşüyor. viconia da bu saatten sonra bırakılacak npc degil. o yüzden böyle devam edicez. askerler geldiğinde hold person atıp rahat dövüyorum artık. o yüzden şimdilik uğraştırması ve itemlerin pahalı oluşu dışında sıkıntı yok.

bir daha evil oynamam. oynayacak olanlara da allah sabır versin

Bi daha başlarsam kesinlikle iyi party yapıcam.
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.