Şimdi Ara

Baldur's Gate (1998) / Enhanced Edition (2013) [ANA KONU] (112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.343
Cevap
7
Favori
112.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, hediye olarak alip hesabiniza eklememeniz gerek ki gift olarak istediginiz birine gonderebilesiniz. Aksi takdirde hesaba eklenmis bir oyunu hesaptan bagimsiz satamazsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşma sağlanınca tam Türkçe yamayı içeren update hemen yayınlanacaktı, neyi bekliyorlar hala!
  • Üst üste yazıyor olacam ama bu adamların yaptığı ayıp ya yüzde 100 bitmiş Türkçe içeriği hala bekletiyorlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimano

Üst üste yazıyor olacam ama bu adamların yaptığı ayıp ya yüzde 100 bitmiş Türkçe içeriği hala bekletiyorlar....

Steamdan aldısan patch bekliceksin maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: *Metin

quote:

Üst üste yazıyor olacam ama bu adamların yaptığı ayıp ya yüzde 100 bitmiş Türkçe içeriği hala bekletiyorlar....

Türkçe çıkmadı diye almadım, farklı ortamlarda yüzde100 Türkçe bulunabiliyor mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *Metin

quote:

Türkçe çıkmadı diye almadım, farklı ortamlarda yüzde100 Türkçe bulunabiliyor mu?

Şuanlık hayır.Yama çıksa bile yayınlayan olmaz sanırım.

• 2. oyun ve ek paketinin "elden geçmiş hali" kasım sonunda piyasa düşecekmiş. Bu sefer daha iyi bir iş çıkarmışlar gibi ama keşke alt menüye dokunmasalarmış...

• fazla da kalmamış çıkmasına kasım da baldur başkadır ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

2. oyun ve ek paketinin "elden geçmiş hali" kasım sonunda piyasa düşecekmiş. Bu sefer daha iyi bir iş çıkarmışlar gibi ama keşke alt menüye dokunmasalarmış...

ne varsa eskilerde...

• Video da konuşan arkadaş çok canını yakacak haberin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

fazla da kalmamış çıkmasına kasım da baldur başkadır ..

:))
  • quote:

Video da konuşan arkadaş çok canını yakacak haberin olsun

ilk oyundaki save dosyamızı aktarabiliyoruz herhalde videoda yeni eklenen kötü orc karakteri de gördüm .
  • Ayıp olur aktarma olmazsa, umarım yüzlerine gözlerine bulaştırmazlar yıllardır doğru çalışan aktarmayı.

Gerçi oyun içi pek bir olay değişmiyor zaten, karakter geçiyor 1-2 ufak değişiklik oluyor. Bazı NPCleri öldürmüş olsan bile göreceksin ne yazık ki tekrar

Ama BG2 ve ToB ın kral NPCsi Jan Jansen'dir, kımıl zararlısı diye de geçer sözlükte.

İrenicus

Bodhi

ve bir neslin gençlik aşkı Viconia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 2 Eylül 2013; 16:29:26 >

• Sorması ayıp 2. oyuna da türkçe dil desteği verecekler mi( gerçi ilk oyununki bile hala çıkmadı)
  • quote:

ve bir neslin gençlik aşkı Viconia

bak bu çok doğru.

ayrıca kendisi oldukça zorlu bir romance karakteriydi

• 2'nin pre purchase geldi:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZOD8EiscDKg

Artık birisi BG2 EE konusnu rahatlıkla açabilir heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 4 Ekim 2013; 9:28:40 >
  • Bu elemanlara güvenim acayip sarsıldı benim, bir haltlar çeviriyorlar ama dur bakalım.

BG:EE ilk çıktığında baya bir enkazdı, 400 tane bugı silip farklı 500 tane eklemişlerdi. Bu seferki çıksın da ondan sonra davranacağım.
    Ayrıca en son patch gelemedi bir türlü, olan da bizim Türkçe oynamak isteyen arkadaşlara oldu arada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku191

2'nin pre purchase geldi:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZOD8EiscDKg

Artık birisi BG2 EE konusnu rahatlıkla açabilir heralde

Konu sizin konunuz, zaten bu konu da Baldur's Gate 2 çıktıktan çok sonra açılmıştı, sadece espri mahiyetinde çıktı yazmıştım o dönemde, kimse oyun hakkında konuşmuyor diye. İsterseniz değiştiririm, isterseniz değiştirin ama gücünüzü bölmeyin, bir konu altında devam edin derim.

• İlk mesajlara bir göz attım da, pek noobmuşsunuz o zamanlar
    O günden bu güne BG tipinde elle tutulur bir RPG çıkmaması da üzücü. "Dragon Age" diyerek gelmeyin bana lütfen :)
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.