Şimdi Ara

Baldur's Gate (1998) / Enhanced Edition (2013) [ANA KONU] (110. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.343
Cevap
7
Favori
112.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdiii elimde baldurs gate enhanced edition var ancaaaakk formattan sonra kurdum (orjinal) ancak oyunun luncher ı oyunu bir türlü update etmiyor. sürekli hata verip kapanıyor. google ve official forumdan baktım aynı sorunu yaşayan çok ama hiçbi çözüm yada cevap bulamadım. yardım edebilecek var mı ?

teşekkürler
  • Herhalde korsandır diye
    Neyse efenim baldur's gate 2'ye sonunda alıştım tutorial falan oynadım şu arayüze alıştık herşey iyi güzelde şu karakter yaratma ekranında karakterin özellikleri seçtiğimiz yerde cavalier karakterimle strengh'a sonuna kadar abandığımızda bazen 18/87 bazen 18/22 falan oluyor tam olarak anladım şimdi 18/87 iken kesir hesabı 87 güçten 18'i yahut 18/22'de 22 güçten 18'imi demek?O zaman kesir hesabı 18/22 daha karlı oluyor?Birde 18/03 olduğunda misal 18 güçten 3'ünü kullanıyoruz hesabı mı?O zaman en iyisi 18/18 ?Lütfen biri beni aydınlatsın şu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oramakomaburamako1 -- 11 Mart 2013; 15:14:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oramakomaburamako1

Herhalde korsandır diye
    Neyse efenim baldur's gate 2'ye sonunda alıştım tutorial falan oynadım şu arayüze alıştık herşey iyi güzelde şu karakter yaratma ekranında karakterin özellikleri seçtiğimiz yerde cavalier karakterimle strengh'a sonuna kadar abandığımızda bazen 18/87 bazen 18/22 falan oluyor tam olarak anladım şimdi 18/87 iken kesir hesabı 87 güçten 18'i yahut 18/22'de 22 güçten 18'imi demek?O zaman kesir hesabı 18/22 daha karlı oluyor?Birde 18/03 olduğunda misal 18 güçten 3'ünü kullanıyoruz hesabı mı?O zaman en iyisi 18/18 ?Lütfen biri beni aydınlatsın şu konuda

Fighter classlarında ST nin 18-19 arasındaki yerini belirler sondaki iki sayı. Yani ne kadar yüksekse o kadar iyidir. İnsanların doğal olarak ulaşabileceği en yüksek güç 18 olduğundan gücü 18 olan iki insandan hangisinin daha güçlü olduğunu belirler diyelim kısaca:) Kesir değil yani.

• bilgi ve liste için sağol
    ne eğlenceli oyunmuş la bu kaç saattir kaptırdım gidiyorum eski meski ama dragon age'ye bile taş çıkarır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oramakomaburamako1 -- 11 Mart 2013; 16:07:21 >
  • son çıkan oyuna Türkçe yama geldi mi ? Geldiyse alalım bu kral oyunu steam' e de gelmişken.

• Neera sen ne adi bir kadinmissin! Seni red wizardlarin elinden, kotu yola dusmekten kurtardim, himayeme aldim. Sen vahsi buyu gucunu kontrol altina almayi ogreneceksin diye, dagi tasi delip Goblin diyarlarina gidip, seni buyuculerin elinden bir kez daha kurtardim. Benim tipsiz ve hayatinda hic bir kadinla yakinlasmamis bir half orc olmamdan yararlanmak icin once bana is attin(romance konusmalari) Beni tava getirip Goblin diyarina goturdun, sonra isler umdugun gibi gitmeyip vahsi buyu gucunu kontrol altina almayi ogrenemedigin icin bana bastin fircayi, tribi SEREFSIZZZZZZZZZ

Oh be gece gece icimi doktum. Bu Neera gorevinde bug mu var,
    yoksa bu kadin beni kullanip, isi bitince bir mendil gibi sokaga mi atti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak-09k -- 9 Nisan 2013; 0:30:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak-09k

Neera sen ne adi bir kadinmissin! Seni red wizardlarin elinden, kotu yola dusmekten kurtardim, himayeme aldim. Sen vahsi buyu gucunu kontrol altina almayi ogreneceksin diye, dagi tasi delip Goblin diyarlarina gidip, seni buyuculerin elinden bir kez daha kurtardim. Benim tipsiz ve hayatinda hic bir kadinla yakinlasmamis bir half orc olmamdan yararlanmak icin once bana is attin(romance konusmalari) Beni tava getirip Goblin diyarina goturdun, sonra isler umdugun gibi gitmeyip vahsi buyu gucunu kontrol altina almayi ogrenemedigin icin bana bastin fircayi, tribi SEREFSIZZZZZZZZZ

Abi, acilen tatil yazıyorum sana, oyun hiç iyi gelmemiş...

• Ehehe :)
    Neera
    biraz naz ettikten sonra geri dönüyor merak etme. Wild mageler böyle işte bir anlarını ötekini tutmuyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TomAmca

quote:

Orijinalden alıntı: Burak-09k

Neera sen ne adi bir kadinmissin! Seni red wizardlarin elinden, kotu yola dusmekten kurtardim, himayeme aldim. Sen vahsi buyu gucunu kontrol altina almayi ogreneceksin diye, dagi tasi delip Goblin diyarlarina gidip, seni buyuculerin elinden bir kez daha kurtardim. Benim tipsiz ve hayatinda hic bir kadinla yakinlasmamis bir half orc olmamdan yararlanmak icin once bana is attin(romance konusmalari) Beni tava getirip Goblin diyarina goturdun, sonra isler umdugun gibi gitmeyip vahsi buyu gucunu kontrol altina almayi ogrenemedigin icin bana bastin fircayi, tribi SEREFSIZZZZZZZZZ

Abi, acilen tatil yazıyorum sana, oyun hiç iyi gelmemiş...

Oyunda olsa dokunuyor adama boyle seyler. saka maka 30 yasini devirdik hala su oyun gibi oyun gormedim. Adami nasil icine aliyor.

Siberarmi
    Sagol dostum bilgi icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Necochea

son çıkan oyuna Türkçe yama geldi mi ? Geldiyse alalım bu kral oyunu steam' e de gelmişken.

Henüz bitirilmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havenless

quote:

Orijinalden alıntı: Necochea

son çıkan oyuna Türkçe yama geldi mi ? Geldiyse alalım bu kral oyunu steam' e de gelmişken.

Henüz bitirilmedi.

Aslında Türkçe dil seçeneği oyuna eklenmiş durumda. Ayarlardan oyunun dilini Türkçe' ye çevirebilirsiniz ancak bu seferde yazıların görünmeme sorunu var. Bunun çözülmesi için güncelleme gerekli galiba. Sonuç olarak ne yazık ki çeviri bitirilmiş olmasına rağmen henüz oynanabilir değil.
  • Daha önce hiç BG oynamadım . Zamunda'da 4 oyunun olduğu paket var. Onu indirip başlamayı düşünüyorum. D&D evrenine fazla uzak sayılmam. Drizzt'in 9 kitabını okudum. Başlayınca biraz başınızı ağrıtabilirim burada .
  • İngilizcen iyidir umarım ha her diyalogta sözlüğe bakmak belki canını sıkabilir yinede her türlü muhteşem oyunlar bg
    bende 2.nci oyunu bayağı sardım şu viconia ile romance yaşamak gibisi var mı bea eklenti paketin tob'da onunla daha hoş şeyler yapılıyormuş duyduğuma göre
  • Jaheira ve Khalid ile Nashkel'e gidecektim ama yolda ikisi de öldü . 5 tane yoldaş edinmiştim, hepsi ölü şuan. Nashkel'e geldim ama tek başıma gelebildim. Henüz alışabilmiş değilim, çok garip geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

Jaheira ve Khalid ile Nashkel'e gidecektim ama yolda ikisi de öldü . 5 tane yoldaş edinmiştim, hepsi ölü şuan. Nashkel'e geldim ama tek başıma gelebildim. Henüz alışabilmiş değilim, çok garip geliyor.

zuahha x) bu oyunu bu yüzden seviyorum.

Xhar ve Montaron mu neydi bu ikiliyi yoldaş olarak yanıma almıştım. Friendly Arm Inn'e girdim Jaheira ve Khalid bunlara direk dalmıştı.Uzuvlarını zor topladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 25 Nisan 2013; 16:49:52 >

• Skyrimde 200 saat geçirdikten sonra birşeylerin eksik olduğunu hissedip (rol yapmaktan çok görevden göreve koştuğumu farkettim) Baldur's Gate 1'i tekrar pc'me yükledim.

Aradan uzunca yıllar geçmesine rağmen kaçıncı kez oynadığımı ve her seferinde kendini oynattıran bir oyun..

Benim farklı bir sorum olacak arkadaşlar.. İpad'e çıkan BG Enhanced Edition ile BG 1 aynımıdır? Az evvel hem ipad'e ( BG enhanced edition) hem de pc'ye (BG 1) yükledim ama ikiside aynı.. Kafam karıştı
  • Enhanced aynı çoğunlukla, biraz para tuzağı aslında. Yeni gelen içerik olarak 4 yeni karakter var gruba katılabilen, 5 tane yeni karakter kiti var, Tales of the Sword Coast ekli ve çözünürlüğü değiştirebiliyorsun. Bir sürü bug düzeltilmiş durumda, yeni müzikler ve Black Pits diye oyundan ayrı kısa bir arena bölümü var, parti oluşturup gladyatör dövüşlerinde hayatta kalmaya çalışıyoruz.
    Yeni karaterler ipad ler için ekstra para istiyordu yanlış hatırlamıyorsam ama PC versiyonunda hepsi dahil fiyata.

Skyrim iyi hoş ama RPG den çok gezinti simulasyonu bana göre, modlarla gerçek potansiyeline ulaşıyor anca ama gene de rol yapabilme olanağı kısıtlı.
  • Biz Türkçesi gelsin diye beklerken şirkete bişeyler olmuş diye duydum ama.
  • Necochea kullanıcısına yanıt
    Oyunun satışı durduruldu ve 2. oyunun yapımı askıya alındı. Diğer firmalar ile aralarında anlaşmazlık çıktı herhalde.
  • Yok böyle birşey ya bari çeviri bitti Türkçe yamayı yayınlasalar

Kötü olmuş yahu
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.