Şimdi Ara

Baldur's Gate 3 (v4.1.84.2021) Türkçe Yama ~%85 [ OpenAI GPT-3 Translate ] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
26
Favori
73.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
146 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam kolay gelsin. Bir kaç mesaj geldi ama ben mesaj kutumu açamıyorum. Haberiniz olsun mesajlara cevap vermemezlik gibi algılanmasın. SMS onayım bug da kaldı yeni hesap açmam gerek ya da adminlerin yardımcı olması gerek. İlgili yerlere yardım için defalarca yazdım ama dönüş yapılmadı. Böyle kullanıyorum malesef hesabı.

• quote:

Orijinalden alıntı: harunefetr

Evet translate yama her şeye hakaret. Şu çeviri botları ne zaman insan gibi analitik düşünürse o zaman saglıklı çeviriler yapabilir. Translate yama ile saglıklı çeviri olsa. Çevirilmesi gereken binlerce bilgi kaynagı kitap ve bilimsel makale var. Nasıl Türkçesi olmayan bir kitabı google translate ile çevirip ben çevirdim diye yayınlayamazsak, nasıl bilimsel bir makaleyi google translate ile çevirip çok önemli yerleri dogru çevirmedigi için yanlış bilgi verecegi sebebiyle yayınlayamazsak. Oyunları da translate ile çevirip, saglık bir çeviri oldu işinizi görür hiç yoktan iyidir diyerek bile yayınlayamayız. Bunu diyen yalan söylemiş olur. Translate çeviri hiç yoktan bile işimizi görmüyor... Bunu bir türlü anlamadılar. Ama bu projeyi çeviren arkadaş hem gbpt 3 ile çeviriyor hem de kendisi yanlış yerleri düzeltmeye çalışıyor bu sebeble yine iyi bir şey ortaya çıkacaktır. Ama agır bir oyun olan RPG ve özellikle baldur's gate seçilmesi biraz yanlış. Bakalım ne olacak.

Alıntıları Göster

Gta 4ün eski olan yaması da translate çeviriydi millet çok şikayet etti ama bu yamaya kimse bir şey dememiş.Garip işler dönüyor burada.

• Hocam eline sağlık, oyun çıktı çıkalı öyle bir iştah kabarttı ki bende ama masaüstünde öylece duruyor daha hiç giriş yapmadım, sırf Türkçe yama olsunda ağız tadıyla oynayayım diye. Umarım kısa zamanda biter. Kolaylıklar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metodiev35 -- 18 Ekim 2020; 22:22:40 >
  • İngilizce oynayın bu türkçe yamadan daha türkçe.İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etekgiyen123 -- 18 Ekim 2020; 22:13:45 >
  • etekgiyen123 kullanıcısına yanıt
    Şikayet edin şunu da alsın voltasını

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt

hadi bakalım resmi yamalardan ümidi kestik gibi artık :D makineciler forever

• Hocam rdr ye el atsan harika olur ya buna az kalmış zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar şu oyunu 30-40 saat bu yamayla oynamak yerine o kadar saati ingilizce çalışarak ya da oyunu sözlükle bile olsa anlayıp oynamaya çalışırsanız kendinize çok büyük iyilik yapmış olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iancurtis -- 19 Ekim 2020; 23:4:11 >
  • ne alaka oyunmu oynuyacaz ing mi ögrenicez.çok rahat bu yamayla oynarımBaldur's Gate 3 (v4.1.84.2021) Türkçe Yama ~%85 [ OpenAI GPT-3 Translate ] 

• 30 saat ingilizce çalışıp rpg oyunu oynayabilecek seviyeye erişeceğiz demek vay be o içtiğinden bende alayım Baldur's Gate 3 (v4.1.84.2021) Türkçe Yama ~%85 [ OpenAI GPT-3 Translate ] 

• hocam elinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buralara da bi geldik -- 20 Ekim 2020; 4:11:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buralara da bi geldik

hocam elinize sağlık

aynen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywalkerx -- 20 Ekim 2020; 10:25:11 >
  • etekgiyen123 kullanıcısına yanıt
    Baldur's Gate 3 (v4.1.84.2021) Türkçe Yama ~%85 [ OpenAI GPT-3 Translate ]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha iyisi çıkana kadar denenebilir... Ama linki göremedim. Silindi mi acaba?

• ya bi translate yamasının çıkması 7 gün sürermi 1 2 güne diyordu bekle bekle kuruduk bur da bari bir açıklama yapsan

• tam sürüm ne zaman hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Mavidost52

ya bi translate yamasının çıkması 7 gün sürermi 1 2 güne diyordu bekle bekle kuruduk bur da bari bir açıklama yapsan

pm attım Baldur's Gate 3 (v4.1.84.2021) Türkçe Yama ~%85 [ OpenAI GPT-3 Translate ] 

şu an 5-6 kişiye verdim oynuyolar eksik yerleri bildirecekler bana ona göre toplu düzeltme yapacağım yani çıktıgında az sorunlu olsun istiyorum

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.