Şimdi Ara

Baldur's Gate Enhanced Edition Türkçe yama DRM Versiyon&Steam[ÇIKTI] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
5
Favori
38.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Orijinalden alıntı: *Metin

quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

o kadar zor bir İngilizce istiyormuş adamın ana dili olmasına rağmen gidip sözlük felan satın almış...

Yok artık.

videoyuyu izledin mi sonun kadar,
    valla zamanında iyi oyunu bitirmişim hemen; 10 dk ilerle 20 dk çeviri yap x) neydi ya.

İşkencemiş resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Süper bir klasik, sabırsızlıkla yamayı bekliyorum, serinin tamamını da oynayacağız 2. oyun çıkınca. 2. oyuna Throne of Baal eklentisi de dahil olacak galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

nerede kaldı

Hala ses yok.

• Türkçe dil seçeneği şu an steamde aktif. Fakat ana menüde bile bazı seçenekler boş, içinde yazı yazmıyor yani. Onlar da zamanla düzelir diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheShadow

Türkçe dil seçeneği şu an steamde aktif. Fakat ana menüde bile bazı seçenekler boş, içinde yazı yazmıyor yani. Onlar da zamanla düzelir diye tahmin ediyorum.

Şu anda Steam'den yüklemek istesek Türkçe oynayabilir miyiz yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drowen

quote:

Orijinalden alıntı: TheShadow

Türkçe dil seçeneği şu an steamde aktif. Fakat ana menüde bile bazı seçenekler boş, içinde yazı yazmıyor yani. Onlar da zamanla düzelir diye tahmin ediyorum.

Şu anda Steam'den yüklemek istesek Türkçe oynayabilir miyiz yani?

Beta sürüm türkçe yani deneme amaçlı türkçe yüklenmişti test bitti ama bu seferde oyun firması atari ile anlaşmazlık yaşadığı için patch leri ve satışı durdurdular. Şuan turkce yama %100 tamamlandı ama patch için atariyle yeni anlaşma bekleniyor.

• Ben beta testine falan katılmadım. Tesadüfen dil seçeneklerine girdim ve türkçeyi gördüm.
  • Tekrar %75 indirim, 5 dolar.
    http://store.steampowered.com/app/228280/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lutimos

Tekrar %75 indirim, 5 dolar.

Satın alsak betadaki gibi yüzde 60 türkçe mi olacak hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimano

quote:

Sanırım öyle olacak, tam olarak eklenme diye biliyorum ben. Bilen arkadaşlar daha iyi cevaplar bu soruyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: kimano

quote:

öyle olucak daha update gelmedi ayın sonuna update gelebilir ama.

• Güzel.
  • 5 dolarken bir yakalayamadım...
  • Hala ses yok mu ya? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Hala ses yok mu ya? :(

Maalesef bir haber yok daha.

• Uzun bir aradan sonra mail geldi. Yayıncı kuruluşla sorunlarını çözmüşler, yakında gelecek olan patch ve android versiyonu hakkında duyuru yapacaklarmış. Ayrıca yakında da BG II : Enhanced Edition hakkında heyecan verici haberleri varmış.

Mail :

"Dear Friends of Baldur’s Gate,

We're back!

Baldur's Gate: Enhanced Edition is available for sale once again. All outstanding issues with our publishing partner have been resolved.

We'll announce the details of an upcoming major Baldur's Gate: Enhanced Edition patch and the Android tablet version in the near future. We'll also have some exciting news regarding Baldur's Gate II: Enhanced Edition soon after.

We want to thank our fans for the outpouring of support we received during this difficult time. Legal issues are never fun. We're glad we can once again focus on what matters - makin' videogames!

Baldur's Gate: Enhanced Edition for PC

Baldur's Gate: Enhanced Edition for Mac

Baldur's Gate: Enhanced Edition for iPad

Regards,
    Trent Oster
    President, Beamdog & Overhaul Games"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 15 Ağustos 2013; 9:32:41 >

• Bilgi için teşekkürler.İlk mesaja ekliyorum izninle?Update çabuk yayınlanır umarım.

• quote:

Bilgi için teşekkürler.İlk mesaja ekliyorum izninle?Update çabuk yayınlanır umarım.

Rica ederim, tabii ki. Umarım çabuk yayınlanır, official Türkçe Baldur's Gate'in tadına bakarız :)
  • quote:

quote:

Bilgi için teşekkürler.İlk mesaja ekliyorum izninle?Update çabuk yayınlanır umarım.

Rica ederim, tabii ki. Umarım çabuk yayınlanır, official Türkçe Baldur's Gate'in tadına bakarız :)

İnşallah rahat rahat sorunsuz şekilde türkçe oynarız.

• quote:

quote:

official Türkçe :)

Çok süper bir haber...

İcewind Dale bitmiş ; The Wicther iyi gidiyor inanılmaz bu haberler inanılmaz güzel arpicileri Türkçe oynamak paha biçilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 15 Ağustos 2013; 19:57:12 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.