Şimdi Ara

Baldur's Gate Enhanced Edition Türkçe yama DRM Versiyon&Steam[ÇIKTI] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
5
Favori
38.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gameİnformer haberiyle de taçlandıralım konuyu yamanın gelmesi yakındır artık.

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2013/08/15/baldurs-gate-enhanced-edition-back-up.aspx
  • Bilgi için teşekkürler yavaşdan yüklemeye başladım oyunu.

Arkadaşlar oyuna girdiğimde black pit adlı sinematiği açtığımda sesde kasılmalar oluyor ve çok rahatsız ediyor insanı bunun çözümü yok mu?Ayrıca openal falan yüklü dll ile birlikte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çeviriyi yapan ekip Baldur's Gate 2 yide çevirecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 16 Ağustos 2013; 17:57:47 >
  • Güncel.10 dk'lık oynanış video linki ve soru cevap makale linki ekledim.

• Update gelsin çok heyecanlıyım 2 ay oldu alalı, Patch beklemekten oynayamıyoruz. Go for the eyes boo!
  • nerde kaldı bu patch yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

nerde kaldı bu patch yahu?

21 Eylüle kadar kesin gelirmiş tek bu bilgi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 23 Ağustos 2013; 18:39:00 >
  • ekime kadar çıkar mı ne dersiniz?? dönem başlamadan bitirek lo
  • Eylülde beta olarak çıkacak yeni patch ama malesef steam kullanıcılarına gelmeyecekmiş. Beta dan sonra steame gelecekmiş güncelleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miayke

Eylülde beta olarak çıkacak yeni patch ama malesef steam kullanıcılarına gelmeyecekmiş. Beta dan sonra steame gelecekmiş güncelleme.

Yuh artık ekimde mi oynucaz oyunu.

• ohoo biz burda gün sayıyoruz. Next Gen den önce gelsin bari
  • quote:

Eylülde beta olarak çıkacak yeni patch ama malesef steam kullanıcılarına gelmeyecekmiş. Beta dan sonra steame gelecekmiş güncelleme.

inanmak istemiyorum.
  • Halen bir gelişme yok.
    Eylül'ün başı yada ortasında oyunu beamdog dan alanlar beamdog client'i ile open beta olarak yeni patchi deneyebilecekler kısa bir süre için. Ayrıca Mac kullanıcıları open beta sürecine dahil değilmiş.

Patch büyük değişiklikler getirecekmiş oyunu oldukça büyük bir patch olduğundan bahsediyorlar. Arayüz filan komple değişecekmiş. Ayrıca open beta süreci bgII:ee için de ışık tutacakmış ekibe.

Steam kullanıcları için patch büyük ihtimal eylül sonu ya da ekim ayı içerisinde çıkar bence. Beklemekten başka yapacak birşey yok.
    IWD2 ye verdim ben kendimi bu aralar bakalım patch çıkana kadar oyalayacak mı beni.

Edit: Eylül ayında tam bir çıkış tarihi vereceklermiş patch için. Steam kullanıcıları birkaç hafta daha bekliyecekmiş patch için. İlk önce beamdog dan alanlar ulaşacakmış patche. Steam'e patch gelmesi için Atari beklenecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miayke -- 27 Ağustos 2013; 16:07:19 >

• quote:

Halen bir gelişme yok.
    Eylül'ün başı yada ortasında oyunu beamdog dan alanlar beamdog client'i ile open beta olarak yeni patchi deneyebilecekler kısa bir süre için. Ayrıca Mac kullanıcıları open beta sürecine dahil değilmiş.

Patch büyük değişiklikler getirecekmiş oyunu oldukça büyük bir patch olduğundan bahsediyorlar. Arayüz filan komple değişecekmiş. Ayrıca open beta süreci bgII:ee için de ışık tutacakmış ekibe.

Steam kullanıcları için patch büyük ihtimal eylül sonu ya da ekim ayı içerisinde çıkar bence. Beklemekten başka yapacak birşey yok.
    IWD2 ye verdim ben kendimi bu aralar bakalım patch çıkana kadar oyalayacak mı beni.

Edit: Eylül ayında tam bir çıkış tarihi vereceklermiş patch için. Steam kullanıcıları birkaç hafta daha bekliyecekmiş patch için. İlk önce beamdog dan alanlar ulaşacakmış patche. Steam'e patch gelmesi için Atari beklenecekmiş.

Daha çok var yahu.Bilgi için teşekkürler hocam.

• BG EE 2 Kasım 15'te çıkıcakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

BG EE 2 Kasım 15'te çıkıcakmış.

O zamana kadar BG3 yapılırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 31 Ağustos 2013; 11:37:46 >
  • Mesaj biraz değişik olmuş:D Sanki bg ee 2 kasım 2015 de çıkacakmış gibi:D Yanlış anlaşılmasın bg 2 ee 15 kasımda çıkacakmış. Umarım türkçe yetiştirilir çıkışa, bunun için çabaları vardı türkçeleştiren ekibin.
  • Yeni haberler var,

Gelecek olan patch de herhangi bir yeni alan-npc-item filan eklenmeyecekmiş. Arayüzü güzelleştirmişler, grafik motoru ile alakalı yenilemeler yapmışlar hatta bazı yerleri baştan yazılmış, multiplayer için eşleşme filan gelecek olan yenilikler. Ayrıca 200e yakın bug düzeltilmiş.

Birde iyi sayılabilecek bir haber var. Bg 2 ee birden fazla dil seçeneği ile çıkacakmış. Umarım tr de bu dillerin arasında yer alır çıkış tarihinde.
  • quote:

Mesaj biraz değişik olmuş:D Sanki bg ee 2 kasım 2015 de çıkacakmış gibi:D Yanlış anlaşılmasın bg 2 ee 15 kasımda çıkacakmış. Umarım türkçe yetiştirilir çıkışa, bunun için çabaları vardı türkçeleştiren ekibin.

Doğru söylüyorsun:) bir hışımla yazdığım için öyle olmuş sinirliyim aldım 1 yılı geçecek daha oynamadım. Ona sinirlenmiştim, Yamayı bekliyorum çünkü bug çok. Daha oynamadan ikinci oyunu satışa sunuyorlar ona çok kızdım.

TR seçeneği olmaz elemanlar daha çeviriye başlamadılar; oyun çıkacak sonra eklenecektir yamayla :) Öyle haber olsa 2 tane alırım. ( fm 13-14 gibi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 2 Eylül 2013; 15:18:59 >
  • Hocam oyunda ses yok openal linki atar mısın ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.