Şimdi Ara

Baldur's Gate Enhanced Edition Türkçe yama DRM Versiyon&Steam[ÇIKTI] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
360
Cevap
5
Favori
38.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jester23

Hocam oyunda ses yok openal linki atar mısın ?

http://openal.m.en.softonic.com/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmen dalga geçiyorlar hali hazırda bulunan türkçe yamayla oynayamıyoruz oyunu. Tamam büyük yama çıakracaksınız anladık bunu da elinize yüzünüze bulaştırdınız onuda anladık ama bari dil yaması yapın birşeyler yapın. Birde bunun üstüne bg 2 yi 25 dolardan pre order yapmaya çalışıyorlar. Gider baldurs gate trilogy i indirir onu oynarım daha iyi varsın türkçe olmayıversin en azından buglarla filan uğraşmam.
  • adamlar Neverwinter Nights ile Baldurs Gate Reloaded modu yapiyorlar, bitiriyoruz BG2 yapiyorlar demo oynuyoruz...
    Enhanced deniyor fakat bug dolu, al bari ayni engine kullan yuzune gozune bulasmasin.
  • Çeviriyi yapan ekipden açıklama geldi bugün,

"Türkçe dil desteği ne zaman güncelleşecek diye sorduğumda "Türkçe yama yakında çıkacak, çıkmadan önce forumda ve websitemizde duyuracağız..." dediler.

Bu arada BG2: EE çeviri başvuruları yakında başlayacak...
    "

diye açıklama yaptılar bakalım inşallah dedikleri gibi yakında çıkar da örümcek ağları kaplamış bg mizi türkçe oynama fırsatı buluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miayke -- 27 Eylül 2013; 19:42:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miayke

Çeviriyi yapan ekipden açıklama geldi bugün,

"Türkçe dil desteği ne zaman güncelleşecek diye sorduğumda "Türkçe yama yakında çıkacak, çıkmadan önce forumda ve websitemizde duyuracağız..." dediler.

Bu arada BG2: EE çeviri başvuruları yakında başlayacak...
    "

diye açıklama yaptılar bakalım inşallah dedikleri gibi yakında çıkar da örümcek ağları kaplamış bg mizi türkçe oynama fırsatı buluruz.

hadi hayırlısı
  • 1 sene oldu ya :) dile kolay hala oynayamadık

Ne zamana geleceğine dair kesin bir bilgi yok mu halen bu çıkacak patchin?
  • Rezalet yemin edeim...
  • Şuan beta'nın 3.aşamasındalar. 4.aşamada büyük ihitmal open beta olacak. Tabi ki steam kullancııları buna dahil değil sadece beamdog dan satın alanalar beamdog clienti ile yer alabilecekler open betada. O aşamadan sonra artık patchi yayınalayacaklar ama steame ne zaman gelir bir tarih yok büyük hitimal patch release den 1hafta sonra filan gelir diye düşünüyorum.
  • bekledik zaten bekleyeceğimiz kadar bari bu rezilliği ikinci oyunda yapmasalar.
  • Kaç aydır şu yamayı bekliyorum, bir türlü sorunlar aşılamadı ama sanırım bu yıl çıkmadan şu klasiği oynayabileceğiz. Büyük ihtimalle 2. oyunda bu sorunlar olmaz diye düşünüyorum, oyunun çıkışı ile birlikte Türkçe dil seçeneği olur. Oyunu çeviren arkadaşların bir oyun sitesinde ropörtajlarını izlemiştim, onların dediğinden benim çıkarttığım anlam bu. Hayırlısı ile her iki klasiği Türkçe oynama şansımız olacak, genç arkadaşlar da bu sayede gerçek oyunun ne olduğunu öğrenirler.
  • Phase III aşamasındalar forumda oylamaya gidilmiş ; yakın zamanda biter ve patch yayınlanır gibi.
  • 2-3 gün içerisinde patch yayınlanacak ama steam kullanıcıları için halen belirsiz yayınlanma tarihi.
  • çık artık abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyoruz...
  • Patch dün gece yayınlandı. Beamdog'un steam ile anlaşması olmadığından bekliyoruz. Herşey atari'nin elinde. Atari ne zaman patchi yayınlamak isterse steamde o zaman oynayabileceğiz.
  • Sonunda be!
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Metin

Patch geldi Steama.

kaynak?

Bende henüz gelen giden birşey yok halen 1.0.2014 oyun versiyonu. Gelecek olan patch 1.2.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miayke

quote:

Orijinalden alıntı: *Metin

Patch geldi Steama.

kaynak?

Bende henüz gelen giden birşey yok halen 1.0.2014 oyun versiyonu. Gelecek olan patch 1.2.

Şuradan baktım daha gelmemiş.Kusura bakmayın.Hay Atari senin..

http://forum.baldursgate.com/discussion/19692/tuerkce-ceviri-yamasi-hakkinda-son-bilgiler/p2

• la çık diyom
  • Arkadaş ne zamandır şu yamayı beklemekten ağaca döndük, inşallah Steam bir hafta içinde bu yamayı yayınlar. Bilmiyorum yayınlamaması için geçerli bir sebep var mı, isim hakları sahibi ile dağıtıcı firma arasındaki sorunların Steam ile alakası olmamalı. Zaten sorun çözüldü, diğer platformlarda yama yayınlandı ise, Steam'de de yayınlanır diye düşünüyorum, düşünmek istiyorum...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.