Şimdi Ara

Baldur's Gate Enhanced Edition Türkçe yama DRM Versiyon&Steam[ÇIKTI] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
5
Favori
38.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Baldur's Gate Enhanced  Edition Türkçe yama DRM Versiyon&Steam[ÇIKTI]
  • orjinallik takıntım olmasa çeviri ile oynardım, ilk bakışta oldukça iyi görünüyor.
  • böyle bir başyapıt oyuna türkçe yama yapılması konusunda, neden bu kadar az mesaj var anlaşılması gerçekten zor.
  • Türkçe yama tam olarak sorunsuz değil.Kara çukurlarda girişde diyaloglar bende yok ve diyalog sekmesi bomboş rastgele tıklayınca işliyor.Update ile düzeltilir ama ne zaman update gelir orası meçhul.

Bu arada dil sekmesinde altyazı açı tıklayın.

Oyunda eksik çeviriler yerler çok var.Karakterlerin üstünde yazılar yok.Ama ingilizce sürümde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 9 Kasım 2013; 13:22:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Metin

Türkçe yama tam olarak sorunsuz değil.Kara çukurlarda girişde diyaloglar bende yok ve diyalog sekmesi bomboş rastgele tıklayınca işliyor.Update ile düzeltilir ama ne zaman update gelir orası meçhul.

Oyunda eksik çeviriler yerler çok var.Karakterlerin üstünde yazılar yok.Ama ingilizce sürümde var.

Aynen bende de öyle. Üstüne bir kaç sefer oyunda donma çökme falan oldu, benimde moral gitti bıraktım oynamadım hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arapfaik

quote:

Orijinalden alıntı: *Metin

Türkçe yama tam olarak sorunsuz değil.Kara çukurlarda girişde diyaloglar bende yok ve diyalog sekmesi bomboş rastgele tıklayınca işliyor.Update ile düzeltilir ama ne zaman update gelir orası meçhul.

Aynen bende de öyle. Üstüne bir kaç sefer oyunda donma çökme falan oldu, benimde moral gitti bıraktım oynamadım hiç.

Bende hiç çökme donma olmadı.

• Arkadaşlar değişik portreler isteyen olursa aşağıdaki linkte toplu paket var, 546 tane.Oyunun ana klasörünün içindeki override klasörüne kopyalayacaksınız.

http://www.slidedb.com/games/baldurs-gate-enhanced-edition/addons/super-ultimate-portrait-pack-zip
  • Çeviride eksik ve devrik cümlelerin olduğu yerler çok. Çeviriyi geçtim oyunda da çok fazla bug var. Seriyi sevmeyen birisi bu nasıl oyun deyip kapayabilir buglar yüzünden. Açıkcası ben düzeltebileceklerinide sanmıyorum bu saatten sonra bu seriyi. Zaten 2. oyunu çıkaracaklar sayılı günler sonra. Amaçlarının para kazanmak olduğu belli ilk oyunu stabil hale getirmeden 2.oyunu çıkarıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miayke

Çeviride eksik ve devrik cümlelerin olduğu yerler çok. Çeviriyi geçtim oyunda da çok fazla bug var. Seriyi sevmeyen birisi bu nasıl oyun deyip kapayabilir buglar yüzünden. Açıkcası ben düzeltebileceklerinide sanmıyorum bu saatten sonra bu seriyi. Zaten 2. oyunu çıkaracaklar sayılı günler sonra. Amaçlarının para kazanmak olduğu belli ilk oyunu stabil hale getirmeden 2.oyunu çıkarıyorlar.

Katılıyorum bakalım yani gözden bir kere daha geçmeli oyun. Hiç bugla karşılaşmadım demiştim ama dün gece karşılaştım günlükte yazılar kayboldu...çevirilerde göze batan bir durum sadece harf eksikliği geldi ama daha fazla oynamak lazım.

Ama olsun diyoruz Türkçe ve çok sevdiğim bir oyun olması aldırdı oyunu zaten başka bir sebebi yok. Firmayı düşünmedim bile.

Çevirideki hataları @degoryan'a ulaştırabilirsinhttp://forum.baldursgate.com/
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 10 Kasım 2013; 16:06:39 >

• Hafta sonunu dışarıda geçirince yamayı daha yeni indirme fırsatı bulduk. Birazdan oyuna dalacağım, vuracam kırbacı, vuracam...
  • Parşomene benzer büyüler var bunları nasıl kullanacağım?Üstleri kırmızı tıkladığımda tanımla ya da ezberle çıkmıyor.Diğer grup karakterlerinede attım ama yine aynı.Bunlarla ne yapayım sizce?

Baldur's Gate Enhanced  Edition Türkçe yama DRM Versiyon&Steam[ÇIKTI]

Bu arada hokkabaz hanı nerede?Örümcekleri öldürmem gerek.Bulamadım evi.

Dorn Khan görevi var ama ne yapacağım yazmıyor.Kaba olduğundan bahsediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 10 Kasım 2013; 18:08:13 >

• hocam o parşömenler büyü oluyor, büyücüler eğer daha önce ezberlememişse o büyüyü verince okuyup ezberlerler ( tabi ufak bir şans başarısızlıkla sonuçlanıp parşömenin kaybına yol açabilir). büyücü olmayan karakterlerde böyle kırmızı görünür.

hokkabaz hanı beregostun güneyinde kalıyor. hemen yanında ev var ama dikkat et örümcekler zayıf değiller.

diğer söylediğin göreve henüz gelmedim

@*Metin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimano -- 11 Kasım 2013; 20:15:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucktus

Arkadaşlar değişik portreler isteyen olursa aşağıdaki linkte toplu paket var, 546 tane.Oyunun ana klasörünün içindeki override klasörüne kopyalayacaksınız.

http://www.slidedb.com/games/baldurs-gate-enhanced-edition/addons/super-ultimate-portrait-pack-zip

Dostum nasıl yükleniyor peki bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ogz

quote:

Arkadaşlar değişik portreler isteyen olursa aşağıdaki linkte toplu paket var, 546 tane.Oyunun ana klasörünün içindeki override klasörüne kopyalayacaksınız.

Oyunun ana klasörüne gidin içinde override klasörü var.Oraya kopyalayın hepsini.Direkt oyunun portre kısmında gözüküyor hepsi..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _ogz

quote:

Oyunun ana klasörüne gidin içinde override klasörü var.Oraya kopyalayın hepsini.Direkt oyunun portre kısmında gözüküyor hepsi..

Teşekkür ederim kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kimano

hocam o parşömenler büyü oluyor, büyücüler eğer daha önce ezberlememişse o büyüyü verince okuyup ezberlerler ( tabi ufak bir şans başarısızlıkla sonuçlanıp parşömenin kaybına yol açabilir). büyücü olmayan karakterlerde böyle kırmızı görünür.

hokkabaz hanı beregostun güneyinde kalıyor. hemen yanında ev var ama dikkat et örümcekler zayıf değiller.

diğer söylediğin göreve henüz gelmedim

@*Metin

Çok saol dostum yardımın için.Örümceklere nasıl taktik uygulayayım hocam?Anında çekiyorlar aşağı grubu.Bu arada 4 karakter var benle birlikte grupta max sayı kaç hocam?Dost eli hanından iki kişi aldım birde kandilden.Büyücü gelecek mi gruba?

• büyücü için :[spoiler=6827355810]beregostun biraz kuzeyinde gezerken bi büyücü yardım istiyor, daha doğrusu onu takip eden adamlardan kaçarken bir anda olaya müdahil oluyoruz, onu gruba katabilirsin yardım ederek, ayrıca nashkelde biraz güneye doğru edwini gördüm ama konuşmadım oda bir büyücü ve gruba katılabilir. [/spoiler]

maks sayı 6 kişi, bende 6 kişi olduğumda örümceklerin yanına girdim, jaheria ya mutlaka sapan vermek gerekiyor yoksa hemen ölüyor bu aşamada. zayıf olanları arkada tutup yay,sapan gibi menzilli atışlarla öndeki savaşçıları desteklemesi genelde en iyi taktik olur.

@*Metin
  • istersen gelir :)
  • büyüleri alt slota nasıl koyucam? bugune kadar hiç oynamamış biri olarak soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

büyüleri alt slota nasıl koyucam? bugune kadar hiç oynamamış biri olarak soruyorum.

büyü slotlarına sağ tıklayacaksın hafızanda kayıtlı büyülerden birini seçeceksin bu kadar.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.