Şimdi Ara

Baldur's Gate Enhanced Edition Türkçe yama DRM Versiyon&Steam[ÇIKTI] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
5
Favori
38.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni gelen karakterlerden biriyle karşılaştım Beregost'ta adı Neera mage bir karaktermiş acayip sattım :)
    Bende mage ile oynadığımdan işime geldi onu öldürdüler malzemeleri bana kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Metin

Örümceklere nasıl taktik uygulayayım hocam?Anında çekiyorlar aşağı grubu.Bu arada 4 karakter var benle birlikte grupta max sayı kaç hocam?Dost eli hanından iki kişi aldım birde kandilden.Büyücü gelecek mi gruba?

Beregost da var büyücü yardım edersen grubuna katılır. Örümcekleri dışarı çekerek kesmiştim ben. Grubunu dışarıya yerleştir okçu olanları uzakda tut sağlam karakterleri en öne koy ki örümcekleri çeksinler üzerlerine. Ana karakterin yada herhangi birisiylede eve girip örümcekleri hızlıca dışarı çek seni içerde sıkıştırmalarına izin vermeden böyly yaparsa açık alanda daha rahat kesersin.

• quote:

VII_outLaw

quote:

kimano

quote:

Miayke

Saolun arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 12 Kasım 2013; 6:16:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be sene kaç olmuş hala baldurs akıyor eski günleri hatırladım

• quote:

Orijinalden alıntı: agni_tr

Vay be sene kaç olmuş hala baldurs akıyor eski günleri hatırladım

o kadar oynadığım oyun varken gene açtık oynuyorum dünyanın en pis oyununu yapıyorum şuan :)

Multiplayer deneyen oldumu

Metinle seninle akşam bir deneyelim
  • Multi yapacaksanız bende gelebilirim.
  • Dayanamadım Playstore'dan aldım 3 liraya. Imoen'in mıymıntı sesini, inek kesmeyi filan özlemişim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Dayanamadım Playstore'dan aldım 3 liraya. Imoen'in mıymıntı sesini, inek kesmeyi filan özlemişim.

:) iyi yapmışsın çevileri hoş zırt pırt zart zort gibi şeyler söylüyor ama bu sefer ben öldürdüm, bir yetime kıydım o kadar kötüyüm yani.
  • Ooo update gelmiş hiç söylemiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Orijinalden alıntı: agni_tr

Vay be sene kaç olmuş hala baldurs akıyor eski günleri hatırladım

o kadar oynadığım oyun varken gene açtık oynuyorum dünyanın en pis oyununu yapıyorum şuan :)

Multiplayer deneyen oldumu

Metinle seninle akşam bir deneyelim

Tamam hocam mesaj atarım steamdan.

• Oyun indi fakat oynayamıyorum. Tıklıyorum tepki vermiyor. Steam'den de denedim oyunun klasöründen de. Uyumluluk modu ve yöneticiyle çalıştır da etki etmiyor. Steam'deki diğer oyunlar da çalışıyor. Daha önce böyle bir şeyle karşılaşan var mı?
  • 2.oyunun ekibi toplanıyormuş.İnşallah erken çıkar yama.

@Darth Nihilus Hocam silip yeniden indirip deneyin imkanınız var ise.

• Hocam backup alıp denedim olmadı. Tekrar indiriyorum şimdi.

Edit: DEP'i kapatınca sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Nihilus -- 12 Kasım 2013; 19:23:54 >
  • Sorunun çözülmesine sevindim hocam.

Arkadaşlar grup üyelerini seçince altta şekiller oluyor hızlı düzen diye F5 F6 gibi.Ne işe yarıyor bunlar?

• Merhaba mage karakter açtım. Sadece ezberde ki 1 büyüyü seçebiliyorum kullanmak için (tek slot), hangi levelda bu artacak acaba? ve mage için level arttırımlarında nelere vermeliyim? Şuana kadar oynarken gerçekten zorlandım mage ile çok basıt ölüyor ama genelde oyunları mage ile oynamayı seviyorum bu yuzden devam etmek istiyorum.

Ayrıca orjinal oyunum var ve bazı yerlerde alt yazılar gözükmüyoruz. Özellikle şuan adını hatırlamadığım karnaval alanının yanında ki şehirde (N ile başlayan) tavernanın önünde ki önemli diyologda malesef alt yazı gözükmüyor. Bunun iiçin yapabilceğim bir çözüm yolu var mıdır?
  • quote:

2.oyunun ekibi toplanıyormuş.İnşallah erken çıkar yama.

tekrar bir yama daha mı gelecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omantielvo

Merhaba mage karakter açtım. Sadece ezberde ki 1 büyüyü seçebiliyorum kullanmak için (tek slot), hangi levelda bu artacak acaba? ve mage için level arttırımlarında nelere vermeliyim? Şuana kadar oynarken gerçekten zorlandım mage ile çok basıt ölüyor ama genelde oyunları mage ile oynamayı seviyorum bu yuzden devam etmek istiyorum.

Ayrıca orjinal oyunum var ve bazı yerlerde alt yazılar gözükmüyoruz. Özellikle şuan adını hatırlamadığım karnaval alanının yanında ki şehirde (N ile başlayan) tavernanın önünde ki önemli diyologda malesef alt yazı gözükmüyor. Bunun iiçin yapabilceğim bir çözüm yolu var mıdır?

Mage oynamak inanın zordur BG'de, dediğiniz yer Nashkel ben alt yazı görünmeme olayına denk gelmedim ama gelenler var.
    Oyun level olayı çok yok zaten her levelde slotunuz artacak. Hazır büyülerle ve wandlarla daha aktif olabilirsiniz.

Beregost'taki en şaşalı bir evde gizli bir yer yerde sağlam bir wand var elektrikle işinizi görür diyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Omantielvo

Merhaba mage karakter açtım. Sadece ezberde ki 1 büyüyü seçebiliyorum kullanmak için (tek slot), hangi levelda bu artacak acaba? ve mage için level arttırımlarında nelere vermeliyim? Şuana kadar oynarken gerçekten zorlandım mage ile çok basıt ölüyor ama genelde oyunları mage ile oynamayı seviyorum bu yuzden devam etmek istiyorum.

Mage oynamak inanın zordur BG'de, dediğiniz yer Nashkel ben alt yazı görünmeme olayına denk gelmedim ama gelenler var.
    Oyun level olayı çok yok zaten her levelde slotunuz artacak. Hazır büyülerle ve wandlarla daha aktif olabilirsiniz.

Beregost'taki en şaşalı bir evde gizli bir yer yerde sağlam bir wand var elektrikle işinizi görür diyorum.

Çok teşekkür ederim :)

• Ayrıca yüzük 1 den 4.(5 de olabilir.) seviyeye kadar olan büyülere ek slot ekliyor. Gerçi ben cleric e veriyorum. Ekstradan büyü yapabilmesi grubun daha fazla ayakta kalmasını sağlıyor.

Bu arada Jaheria ile khalidi atmıştım grubtan viconia'yı alırken. Ana karakterim paladin, reputation 20 olunca grubu terk etti viconia. Viconia ile romance yapmayı düşünüyordum o gidince neera bana yazmaya başladı:D Cleric açığınıda branwen'i alarak kapattım. (karnaval alanındaki taşlaşmış olan hatun)

Sağlam bi fighter arıyorum şuan bakalım bulursam ekip tamamlanmış olacak.
  • quote:

quote:

2.oyunun ekibi toplanıyormuş.İnşallah erken çıkar yama.

tekrar bir yama daha mı gelecek ?

BG2EE resmi türkçe çeviri için toplanıyor ekip.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.