Şimdi Ara

Baldur's Gate Enhanced Edition Türkçe yama DRM Versiyon&Steam[ÇIKTI] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
5
Favori
38.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk defa karizmamdan ödün verdim desene :)

vay be olacak iş değil.
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    İlk başta basit bir görev var aslında, sirkte geçen. Oradan karizmayı 18 yapan bir yüzük çıkıyor, onunla idare et derim bir süre. Diyalog ve alışverişten önce onu takarsın. Veya büyücüysen Friends büyüsü yeterde artar bile.
  • 97 puan zar attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrkAvenger -- 19 Kasım 2013; 23:17:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucktus

quote:

Orijinalden alıntı: _ogz

quote:

Arkadaşlar değişik portreler isteyen olursa aşağıdaki linkte toplu paket var, 546 tane.Oyunun ana klasörünün içindeki override klasörüne kopyalayacaksınız.

http://www.slidedb.com/games/baldurs-gate-enhanced-edition/addons/super-ultimate-portrait-pack-zip

Dostum nasıl yükleniyor peki bu.

Oyunun ana klasörüne gidin içinde override klasörü var.Oraya kopyalayın hepsini.Direkt oyunun portre kısmında gözüküyor hepsi..

steam de nereye atıyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: DrkAvenger

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar değişik portreler isteyen olursa aşağıdaki linkte toplu paket var, 546 tane.Oyunun ana klasörünün içindeki override klasörüne kopyalayacaksınız.

http://www.slidedb.com/games/baldurs-gate-enhanced-edition/addons/super-ultimate-portrait-pack-zip

Oyunun ana klasörüne gidin içinde override klasörü var.Oraya kopyalayın hepsini.Direkt oyunun portre kısmında gözüküyor hepsi..

Kullanıcılar klasörü, kullanıcı adının olduğu klasörleri açtıktan sonra oyunların içinde Baldur's Gate klasörünü bulacaksın. İçinde Portraits isimli bir klasör yarat ve tüm portreleri içine at. Bu klasör içinde sadece portre resimleri olmalı, resim harici dosya varsa sil, yoksa oyun hata verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: drowen

quote:

Orijinalden alıntı: DrkAvenger

quote:

quote:

quote:

Kullanıcılar klasörü, kullanıcı adının olduğu klasörleri açtıktan sonra oyunların içinde Baldur's Gate klasörünü bulacaksın. İçinde Portraits isimli bir klasör yarat ve tüm portreleri içine at. Bu klasör içinde sadece portre resimleri olmalı, resim harici dosya varsa sil, yoksa oyun hata verir.

hızlı cevap için teşekkürler . mükemmel oldu :)

ve olan oldu Khalid Montarona tek atar Xzara çift dalar

• Kagain'dan nefret edip partide tutan sadece ben miyim? Herif her şeye söyleniyor, dini imanı para olmuş. Arada Garrick'e laf atıyor filan. Garrick'i de ilk defa partiye aldım. Hıyar herifin tekiymiş.
  • Darth Nihilus D kullanıcısına yanıt
    Kagain' de şeytan tüyü var :) , tam evil dwarf karakterine uygun aslında. Evil partilerde ana tankımdır kendisi 20 CON ile, doğuştan rejenerasyon ile geliyor.
    Kagain asıl ileride aldığın good bir dwarf ile anlaşamıyor, eğer karizman yetmezse kavga çıkıyor aralarında.
    Ama dwarflardan favoirm 2. oyundaki Korgan dır. Tam bir cep herkülü (yüzüne karşı söylemek yürek ister :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 20 Kasım 2013; 14:16:08 >
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Good dwarf Yeslick galiba. Bir kere Kagain'i atıp onu almıştım. Hem cleric hem fighterdı sanırım. Bu sefer Branwen var almam herhalde. Partide çorba gibi. Good, evil, netural ne ararsan var.
  • Darth Nihilus D kullanıcısına yanıt
    EVet Yeslick, isimden çok kaybediyor.
  • Kagain
    Fighter
    Dwarf Male, Lawful Evil benim içinde vazgeçilmezdir :)

Montaron Fighter/Thief
    Halfling Male, Neutral Evil

Shar-Teel Yenilenmiş sürümde çift el kullanıyor ( dual wield ) hoş olmuş.
    Fighter Human Female, Chaotic Evil

Edwin
    Conjurer
    Human Male, Lawful Evil

Xzar
    Necromancer
    Human Male, Chaotic Evil

Viconia'ya yı alamadık bu sefer kariz yetmedi galiba. Ben Necromancer bir büyücüyüm bu sefer ruhbansız yani clericsiz oynayacağım. Bu arada Kagain'in doğuştan rejenerasyon olduğunu bilmiyordum xD, diyorum bunun canın nasıl doluyor.

Minsc öç almak için yola düşmüş :) yeni eklenen elemanları ve diğer iyi yürekli yoldaşları katlettim.
    Ün puanı bir artıyor bir azalıyor bu kelle avcıları başımın belası.
    Yanan Yumruk askerlerini öldürmek zor Amn'dakilere göre Beregost'a giremedim daha :=) gizli yollardan giriyorum işimi öyle hallediyorum.

Herşey para için " Kagain "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 20 Kasım 2013; 16:19:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

İlk başta basit bir görev var aslında, sirkte geçen. Oradan karizmayı 18 yapan bir yüzük çıkıyor, onunla idare et derim bir süre. Diyalog ve alışverişten önce onu takarsın. Veya büyücüysen Friends büyüsü yeterde artar bile.

Sirk nerde hocam ben bilmiyorum Naskelin ordaki Carnaval mı benimde karizmaya ihtiyacım var herşey ateş pahası altın kıtllığı var oyunda.

level 2'yim gidebileceğim yerdedir umarım.

Türkçe yama oyuna lezzet katmış.
    Breath Of fire kullanıcısına yanıt
    Shar-Teel in istersen thief e dual class yapabiliyorsun, tam da uyuyor teyzeye :)

Xzar ı da, wisdomını 1 arttırarak ( arttıran kitaplar var bazı yerlerde) cleric e dual edebiliyorsun.

@Breath Of fire

Ben 2. oyun sanmıştım o mesaja cevap verirken. İlk oyunda yök öyle bir görev. Yine de sirkteki her çadıra girin, güzel olaylar var.
    Eğer büyücüysen Friends adlı büyü ile yükseltebilirsin karizmayı, değilsen ama parti de başka bir büyücü varsa onu lider yapabilirsin pazarlıklarda.
    Ayrıca iyi yürekli bir parti olarak ünün artarsa fiyatlar düşüyor baya güzel, özellikle 19-20 olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 20 Kasım 2013; 16:26:15 >
  • Heyecanlanmıştım bir an teşekkürler bu arada evil oynamak zordur bu oyunu ya. Zaten konuşmalara göre görev veriyorlar bütün insanları terslemek görevsiz kalmak gibi birşey yani, kelle avcıları varken birde askerler baş belası olur bir kere yanlışlıkla hırsızlık yaptım al başına belayı.

Zor yani temiz kalpli oynamak lazım.
    Parti iyilik yaptığında baya bir sinirleniyor Kagain. Sizi aptallar ne yaptığınızı sanıyorsunuz gibi bir şey söylüyor. Tapınaktan iksir alıyoruz ona bile laf söylüyor herif.

Saldırırken " Para aşkına " demesi de süper.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Parti iyilik yaptığında baya bir sinirleniyor Kagain. Sizi aptallar ne yaptığınızı sanıyorsunuz gibi bir şey söylüyor. Tapınaktan iksir alıyoruz ona bile laf söylüyor herif.

Saldırırken " Para aşkına " demesi de süper.

evet bu arada Noober diye bir eleman var gelip sürekli rahatsız ediyor sabırlıysan 400 exp mis x)

mesaj yazarken katlandım aldım sehmimi.

Ben o herife katlanamıyorum. Görür görmez vurdum kafasına.
  • şu zırh seviyesi olayı nedir :) mesela ilk başlangıçta üzerimde hiçbirşey yok zırh seviyesi 10 der yandaki kutunun içinde on yazar ama bi zırh giydiğimde bu rakam düşüyor

şimdi zırh giydiğinde normalde artması lazım değilmi :) niye düşer düşerse daha mı iyi dahamı kötü nasıl oluyor bu iş anlayamadım arkadaşlar.

Zırh giymeye korkuyorum.
  • DrkAvenger kullanıcısına yanıt
    Zırh seviyesi ne kadar düşükse o kadar iyi. Benim de tam hakim olmadığım bir sistemi var. Thac0 diye araştır internette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Shar-Teel in istersen thief e dual class yapabiliyorsun, tam da uyuyor teyzeye :)

Xzar ı da, wisdomını 1 arttırarak ( arttıran kitaplar var bazı yerlerde) cleric e dual edebiliyorsun.

@Breath Of fire

Ben 2. oyun sanmıştım o mesaja cevap verirken. İlk oyunda yök öyle bir görev. Yine de sirkteki her çadıra girin, güzel olaylar var.
    Eğer büyücüysen Friends adlı büyü ile yükseltebilirsin karizmayı, değilsen ama parti de başka bir büyücü varsa onu lider yapabilirsin pazarlıklarda.
    Ayrıca iyi yürekli bir parti olarak ünün artarsa fiyatlar düşüyor baya güzel, özellikle 19-20 olursa.

Xhar için özel Durlağa sızmıştım yoksa wisdom artırıcı bir orda var başta alabileceğimiz aldım öyle yapıyorum.

Viconia'yı alamadım partiye o yüzden bu tercihi yaptım iyi oldu şimdi sağlamım.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.