Şimdi Ara

Baldur's Gate Enhanced Edition Türkçe yama DRM Versiyon&Steam[ÇIKTI] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
5
Favori
38.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki arkadaşlar ikinci oyuna Türkçe yama çıkma ihtimali varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabri_16

Peki arkadaşlar ikinci oyuna Türkçe yama çıkma ihtimali varmı ?

Ekip toplanıyor.Ya da toplandı çeviriye başlanmıştır.Kesin olarak çevrilecekti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DrkAvenger kullanıcısına yanıt
    Biraz terstir 2nd Edition kuralları :)
    Zırh seviyen ne kadar düşükse o kadar iyidir. Vurma şansı Thac0 diye geçer "To Hit Armor Class 0", yani 0 olan armor classa vurma şansı.
    0 ın üstündeki her rakam artı olarak yansır düşmanın vurma şansına, 0 ve altında üse şansları azalır.
  • Teşekkürler . Sayenizde çözdüm gibi olayı :)

Şimdi Thac 0 denilen şey başlangıçta 20 gibi bir değermiş. Bu değer her lvl de azalıyor. ben fighter olduğum içi her levelde 1 mesela büyücüler 3 levelde 1 miş

Zırh Seviyesi de insanlarda üzerinde hiçbişey yokken 10 muş ben elf olduğum için 4 puan da çeviklikden den alıyorum etti 6 zırhandan aldığım 5 ettimi sana 1 :D

rakiple karşı karşıya geldiğimde d20 zar atılıyor diyelim 15 zar atıldı 19-1=18 benim değerim yüksek olduğu için saldırı olmuyor. Öteki tura

diyelimki 19 attı bu sefer saldırı oluyor ama bundan sonra başka mekanikler zarlar devreye giriyomuş :)

*zar 20 gelirse mutlaka saldırı oluyormuş
  • Baldurs Gate II Enhanced Edition Update v1.2.2030 yüklenince türkçe oluyor mu? yoksa ayrı bir yama mı var?
  • Bu komutan Brage olayı hakkında bir kaç soru tekrar bu adamın sorduğu bilmecenin gerçek cevabı var mı ikinci oynayışımda da kestim elemanı.

Ancient Ruins diye bir yer var aynı yerde, Charleston Nib adında daldım direk mezar soyguncuları diye; içeride bir tane "put" var. Onu aldım da daha önceden es geçmişim demekki oynarken var mı bir işe yarama durumu bu "Put"'un.

Nashkel madenlerinde çıkan gereksiz demir gibi birşey olmasın. Eğer varsa spoiler altında ipucu istiyorum ilerleyen zamanlarda bakayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 24 Kasım 2013; 14:51:01 >
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    Komutanın cevabı "ölüm" dü yanlış hatırlamıyorsam.

İleri de işine yarıyor o put bir silah yapıyorsun ama süpriz olsun ;) Ayrıca Beregost ta şu haydutların eşyasını sattığın hatuna da satabilirsin.
  • O put işe yarıyor ileride. Silah yapılıyor ama bir eşya daha lazım. Siberarmi sürpriz olsun demiş madem söylemeyeyim silahın adını.

Ben de birşey sorayım,
    Cloakwood da örümcek ağlarına takılmadan yürümenin bir sırrı var mı? Thief tuzak bulma ile gezdiriyorum ama baya bir beklemesi gerekiyor bulması için. Oysaki özelliği 95 nedense baya bekletiyor tuzağı bulurken. Ana karakterimde kılıç var tuzaklara yakalanmıyor ama diğer akrakterler işi bozuyor devamlı onları bekliyorum tuzaktan kurtulsunlar diye. Spell filan birşey varsa bunun için onu alayım yada bulayım öyle girerim ormana.
  • Skie'yi nasıl gruba alabilirim? Silvershield malikanesinde ama giremiyorum. Babasını arayayım dedim Düklük sarayına gittim oraya da almıyorlar. İlla milletvekili çocuğu filan mı olmak lazım girmek için.

• Skie olmazsa yukarıdakilerden birini seçebilirsin.:)

teşekkürler cevaplar için ben bu oynadığımda da rüzgar dedim büyük ihtimal diğer oynadığımda da :)
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    Görmüş geçirmiş bir hanım lazım bana. Skie'de tam öyle asil bir kız. Asil kız da ne diye thief oluyorsa.
  • Grubunda skie'nin partneri olması laızm sanırım grubuna girmesi için. Adamın adını unuttum şimdi ama o olmazsa gruba girmiyor skie.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Görmüş geçirmiş bir hanım lazım bana. Skie'de tam öyle asil bir kız. Asil kız da ne diye thief oluyorsa.

Dış görümüyle öyle bir izlenim vermiş sana.
  • Ya Eldoth'u gördüm de gruba almak istemiyorum o herifi. Çok sinir bozucu gözüküyor. Garrick var zaten onun yerine.

Hocam babası dük kıxım. Nasıl asil olmasın?
  • Bugun oynarken Coran dağdan düştü bugda kaldı:D Neyseki el aışkanlığı devamlı save alıyorum yoksa yalan olcaktı eleman:D
  • Miayke kullanıcısına yanıt
    Cleric lerde var detect trap diye büyü onu kullanabilirsin. Thief ile tuzak ararken sabit durma, yavaş oluyor o şekilde, bir iki adım atarak dolaş tuzakların civarındaç
  • vay arkadaş, tüm forumlarda insana hayalet muamelesi yapılmaz ki. var bende bir musibetlik ya, hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yated

vay arkadaş, tüm forumlarda insana hayalet muamelesi yapılmaz ki. var bende bir musibetlik ya, hayırlısı.

ikinci oyunun daha Türkçe yaması yok...

ilk çıkan oyunu Beamdog ya da Steam'den alırsan halihazırda Türkçe geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Orijinalden alıntı: yated

vay arkadaş, tüm forumlarda insana hayalet muamelesi yapılmaz ki. var bende bir musibetlik ya, hayırlısı.

ikinci oyunun daha Türkçe yaması yok...

ilk çıkan oyunu Beamdog ya da Steam'den alırsan halihazırda Türkçe geliyor.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breath Of fire

Heyecanlanmıştım bir an teşekkürler bu arada evil oynamak zordur bu oyunu ya. Zaten konuşmalara göre görev veriyorlar bütün insanları terslemek görevsiz kalmak gibi birşey yani, kelle avcıları varken birde askerler baş belası olur bir kere yanlışlıkla hırsızlık yaptım al başına belayı.

Zor yani temiz kalpli oynamak lazım.

Evil oynamak demek herkesi terslemek demek değil. DM'lik yaptığım dönemlerde de oyuncular bu hataya çok düşerdi. İyiliğin ve iyi olmanın seviyeleri ve dereceleri gibi, kötülüğün de bir seviyesi ve derecesi var. Kötü demek çıkarcı demek. Safi kötülük yapmak için insan terslemek, lâf koymak kötülük değil uyumsuzluktur.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.