Şimdi Ara

Baldur's Gate Enhanced Edition Türkçe yama DRM Versiyon&Steam[ÇIKTI] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
5
Favori
38.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk oyunda romantik anlamda bakmıyor yüzüne eski karakterler :) Sadece EE ile gelen yeni parti üyeleri ile kurabilirsin bağ, o da yüzeysel kalıyor.
    2. oyunu bekleyin derim ben :)

Bu arada evil karakterleri grupta tutmak için reputationı 18 üstüne çıkarmayın. Sürekli homurdanırlar ama terk etmezler.
  • Arkadaşlar gruptan biri öldümü onu nasıl dirilteceğim?Türkçe terimlerle açıklarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Metin

Arkadaşlar gruptan biri öldümü onu nasıl dirilteceğim?Türkçe terimlerle açıklarsanız sevinirim.

Oyunun başındasındır diye tahmin ediyorum temple'lar var oyunda onları gidip ölülerini kaldırabilirsin.

Beregost'tan doğuya ilerle orada var bir tane mesela.

Ayrıca bu Edwin bu Dynaheir'i neden öldürmek istiyor :)

Spoiler altında bilen biri yazarsa sevinirim ben üçüncü kez oynuyorum gene Edwin'i aldım bu kadının olayını bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 14 Kasım 2013; 16:01:29 >
  • Beyler oyunla ilgili yararlı bilgilerin olduğu türkçe bir site ya da döküman var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omantielvo

Beyler oyunla ilgili yararlı bilgilerin olduğu türkçe bir site ya da döküman var mı acaba?

Onu bilmiyorum ama; döküman gibi elemanlar var :)

ayrıca bu Türkçeye çeviren arkaşlar yardımcı olması için bir döküman yayımlayacaklardı galiba.
  • Hımm anladım dostum ama o arkadaşlarıda bunaltmak istemiyorum :)) insallah çıkar en kısa zamanda :)
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    Edwin ile Dynaheir arasında kültürel fark var diyelim :)
    Dynaheier ve Minsc, Rashaman adlı bölgeden geliyorlar, hatun cadı olarak geçiyor ve Minsc'de onun koruyucu barbarı (BG1 de barbar sınıfı olmadığı için en yakın olan Ranger'ı vermişlerdir ona)
    Rashamanlı cadılar ile onlara yakın bölgede Thay lı kızıl büyücüler ile süregelen bir savaş ve anlaşmazlık var. Her iki tarafta açık nefret ediyor diğerinden, bir Thay büyücüsü olan Edwin'in görevi de Dynaheier öldürmek.
    Tam olarak nedeni ise bilinmiyor :) Edwin'in ağzından laf alma şansı yok zaten ama taa kıtanın doğusundan batısına, çokda güçlü olmayan bu cadıya suikast düzenlemek için adam gönderiyorsa Thay, olayın büyük olması lazım.
    Dynaheier ve Minsc de bir nevi kültürleri gerği olan bir yolculuktalar, yurtlarında kabul görebilmek için zorlu bir macerayı tamamlayıp dönmeleri gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 14 Kasım 2013; 16:20:12 >

• Valla ben dynaheir'e heal yapmayı unutup savaşta ölümüne sebep oldum:D Böylece minsc de dynaheir olmadan grupda kalmış oldu.
  • Arkadaşlar nashkelden görev alıp madenlere gittim.Bir iş için geri döndüm.Mezarlığın oraya geldim mi garnizonlar avcılar saldırıyor grubun itibarı düşüyor ve herkes gidiyor.Başıma ödül konmuş.

Ne yapmam gerek sürekli grubum ayrılıyor.

Bu arada gruptakinler homurdanıyor neden?

Not:Yanlış birşey yapmadım.Sürekli iyi şeyler yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 14 Kasım 2013; 19:45:30 >
  • quote:

Arkadaşlar nashkelden görev alıp madenlere gittim.Bir iş için geri döndüm.Mezarlığın oraya geldim mi garnizonlar avcılar saldırıyor grubun itibarı düşüyor ve herkes gidiyor.Başıma ödül konmuş.

eyvallah hocam
    @siberarmi

:)) ilk oynadığımda benimde öyleydi hep böyle oyna kimseden yardım almadan kafana göre oyna.

Bu grupla oynarken Nashkel'e girerken bile yolumu kestiler, bişey yapmama rağmen.

Ün puanın düşüktür başına ödül koymuşlardır şuan benimde öyle Örgütün kelle avcılaraı, Ams'ın kelle avcıları, yanan yumruk herkes peşimde ama grubumdan dolayı.

Kardeşim partindeki karakterler kim oda önemli iyi olanlarda var kötü olanlar da muhtemelen homurdanma onlardan, ayrıca işte karakterlerin görevleri de var onları da yapmazsan giderler grubundan.

Bazen sürekli iyi şeyler yapmak için iyi adamlarla yola çıkmalısınız. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Arkadaşlar nashkelden görev alıp madenlere gittim.Bir iş için geri döndüm.Mezarlığın oraya geldim mi garnizonlar avcılar saldırıyor grubun itibarı düşüyor ve herkes gidiyor.Başıma ödül konmuş.

eyvallah hocam
    @siberarmi

:)) ilk oynadığımda benimde öyleydi hep böyle oyna kimseden yardım almadan kafana göre oyna.

Bu grupla oynarken Nashkel'e girerken bile yolumu kestiler, bişey yapmama rağmen.

Ün puanın düşüktür başına ödül koymuşlardır şuan benimde öyle Örgütün kelle avcılaraı, Ams'ın kelle avcıları, yanan yumruk herkes peşimde ama grubumdan dolayı.

Kardeşim partindeki karakterler kim oda önemli iyi olanlarda var kötü olanlar da muhtemelen homurdanma onlardan, ayrıca işte karakterlerin görevleri de var onları da yapmazsan giderler grubundan.

Bazen sürekli iyi şeyler yapmak için iyi adamlarla yola çıkmalısınız. :)

Saol hocam.Bende böyle devam etcem.Belki bulurum birkaç kişi gruba.

• Patchten sonra oyun çok güzel olmuş. Bir temiz install yaptım kaymak gibi oldu. Arayüz güzel olmuş, Türkçe de gördüğüm kadarıyla iyi yedirilmiş. Aslında keşke terimler ingilizce kullanılmaya devam edilse diye düşünmedim değil. Yani THAC0yu bardı vs. arkadaşımızla nasıl konuşuyorsak öyle bıraksalardı. Oyunu iyi bilmeme rağmen terimlerden dolayı biraz kafam karıştı açıkçası. Sanki ilk kez oynuyorum gibi hissettim.
  • nihayet ağız tadıyla.
  • Evil partiyle oynuyorum karizma 12 ün puanı 1 :) ve 5 kişi ilerliyorum.

Viconia'ya yı partime katamadım şaka gibi. Başka bir zaman başka yerde görüşmek dileğiyle dedi ve gitti.

Gene bir değişik durum o kadar farklı ki herşey her oynadığımda.
  • Arkadaşlar türkçe olarak yeni yama çıktı dendi. Nerden indirebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozantatlici

Arkadaşlar türkçe olarak yeni yama çıktı dendi. Nerden indirebiliriz?

Steam.Ya da beamdog'dan aldıysan oradan.

• quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Evil partiyle oynuyorum karizma 12 ün puanı 1 :) ve 5 kişi ilerliyorum.

Viconia'ya yı partime katamadım şaka gibi. Başka bir zaman başka yerde görüşmek dileğiyle dedi ve gitti.

Gene bir değişik durum o kadar farklı ki herşey her oynadığımda.

Karizma yetmemiş olabilir Bende karizma 14, grubuma aldım hemen. Ortaya karışık bir grup kurdum, Minsc-Viconia-Dorn-Dynaheir-Imoen-Benim Ranger okçu ve Boo ilerliyoruz

Herkesi mutlu edebilmek için grubun reputationını ortada tutmaya çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 18 Kasım 2013; 22:21:23 >

• Ün puanı yada karizmayla alakalıdır diye düşünüyorum. Bug olmaz galiba.
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    Karizman düşükmüş kardeş :) Güzelim drow bakmamış sana bu yüzden.

Konuşmalarde çaktırmadan etkisi var karizma, wisdom ve intelligance ın. Gruba katılacak insanları, questlerden gelen ödülleri ve dükkan fiyatlarını etkilerler. Ayrıca Wish büyüsünü düzgün kullanabilmek için yüksek wisdom gerekir.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.