Şimdi Ara

Baldur's Gate III[PC ANA KONU](3 Ağustos)[Türkçe] (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.605
Cevap
77
Favori
91.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yılın oyunu ödülünü alması bu türe uzak olanların da ilgisini çekecektir. Maalesef fiyatı 250 TL'yken alamadım. Steam dolara geçtiği için de ancak iyi bir indirim olursa alabilirim.

• Geeklik ve Ötesine (@GeeklikOtesine) on Xtwitter
    Baldur’s Gate 3, Yılın Oyunu Ödülü’nü kazanınca Larian Studios’un tepkisi
    https://twitter.com/GeeklikOtesine/status/1733144007025340657
  • Böyle içerik eklemeye devam ederlerse seneyede yılın oyunu olur.

• oyun sonuna kadar hak ediyordu bu ödülü haftanın 3-4 günü günde en fazla 2-3 saat oynayabilerek bitirmeye çalışıyorum oyunu yoğunluğumdan vakit ayıramıyorum geçenlerde act2'yi bitirdim o hikayenin ilerleyişi geldiği nokta ve gerçekten seçimlerimin yarattığı etki inanılmazdı bundan sonrası spoiler olabilir

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    rüyamızdaki ziyaretçinin bir illithid olduğunu öğrenip ona güvenme kararı vermek biraz zor olmuştu benim için fakat bir yandan büyücü bir karakter oynadığım için illithid güçlerine merakım var nereden ne büyü gücü toplarsam iyidir gözüyle bakan bir rp yapıyorum kendimce oyunda ve oyunun hikayesi de buna karşılık veriyor act2'nin sonunda illithid evrimleşmesini kabul ettim bu yüzden ve güçlerim de arttı haliyle fakat oyun beni şu an iyi adamdan kötü adama çeviriyor gibi hissediyorum dahası ben de bunu isteyerek yapıyorum bir oyunda isteye isteye kötü adam olabileceğim aklımın ucundan geçmezdi herhalde  daha önce bu güçleri kullanması için lae'zel'i de ikna etmiştim üstüne evrimleşmesi için de ikna ettim astarion daha dünden razıydı zaten ikna gücümün çok yüksek olması bu tarz kararlarda acaba dedirtiyor sanki diğer karakterleri benliğinden ayırıyormuş gibi hissediyorum en son gölgeyüreği de ikna ettim fakat oyunun başından beri karakter olarak buna karşı olduğunu da biliyordum son anda ikna etmeme rağmen kullandırtmadım iribaşı o gelinen nokta yaptığım rp vs tadı hala damağımda nedense paylaşmak istedim bunu burada  

• Oyun ile alakalı yardımcı olabilecek var mı?
    Oyunu bir kaç gündür oynuyorum çok güzel hikaye, karakter, detaylar ama alışık olduğum bir tür değil. Oyunda sürekli kavgalardan kaçıyorum ama mecbur kalınca da genelde tokatı yiyorum. Karakterlerimin seviye üç ve iki üç atak yiyince yatıyorlar. Seviyemi güçlendirecek daha düşük seviyeye yönelik önerileriniz neler?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Paco de Lucia kullanıcısına yanıt

ikna gücünüz yüksekse kavgalardan kaçabilirsiniz sorun değil ama exp kazanmanız zorlaşır açık dünyayı keşfedip yan görevleri ve küçük görevleri yaparak exp kazanabilirsiniz sıralı dövüş sistemine alışmak biraz zor ben de hayatımda ilk defa bu oyunda deneyimledim orada strateji yeteneğiniz devreye giriyor büyücünüzü ve ok atabilen karakterlerinizi her zaman savaşın merkezinden uzakta ve yukarıda konumlandırın ilk başta oyun zorluğunu kolay yapabilirsiniz alışmak için sonrasında yükseltirsiniz yine seviyeyi

Hangi zorluktasınız bilmiyorum ama dövüşlerde taktik yapmanız gerekiyor. Atıyorum odaya girdiğinizde dövüş, düşman sizi görünce otomatik başlıyorsa, gizlilik yaparak girin, sizi fark edene kadar yada siz saldırana kadar dövüş başlamaz ayrıca şaşırma debuff ı filan alıyorlar. Dövüşe başlamadan önce konumlama önemli. Adamlarınızı ayrı ayrı da götürebilirsiniz. 4 veya 5 . tam hatırlayamadım seviyede zaten yeni yetenekler açılıyor. Oyun rahatlamaya başlıyor. Zaten Act 3 e gelince oyun taktisyen de bile aşırı kolaylaşıyor.

• shupusbu kullanıcısına yanıt
    Zorluk orta seviye. Taktikten önce konuşmaya başlıyorum belki çözerim diye bi anda dövüş başlıyor. Yavaş yavaş alışıyorum sisteme ama seviyem ve itenlerim düşük ondan dolayı ilerleyemiyorum. Sonra vazgeçip başka bölgeye gideyim diyorum orada da aynı sonuçlanıyor. İlk haritayı komple açıcam bu gidişle dişime göre rakip denk gelirse kıstırırım anca 😃😃 inşallah sıkılmam şimdilik iyi gidiyor gibi ama bu konular biraz can sıkıyor.

• DelNaja kullanıcısına yanıt
    Oyun esnasında yapılabiliyor mu oyun seviyesi değiştirme? Öyleyse bir alt seviyede takılabilirim.

Hocam dediğim taktiğin aynısını diyalog içinde de yapabilirsiniz. Karakterin biri konuşsa da , diğerleri hareket edebiliyor. Onları konumlandırın güzelce diğer düşmanlara göre veya yüksek bir yere çıkarın uzaktan vurma avantajı alın . Konuşmada olanı elleyemiyorsunuz o kalıyor bir tek. Örnek Varil alın bir tane patlayanlardan, konumlandırın güzel bir yere sonra patlatırsınız.

Çok değişik taktikler, farklı şeyler yapabiliyorsunuz.

Tamam hocam deneyeceğim bu tarz taktikleri.

• Acaba bu oyun gamepad ile oynanabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PalabıyıkRocky kullanıcısına yanıt
    Ben ps 5 bitirdim. Alışınca bir zorluğu yok.

• Oyun bende çok takılmaya başladı. Otomatik kayıt aldığı zaman bir süre donuyor ekran.

oyun bana da çok karışık geldi. karakterleri seviye atlatmada önerileriniz ne olur? direkt kendi özelliğinde seviye mi atlatmak gerekir yoksa yeni özellikler eklemeye gerek var mı? tek karakter olsa kurcalanır ama 4 tane karakter var. çok uğraştırıcı olunca bırakıyorum ister istemez.

bir de çantamızdaki ürünleri satabiliyor muyuz?

öğretici videolara da bakacağım

• Rescue grand the duke görevinde yardım lazım arkadaşlar. hana girdiğimde npc'ler kapıyı açmaya çalışıyor ama kapı açık ve karakterler ile konuşamıyorum. hanın içerisindeki herkes ölü ama sesler geliyor. nette bir çözümünü bulamadım bu sorunun. duke görevim tamamen kilitlendi mi şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 18 Aralık 2023; 8:0:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rambetiko R kullanıcısına yanıt
    Karakterleri sıfırlayabiliyorsunuz. O yüzden istediğin gibi ver özellikleri. Kendiniz deneyerek bulmanız daha zevkli olur. Ben öyle yaptım. Nasıl bir meta var, nasıl bulidler yapılıyor diye bakmadım. Bakınca bence zevkini kaçırıyor oyunun. Kısaca Hasar vuran yeteneklere verdim. Oyunun başında çok tavsiye edileciklecek bir yetenek yok. 4-5 level yeni şeyler açılmaya başlıyor. Ben multi class yapmadım sorduğunuz o ise. Hem fazla karışık yapıyor bende ana class da son seviye yetenekler açılmıyor diye biliyorum.

Çantadakileri satabiliyorsunuz. İlk bölgede Koruda satıcılar var.
    Biraz kavrayınca karışıklık bir durum olmadığını görüyorsunuz.
    Çok fazla şey koymuşlar. Hepsi kullanılıyor mu tartışılır ama çeşitlilik anlamında çok zengin.

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.