Şimdi Ara

Baldur's Gate III[PC ANA KONU](3 Ağustos)[Türkçe] (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.605
Cevap
77
Favori
91.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
Giriş

Anladim, kcd 2 sonrasi bir daha deneyecegim o zaman tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

150 saatlik gameplay içinde oyun açık dünya olmasına rağmen bir tane yan görev yok bir tane raid mantığı ile aynı düşmanı kesme yok bir kere bile aynı şeyi yapmıyorsun ben böyle bir şey görmedim gerçekten.

Skyrim'de bile birbirinin aynısı 100lerce mağara var geçtiğin yerde onlarca kez aynı trolü kurdu kesersin, Witcher'da gene yüzlerce soru işareti var tabelada canavar kesme görevleri var.

Larian öyle bir şey yapmış ki BG3 oynadığım en uzun oyun olmamasına rağmen en uzun hissettiren oyun çünkü 150 saatte dolu dolu geçti.

Evet gerçekten önümüze devamlı farklı mekanlar ve değişik savaş grupları çıkıyor, lvl atladıkça zaten savaşlarda yapabilceğin şeylerde devamlı şekilleniyor, senaryo dallı budaklı gizemler harbi gizemli zor çözülüyor...

Benimde en sevdiğim yanı öldürünce tekrar orlarda birşeyler summon olmuyor, temizlersen tam temizliyon hatta görev e bağlı karakterleri bile öldürebiliyorsun...

Sadece orda biraz sıkıntı var, bir karakterin gelecekte nasıl işine yarayacağını kestiremeyip öldürüyorsun mesela, bunun için karşılaştığın bazı karakterlere şöyle böyle işine yarayabilir diye uyarı sunulsa iyi olurmuş, tekrar oynanırlığı arttırsın diye yapmışlar sanırım

Bende oyun tıkanmıştı mesela Halsin ölmüş, Koru kapanmış, ana görevde "şifacıyı bul" kalmıştı ama oda yoktu piyasada, internette okudum Halsin in ölüsüyle konuşup öyle devam edebildim ana göreve :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 28 Ocak 2025; 18:47:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• evohan kullanıcısına yanıt

Ayı iken onu öldüren çok ama işte adamlar en kötü git hayaletini canlandır diyor çözüm bitmiyor :)

• ultralisan kullanıcısına yanıt

Diyorda biz interneti kurcalamasak aklımıza gelecek bir şey değil pek :)

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.