|
Baldur's Gate III[PC ANA KONU](3 Ağustos)[Türkçe] (77. sayfa)
-
-
o ay fenerini ele geçirmek için oyun 3 kez fırsat veriyor sana, bir direkt örümceği kesip alabilirsin, iki örümceğe kurulan tuzakta arpçılarla bir olup feneri ele geçirebilirsin üç hana baskından sonra artık kesin alabilirsin. Bunları yaptıysan ya elindekini yanlışlıkla sattın ya da kaybettin bir yerde.
-
100 Küsür saat ilerledim oyunda ağa ay fenerini daha önce aldım böyle bir sorun yaşamamıştım iki ay ara verdim oyuna şimdi kaldığım yerden devam ediyordum ki bu sorunu yaşadım. Işık hanına gittiğimde kadın karanlıkta ışık lazım sana diyor benim elemanda saol ay fenerim var diyor başka seçenek çıkmıyor halbuki bende yok =) Satma olayı oldu ise tüccarları dolaşıp bakacağım inşallah bulurum. Ay fenerinin içindeki periyi serbest bırakma diye bir şey varmı oyunda? Sanki öyle bir şey yapma gafletinde bulunmuş olabilirim =(
-
son güncellemenin sebep olduğu bir bug dır belki.
-
Feneri serbest bıraksan bile içindeki konuşan peri sana sonsuz ışık bahşediyor. Ya kamp sandığına salladın ya da bir yere attın/sattın.
-
Oyunu son güncellemeden önce evil durge olarak bitirmiştim. Şimdi tav ile oynasam zevk verir mi sizce yoksa urge devam mı ? Yine kötü olarak oynayacağım.
-
Tek tek tüccarları gezeceğim inşallah bulurum.
-
Oyunu aldım, açtım ancak muhtemelen oynayabilme ihtimalim yok, herhalde herkesin oynayabileceği bir tarz değil, aşırı karmaşık ve zor geldi, eğlenmek için oynadığımı düşünürsem eğer iade hakkım geçmediyse iade edeceğim, öyle nadiren laptop başına geçip eğlenmelik oyun açarım diyenlerin oynayabileceği bir oyun gibi gelmedi. -
Haftada 4 5 saat oyun oynayan biriyseniz iade edin. Ben günde 2 3 saat oynayarak tam 70 günde bitirdim. Onun dışında azıcık orta çağ ve fantezi seviyorsanız daha önceden Skyrim Witcher bile olsa bir rpg oyun geçmişiniz varsa ilk 3 4 saat sonrasında oyuna alışırsınız.
-
Daha gençken çok daha fazla oynardım, ama mesela yazın tatilde bir kere bile oyun açmadım, Witcher falan herhalde bu tarza belki yakın sayılabilecek bir oyun, onu mesela oynamak aşırı zor gelmedi, onun dışında zaten gta, rdr, uncharted, last of us gibi beğendiğim oyunları tekrar tekrar oynayan biriyim. Şimdi iade talebi oluşturdum steam'den 35 dolar bir şey değil, ama bu oyuna cidden kafa yormak lazım belli, ben uğraşamam.
-
Baldur’s Gate 3 nerden alınır en uygun. güvenilir uygun fiyatlı steam hesabı satan yer var mı.
-
110 saatin sonunda oyunu sildim. Bitirdim demiyorum çünkü finale kadar sabredemedim artık act3 fena bayıyor gerçekten... Finale de bir şey kalmamıştı son 1 boss fight sonra finaldeydim ama dediğim gibi baydı artık.
Oyun bu tarzda ilk deneyimim olduğu için başlarda baya zorlandım yine silmeyi düşündüm ama öğrenince zevkli oluyor benim şansıma yakın bir arkadaşım oyunu fullemiş o baya yardımcı oldu tek başıma mekanikleri, dövüş sistemini vs.. çözebilir miydim bilmiyorum. Oyunda girmediğim delik yapmadığım görev kalmadı desem yeridir. ACT2'ye geçtiğimde 7 leveldim zaten doğru itemler ve buildlerle savaşlar hiç zorlamıyor Raphael dahil tüm fightları tek seferde geçtim gerçi bunda Paladin oynamamın etkisi de olabilir oyuna yeni başlayacak herkese Paladin sınıfını öneriyorum. Astarion'a multiclassla rogue ve ranger sınıflarını yaptım resmen ölüm makinesi oluyor La'ezel'i söylemeye gerek bile yok zaten :D Gölgeyürek'de arkadan şifa takviyesi yapınca güzel bir parti oldu
Gale, Minthara, Jaheria, Wyll gibi karakterleri az kullandım çünkü yaptığım partinin sistemine alışınca bozmak istemiyor insan bir de hepsine ayrı ayrı build yapmakla uğraşmak istemedim item bul vs.. uzun iş
Oyun RPG isminin hakkını veriyor her yerden detay ve görev yağıyor ayrıca kararların etkisi çok büyük yani bu oyunu 10 kere daha oynasam eminim ilk defa göreceğim şeyler kesinlikle olacak. Sıra tabanlı savaş sistemi zevkli ama yine de gerçek zamanlı bir savaşın yerini tutmadı bende özellikle kalabalık gruplarla savaşırken sıra beklemek aşırı sıkıcı. Iska atma olayına yorum yapmayacağım çünkü bunu itemlerle vs... minimuma indirebiliyorsunuz zaten. Orin'den Astarion için aldığım hançeri çok beğenmiştim mesela aşırı op bir item sonra yine ACT3'te bulduğumuz fırlatınca geri gelen mızrağı da oyunu silene kadar kullandım zaten ilk iki ACT'de bir yerleri atlamadan giderseniz olduğunuz bölüme göre çok çok güçlü itemler bulabiliyorsunuz yeter ki her bulduğunuz deliğe girmeye çalışın
Oyunun büyük bir emekle yapıldığı belli müzikleri olsun (Raphael fight song nedir öyle ya) grafikleri olsun aşırı geniş dünyası olsun bu çapta başka bir oyun için Elder Scrolls 6 bekleyeceğiz sanırım. Benim çok beğendiğim ama bir Oblivion, Skyrim hatta Witcher kadar etkilenmediğim bir oyun oldu BG3 kimisine göre şimdiye kadar çıkmış en iyi oyundur ona da saygı duyarım. İlerde kesinlikle geri dönüp bu sefer finali göreceğim bir oyun ama şimdilik GoW Ragnarök için SSD'de yer de açmam gerekiyor
-
O kadar ilerlemişken bitirseydiniz :)
-
Haklısınız hocam finalde sildim resmen oyunu ama ilerde bi dark urge açıp tekrar oynayacağım o zaman bitiririm dedim -
Bence gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biri. Hatta en iyisi bile olabilir. Ama Act 3 beni de baydı. Daha doğrusu tam olarak yönlendirme yapmadığı için bazı görevleri tamamlamakta zorlandım. Zorlandıkça oyuna girmemeye başladım. Ara vermiş oldum. Eylül itibariyle Fifacılar Fifa'ya, NBAciler NBA'e dönüyor. Hikayeli oyunlar benim için biraz geri planda kalıyor :) Ama en kısa zamanda bitireceğim. Çok az görev kaldı aslında. Yan görevleri de tamamlamak için kasıyorum.
-
Aslında Act3 aksiyon ve boss savaşları açısından en iyisi şehir içinde saltık korkusu panik ve mültecilerde güzel yedirilmiş. Ama sıkıntı oyunun hikayesi Act2 sonuyla beraber belli oluyor isterseniz şehirde hemen ana göreve gidip 10 15 saatte işi bitirebilirsiniz ya da şehirde her deliğe girip 50 60 saat takılabilirsiniz. Oyunun hikaye açısından gizemi azalıyor son düzlükte o yüzden bir tık tempo düşüyor. Ek olarak artık kampın bir işlevi kalmıyor, Act1 de devamlı diyalog ve ara sahne olurken artık Act 3 bu konuda çok zayıf kalmış. Yine de Act 3 ve Act 1'i gerçekten çok beğendim ben Act 2 baya yavan kalmış aralarında, sanki Act 1 ve Act 3 yani şehri bağlayan bir ara köprü.
-
Arkadaşlar merhaba bende yeni başladım sayılır ilk defa sıra tabanlı oynuyorum ve oynamadıgıma pişman degilim desem yalan olur
Yalnız takıldığım bir husus var yardımcı olursanız çok sevinirim
İlk harita tamam ama sonrasına nasıl takip edecegim
Act1 -2-3 denmiş ama ilk bölüm sanırım act1
Karanlık ormana girdim ama tereddütte kaldım
Ondan öncede Githyanki elaman ejderha ile geldigi yerin arka tarafında bir yere daha gidiyordu ayrı bir haritaya ama kararsız kaldım geri döndüm oynarken oynarken karanlık ormana girdim haydi bakalım😅
Şu haritaları takip ede ede gideceksin önce şurayı temizle her yeri keşfet sonra diger bölüme geç gibi mesela bir tavsiyede bulunurmusumuz yoksa stafın ucu nere gösterirse orayamı gideyim😄🫡 -
Oyunun keskin bir yönlendirmesi yok istersen 1 saat içinde de bitirebilirsin oyunu yapacağın tercihlerle istersen her yeri gezerek 200 saatte bitirirsin oyun rpglerin doğasına uygun olarak bunu serbest bırakıyor.
Act1 yaban denilen ilk harita, karanlıkaltı ve gityankilerin olduğu dağ geçidini kapsıyor.
Act 2 gölge lanetli toprakları kapsıyor
Act 3 Baldur's Geçidini kapsıyor.
-
"Adjustable Party Limit"
nexus mods :: baldur's gate 3Adjustable Party Limithttps://www.nexusmods.com/baldursgate3/mods/11939modunu kurdum ve kimseyi kampta bırakmadan, aralarında harika muhabbetler ile yolculuk yapıyorum. mutlaka tavsiye ederim. :)
-
13 14 saattir oynuyorum da daha ilk haritadaki görevleri bile yapamıyorum cadıyı öldürmeye gittim mahvetti kaçtım Laezel'a saranlar vardı gittim mahvettiler kaçtım Karlachin düşmanları vardi mahvettiler kaçtım. Şimdi Underdark'a gidiyorum. Bu görevleri yapamamam normal mi arkadaslar?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X