Save scumming :) Bilerek önüne geçmiyorlar. Herkes nasıl keyif alıyorsa öyle devam ediyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 29 Kasım 2024; 17:6:23 > |
Baldur's Gate III[PC ANA KONU](3 Ağustos)[Türkçe] (79. sayfa)
-
-
Bir zar ayarı var karmik zar galiba onu kapasak değişirmi acabaquote:
Orijinalden alıntı: hEro_Save scumming :) Bilerek önüne geçmiyorlar. Herkes nasıl keyif alıyorsa öyle devam ediyor.
-
Karmik açıksa oyun zar atışlarını manipüle ediyor. Üst üste iyi ya da kötü zar atarsanız sonuçları değiştirmeye başlıyor. Aynı şekilde NPC zarlarını da değiştiriyor tabii. Gerçekten rastgele sonuçlar gelsin diyorsanız (bi bence öyle olmalı) bu ayarı kapatmalısınız.
Zaten işin eğlencesi zar mekaniğinde. Ben karmik kapatmayı tercih ediyorum ama tabii rastgele zar sonuçlarının da insanın sabrını zorladığı zamanlar oluyor :)
Bana kalırsa karmik kapalı, save scumming yapılmadan oynanmalı. Sıkı FRP'ci değilim ama yine de işin rol yapma kısmı ancak bu şekilde eğlenceli oluyor.
Üf aylar oldu girmeyeli, nasıl da canım istedi. Sormayın şöyle sorular, işimiz gücümüz var oyunu indirmemeliyim
-
Oyunda buz odaklı sihirbazla oynuyorum. Çeviklik 14 ile başlatınca act 2 sonuna kadar hiç ölmedim. Pek fazla dayak da yemedim.
Asterion'a sadece 1 seviye hırsız bile yetiyor. Üzerine 5 seviye kasvetli takipçi, 2 seviye de savaşçı verince ilk turda 5 kere filan ok atabiliyor. Aşırı avantaj sağlıyor.
Gölgeyürek pek kimsede rastlamadım ama büyü odaklı alt sınıfla ağır zırhla kullanınca yine de iyileştirme büyülerine de sahip oluyor ve 2. bir büyücü gibi ortalığı yıkıp geçiyor.
Öne de Minthara'yı paladin olarak çift elli büyük silahla koyuyorum.
Durdurulamaz bir ekip oluştu böylece.
Youtube'da filan görüyorum. Asterion'u hırsız, gölgeyürek şifa odaklı. Savaşlarda rezil oluyorlar. Bence çok gereksiz. Asterion 1 seviye hırsızla her kutuyu açıyor zaten. Max 3 - 5 seviye arası hırsız gayet yeterli. 5 seviye kasvetli takipçi, 2 seviye de savaşçı verince oyundaki en güçlü yapı oluyor.
Gölge yürek için de alt sınıf olarak büyü odaklı fırtına olanı denemesini herkese öneririm. Yine şifa büyülerine erişebiliyorsunuz.
-
Geçenlerde geniş kapsamlı patch gelecek dediler, iyi dedim gelsin o zaman başlarım belki. Şimdi de ocak gibi 12 subclass gelecek diyorlar. Benim bu oyunu oynayıp bitirmem 2030ları bulur herhalde.
-
Ben daha almadım. Ama böyle detaylı bir RPG oynamayalı çok oldu. Elimdeki oyunları bitirdikten sonra alacağım. Biraz daha iner fiyatı. 2025 yılında full sürüme ulaşır diye düşünüyorum. Sonra yeni oyun için çalışmalarını arttırırlar. Gerisi modçulara kalır. -
amacım act1 de tek bir canlı bile bırakmamaktı. şu an son bir kişi kaldı o da ethel teyze. lanet karı kayboluyor. kayboldu. -
Valla bu ne detaylı oyun olmuş arkadaş not ala ala oynuyorum, kombinasyon çözer gibi karekter oluşturmak ve yükseltmek lazım 😄 -
Oyun zaten full sürümde Larian karakterli bir stüdyo olduğu için oyuncuların yoğun ilgisi ve sevgisine karşılık vermek için arada yeni patch yayınladığında ufak tefek yenilik getiriyor.
Oyunda zaten halihazırda D&D evrenine ait ırkları ve sınıfları kombolayacağın onlarca seçenek var.
-
Biliyorum ama ben farklı bir anlamda söylemek istemiştim. Sonuçta oyunu ilk çıktığında oynamış olanlar ile yeni oynayacaklar arasında birçok farklılık oluştu. -
Adamantium demirhamesindeki robotu yendim bugün, 5 lvl de, çok iyi taktik kasmak gerekti, özellikle rakibi yavaşlatan sersemleten ve zar şansını düşüren büyüler atıp, ezme vuran silahlarla saldırınca, yerinden bile pek hareket edemeden pert ettim, taktiksiz gidersen anında cort ediyor bizi, çok zevkliydi dövüş 👍😄
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X