< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Baldur's Gate III[PC ANA KONU](3 Ağustos)[Türkçe] (75. sayfa)
-
-
Hocam oyunda çok fazla ilerleme kaydetmemişsindir daha bence en baştan her ırkın her mesleğin özetini okuyarak baştan bir karakter yaratın.
İlk dört level herkese abi çekiyorsunuz 5. level ile gel bakayım moruk ben tanrılar adına adaleti dağıtan paladinim diye gezmeye başlıyorsunuz
-
Herkese abi çektiğim için goblin kampında yüzüme b*k sürmeyi kabul edip dalga konusu oldum tadım kaçtı biraz rpg oyunlarını ve keşif hissi neredeyse sınırsız olan oyunları çok severim sırf dövüş sistemi bana hitap etmiyor diye yabana atmak istemiyorum bu oyunu. Ama işte işten güçten fırsat bulup zaten 1-2 saat oyun oynayabiliyorum muhtemelen 1-2 hafta kadar bu oyunu oynamak yerine öğrenmeye zaman ayıracağım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam direk Druid kampı ya da goblin kamplarına uğramadan da etrafı biraz keşfe çıkın bir iki tapınak yağmalayın sahilde erzak arayın kampa gitmeden goblinlerin takıldığı köy var orada hepsi 1 2 level moob goblin var. Biraz güçlendikten sonra kamplara uğrayabilirsiniz oyun ana görevlere gitmenizi şart koşmuyor hemen. Hatta goblinler ile bir olup elfleri bile kesebilirsiniz.
Bende günde 2 3 saat oynayabiliyorum maksimum 1 ayda anca %60 kadarı bitti gibi oyunun.
Haziran 15den bu yana iki oyun oynadım sadece GOW ve bunu
-
Selamlar hocam. Şurada görev kaldı lahiti incele diye ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Lahitin içini lootladım ama görev gitmiyor youtube'dan baktığımda lahitin içinden çürüyük diye bir eleman çıkıyor ama çürüyük benim kampta zaten o yüzden çıkmadı herhalde. Bug mı oldu yoksa atladığım bir şey mi var acaba?
-
Tüm mekanı bir araştır hocam, sonra çürüyük ile kampta konuş.
Lahiti açtıktan sonra ceset ile konuşup kampa katılmasını sağlıyorsunuz o kilit bir karakter.
-
Hocam baya baya araştırdım ama bir şey çıkmadı zaten bu çürüyük kampa nereden geldi onu da bilmiyorum lahitin içinden sadece kılıç, can iksiri vs gibi şeyler çıktı.
Bir de goblinlerin olduğu yerde dağ geçidi diye bir yer buldum girmeyi denedim oyun buraya girmeden önce diğer işleri tamamla burası zor bir bölge gibi bir uyarı verdi oraya girince act2 ye mi geçmiş oluyorum acaba
Lahiti kaldırınca içinden çıkıyor hocam sinematik giriyor. Orada konuşuyorsun kampa gidiyor.
Dağ geçidi ara bölge ilk haritada her şeyi süpürmeden geçme oraya en düşük 5-7 level orada herkes.
Dağ geçidi bitince ACT2 başlıyor.
-
Hocam sanırım bende başka bir durum oldu çünkü demek istediğim ben lahiti kaldırmadan, hatta daha lahitin olduğu yeri keşfetmeden önce çürüyük benim kampımdaydı zaten. Sanırım olması gereken çürüyük’ün lahitten çıkması ve görevin tamamlanmasıydı ama bu çürüyük denen arkadaş lahitten çıkmadığı, daha önce kampıma geldiği için görev orada kaldı :D buna benzer bir durum Skyrim’de de başıma gelmişti ve o görev orada sürekli kalmıştı sanırım bunda da böyle olacak. Neyse bu zaten oyunu öğrenmek için oynadığım ilk tur bu oynayışta acemiliğimi atıp oyunu bitirince sıfırdan, herşeyin farkında olarak tekrar oynayacağım sanırım bu oyunla 2024’ü çok rahat kapatırım :D
Hocam bu oyunun güzelliği de o zaten her oynayışta bir şeylerden ödün veriyorsunuz, her şey güzel ya da kötü olamıyor bu oyunda. Partindeki adam bile yeri geliyor terk ediyor kampı seçimlerinden dolayı. O yüzden her farklı karakter ya da ırktan bir oyun farklı senaryolar açıyor.
Ben ikinci oyunda Necromancer bir Drow açacağım dark urge. Bakalım ne olacak.
-
yok yok hayır. bu oyundan daha harika bir oyun yok. bakın çok güzel anılarımız var. küçüklükten beri. bi düşünün gta’lar, call off, half life, cs, nfs, fifa 2008 ronaldinho frikik golü ve daha bir sürü saymayı unuttuğum oyunlar, anılar. bu da öyle işte beyler. yıllar sonra anlatacağımız, anılarımıza girecek kadar kaliteli bir oyun. deli oldum deli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CIYFGDPQSY -- 16 Ağustos 2024; 1:17:8 >
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Arkadaşlar ana görevde cinayet jurisinin görevi ve yoldaşlardan Gale'nin karsus tacı ve Lae'zel'in orpheus'u serbest bırakması kaldı. Bu iki yan görevi şuan yapabiliyor muyum yoksa ana görevde ilerleyip finalden sonra mı sonuçlanacak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 21 Ağustos 2024; 21:35:2 > -
Ana görevi bitirince oyun bitiyor. Kalan görevlerin hiç birini yapamazsınız. Ayrıca görevleri bitirip edindiğiniz dostluklar oyunun sonunda sizinle müttefik oluyor. Her şey bitmeden ana görevi bitirmeyin.
-
O zaman ben de sorayım benzer bir soru
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Nethertaşlarını aldıktan sonra mı gideyim, Avernus'a hocam yoksa taşları almayı sona mı bırakayım. -
arkadaşlar oyun çıktığında act 3'ün başında oyunu bırakmıştım performans sorunlarından dolayı.
act3 çok uzun mu sürüyor,tekrar yükleyip oynamaya değer mi?
-
En önemli bütün sonuclari 3.oyuna birakiyorsun. Tabikide oynamaya deger. Tarihin en iyi rpg oyununu oynuyorsun sonucta :)
-
Çoğu arkadaşım ve forumlarda gördüğüm en çok soru " hangi sınıfla oynayayım? "Zaten grup olarak oynadığımız için diğer sınıfları da mecburen oynamış oluyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar bugünkü güncelleme ile oyun dosyaları 157 gb a vardı last of us ta god of warda ve uncharted ta gereksiz dil dosyalarını bulup silmiştim ve inanılmaz yer avantıjı sağladı bana mesela uncharted 126 gb ama bende 99 gb gereksiz brazil portugal russian falan ne varsa siliyorum yer tasarrufu aşırı oluyor bu oyunda bulamadım bunu bilen varmı.
-
Oyuna bugün gelen güncelleme ile bazı sinematikler değişmiş olabilir.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Ansur ile dövüşte farkettim ben de ilk oynayışımda ölmüştüm ve sonra oyundan çıktım o ara download yapmış güncellemeyi oyuna girince Ansur ile ilgili sinematik değişmiş daha güzel olmuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X