Şimdi Ara

Baldur's Gate III[PC ANA KONU](3 Ağustos)[Türkçe] (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
77
Favori
90.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oyle yapacagim. koseye koymak istemiyorum bu oyunu :) biraz sinirim gecsin ama :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EceliYakın kullanıcısına yanıt

hero yüzüğü modunu yükledim savaşlarda tek atıp keşif ve görev yoğunluklu ilerliyorum gayet iyi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    Ben oyunun hangi aşamasındayım hiç bir fikrim yok 😂

• gokhannexus G kullanıcısına yanıt
    Spoiler vermeden şunları yazayım sadece. Oyunu kaydettiğinizde yazıyor diye biliyorum act 1 act 2 act 3 vs diye. Act 1 i bitirip bitiremediğinizi merak ediyosanız gidişata göre ya dağ geçidinden ulaşmanız gerekiyor ya underdark tan. Bu dediklerim size tanıdık gelmiyosa daha act 1 desiniz 😀

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

karanlık altını temizledim ordan dag gecidine gidip voss patakladım yine karanlık altından ay doğumu kuleleri gittim sonrası gölge diyarda cenk ettim hanımı kurtardık ve baldurs gecitine geldim şuan act 3 teyim galiba 65 saat devirmisim ama hala hiç birsey bilmiyorum gibiyim hem uzun süredir oynuyorum hem oyun her aşamada beni şaşırtmaya devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhannexus -- 5 Haziran 2024; 11:4:43 >
  • gokhannexus G kullanıcısına yanıt
    Hocam spoiler içine al istersen baya yazmışsın açıkça 😄

Ekleme: Act 3 desiniz diye tahmin ediyorum hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 5 Haziran 2024; 11:5:58 >
  • Ben bu act 2 den sonrasını yapamadım, bu yüzden salmıştım. Yine bi şans vereyim diyorum ama act2 de nasıl yapıcam bi fikrim yok. Spoiler altına alıyorum ne kadar spoiler denir bilmem ama garanti olsun;

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Şimdi ben act 2 dediğim yer yani yer altına girdim, puzzle ı çözüp kapıyı açtım hani boğa kafalılar geliyor. Oranın arkasında kocaman göz yaratık var inanılmaz zor, direkt ölüyorum. Boğa kafalıların geldiği yere gittiğimde ise yeni bi şehir keşfettim farklı bir ırkın. Oranın ilerisini geçemiyorum çok zorladı, tam olarak ne yapsam bilmiyorum turn base ilk defa oynuyorum biraz zor geldi...
  • oyun hiç ilgimi çekmiyordu karakterleri olsun vs ama evelyn diye karakter yapmış adamın biri baya çekici geldi .ana karakterlerden daha iyi geldi .modlar yardımıyla oynanıyormuş ben ilk gördüğümde npc sanmıştım baya güzel karakter yapma ekranı var sanırım .böyle cevherler çıktığına göre

• Temmuz ayını buna verecem ortalama günde 3 saatten bakalım bitecek mi.

• ultralisan kullanıcısına yanıt

Her yere bakarım derseniz bitmez.

• cato16 kullanıcısına yanıt

Genelde bakarım rpg oyunlarda  

Ben 250 saatte bitirdim. Tek bir toplanmadık ot bile bırakmadım. Tek bir yan görevi bile atlamadım. Bütün karakterleri mutlu sona ulaştırdım. Bütün efsanevi itemleri de topladım.

En fazla bu kadar sürebildi.

• Yeni başlayanlara önerileriniz neler...

• Bugün başladım ben de paladin, soylu ve gri bir karakter oluşturdum. Jaime Lannister oldu adam 

Ciri çakması bir hatunla takılıyorum şimdilik nolcak bakalım.

Yakın dövüş odaklı karakterde sıkıntı çekmem gibi ama büyücü bir karakteri ne kadar çabuk kapabilirim bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 7 Temmuz 2024; 23:26:1 >
  • Arkadaşlar kayıp sevkiyat göreviyle alakalı bir problemim var. yardımcı olacak birisi var mı ?

Spoiler,

Sırtlanrı vs. öldürdükten sonra adamlarla konuştum. Adamlardan kapının şifreli sözcüğünü öğrenip adamları öldürdüm. Sandığıda yanıma aldım. daha sonra bunların başlarının olduğu yere gittim. O baştaki kadın benimle görüştü sandıktan bahsetti görev verdi. sandık yanımda olmasına rağmen görevi tamamlayamıyorum. seçeneklerde sadece adamları kurtardım yoldalar diye seçenek çıkıyor. sandığı teslim edemiyorum. ama görev o kadını gösteriyor. en yapmam lazım ? sandığı teslim etme şansım kalmadımı adamları öldürdüğüm için ? ona göre bunlarıda öldüreceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker1834 -- 11 Temmuz 2024; 10:20:11 >

• Oyunu 9 saat kadar oynadım, şimdilik yeminin tutan bir Ned Stark edasıyla oynuyorum oyunu, Astarion dengeliyor bu durumu iyi oluyor.

Yalnız ben bir şeyi anlamadım, bu oyunda ırkın önemi çok yok sanırım statslarda büyülerde vs ya da ben kaçırdım.

Yapımcılar statlara ve büyülere etkilerini kaldırmayı tercih etti. Sadece gece görüşü, koşu hızı, ateş direnci gibi şeyler var. Irklara göre diyaloglar değişiyor tabi.

• Fautzin kullanıcısına yanıt

Hazır yakalamışken sorayım ben act1 deyim hala 30 saattir oynuyorum bol load yapıyorum geri onunda etkisi var.

Spoiler,

ama nere gitsem benim level düşük, goblinleri düşük level kestim, örümcek mağarası buldum benden güçlüler bir teyze var evinde kızı hapsetmiş leveli benden yüksek, haritanın kuzeyinde gityankiler zaten benden güçlü nerede yanlış yapıyorum anlamadım, hala 4. seviye geziyorum.
    Seviyeniz normal aslında başlangıç olarak bence ve dövüşlerde biraz daha stratejik davranın veya çok zorluyorsa zorluğu düşürün. İlk oynamanızsa normal bence çünkü oyuna alışmak gerek büyüler silahlar iksirler falan. Bahsettiğiniz yaşlı kadının olayı biraz farklı o yüzden zorluyor.

Yaşlı kadın bir boss o yüzden zorluyor. Dövüşte kopyalarını çıkarıyor. Hangisi gerçek olduğunu bulmak için seviye kısımlarına bakın. 2 3 kopya aynı biri farklı daha yüksek.

• Spoiler,

Level 4 Ethel teyze ile karşılaşmak için gayet normal. Eğer savaşacaksanız her türlü iksiri falan alıp gidin. Aklımda kaldığı kadarıyla kuzeydeki githyanki devriyesi ile uğraşmaya pek gerek yok şimdilik. Korudaki ve çevresindeki yan görevleri yaptıysanız sizi doğrudan goblinlerin bölgesine yollayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fautzin -- 15 Temmuz 2024; 1:49:7 >
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.