Şimdi Ara

Baldur's Gate III[PC ANA KONU](3 Ağustos)[Türkçe] (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
77
Favori
90.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@Fautzin

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Daha önce goblinlerin ele geçirdiği köyde kiraladığım ogreleri çağırdım artık, örümcek ve ethel teyzeyi rahat kestim bu şekilde, seviye 5 oldum ve tek haritanın kuzeyindeki githyankiler kaldı sanırım gözümden bir şey kaçmadıysa, onlar gene zorlu gitsem gene yenerler. Şimdi Druid Halsin bana ya yer altından ya da dağ geçidinden ilerle diyor, dağdan geçersem geri bu haritaya dönebilir miyim acaba tekrar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 15 Temmuz 2024; 1:54:19 >
  • ilker1834 kullanıcısına yanıt

Bu oyunda verilen görevler mevcut haritada hemen yapmak için aktif olmaz. O kasayi elinizde tutun. O kasanin sahipleri ile karşilacagin anlarda gelicek. Oyun 3.bölüme kadar uzuyor.. Sadece oyna keşfet :) söylersem tadı kalmaz şimdilik kasa için endişe etme. Kasa senin oyunun sonuna kadar götürecek .İçinde büyük bir hazine var..( Hazine canlıda olabilir :p )

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Şimdi oyuna girdim gene

@Fautzin

Spoiler,

Daha önce goblinlerin ele geçirdiği köyde kiraladığım ogreleri çağırdım artık, örümcek ve ethel teyzeyi rahat kestim bu şekilde, seviye 5 oldum ve tek haritanın kuzeyindeki githyankiler kaldı sanırım gözümden bir şey kaçmadıysa, onlar gene zorlu gitsem gene yenerler. Şimdi Druid Halsin bana ya yer altından ya da dağ geçidinden ilerle diyor, dağdan geçersem geri bu haritaya dönebilir miyim acaba tekrar?

Spoiler,

Dönebilirsin bende o şekilde yaptım. Önce yeraltını bitirdim sonra gityankileri geçip dağ geçidine girdim. ikisi de act 1'e dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fautzin -- 15 Temmuz 2024; 2:21:5 >

• Fautzin kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam son olarak şunu sormak istiyorum, bu oyunda sağlık iksirini nasıl yapıyoruz? genelde bulduğum otlardan sonra tarif açıldı deniyor ama nereden yapılıyor tam bulamadım oyun içinde kazan vs falan mı lazım acaba

• ultralisan kullanıcısına yanıt

inventoryi açınca level yazan yerin üstünde üç adet ikon var. en sağdakine tıklarsanız yapabilirsiniz.

• Fautzin kullanıcısına yanıt

Aynen farkettim hocam, şimdi karanlıkaltına girdim resmen başka bir biyom harita, her act için böyle yer altı mapı varsa muazzam bir derinlik katacak oyuna

• Absnthe kullanıcısına yanıt

hocam kasayı açtım. ama içinden çıkanı açmadım :))) biraz ürkütücü çünkü. Ekstra olarak ACT 2 ye geçtim bu gölgelerin olduğu map varya.

Spoiler,

orada bana bir fener verdi arpcilerin başındaki büyücü kadın ama kendi kendine konuşuyor yardım edin yardım edin beni serbest bırakın diye buga mı girdi başka bir şey mi oldu anlayamadım. artık rahatsız ediyor ne yaptıysam gitmedi. önce mol un sesi zannettim ama onun değil galiba çünkü mol u bul diye görevde var ama benim üstümden geliyor o ses.

aslında o ses eline aldigin fenerin içindeki periden geliyor. Envanterden feneri incele periyi serbest bırakabilirsin :) Kaa ütüleyici bug sanmiştim bende. Sürprizlerle dolu oyun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

teşekkürler üstad. akşam deneyeceğim. sağolasın.

Spoiler,

22 saatte Feneri aldığımız yerdeyim. gölge diyarı daha açmadım dolaşmadım. 5 levelim. şu an iyimi gidiyorum hızlımı gidiyorum hocam ? bölüm 1 i komple bitirdim
    Level 5 tesin? ACT 2 DESİN? 2.BÖÜME KOŞARAK GİTMİŞSİN. Ben o bölüme 90.saatte girdim. İlk haritadaki yarısını bitirmişsin. Yerin alti yerin üstü heryeri keşfetmeni öneririm.Özellikle kuyuları boş geçme.Bu oyunu full başarim ile bitirdim. Oyun tüm zamanlarin 1 numarası. Daha iyisi yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 16 Temmuz 2024; 14:43:29 >

hocam valla aksine her görevi yapıp her yere gittim ama bu türde ilk deneyimim olduğu için atlamış olma imkanım var. Zaten tekrar oynanabilirliği baya yüksek olduğu için ikinci oynamam da daha iyi bir şekilde oynayacağım. 90 saat te biraz fazlaymış hocam ilk bölüm için yaaa.. tebrik ederim vallahii :)) Ama oyun gerçekten inanılmaz derecede iyi. 3-5 yerde harbiden oha dediğim olaylar çok oldu şimdiden :))

edit : Bölüm 1 deki underdark yer altı yerlerini atlamışım hocam ben kuzeyden gittiğim için. şimdi fark ettim. Aslında bulmacayı çözüp kapıyı açmıştım ama unutmuşum şimdi fark ettim. akşam oralardan devam edeceğim teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker1834 -- 16 Temmuz 2024; 15:5:15 >

Oyun gercekten cok büyük. Hikayesi cok zengin. Grafiksel şölen film tadında.bizim gale tanrı oldu :p daha fazla spo vermeyeyim kfkf

Oraya girdim ve yerin üstünden daha fazla içerikle karşılaştım, 1 günde hallederim derken kafadan 10 15 saatlik içerik çıktı gibi şok oldum harita açıldıkça.

• Sonu benim için trajedik ama baldur ve yoldaşlarım için mutlu bitti

Hayatımda ilk defa bir oyunu bu kadar uzun oynadım ve bir daha böyle bir oyun oynayabilirmiyim bilmiyorum her dakikasından zevk aldığım tek bir diyalog atlamadığım müthiş bir oyun, bu oyunu Türkçe yapıp bize ulaştıran yapimciya ayrıca teşekkürler verdiğim para baştan sona helal olsun

Yaşasın Baldur Geçiti

• Spoiler,

ACT2 başlarındayım, Githyanki kampını temizledim, tanrıya boyun eğip artifaktı vermek istemedim. Lazel trip atar derken aldırış etmedi, sonra ejderhalı komutan geldi isyan edecekmiş ve bunu artifakt sayesinde yapacakmış lazel'de ondan yana oldu. Herkes artifakt peşinde sonu nere bağlanacak merak ediyorum. Act2 de önümüzü kesen bir grupla bir olup saltık goblinleri kestim, onların hana gittim biraz takıldım milletin dertlerini dinlerken yarı elf olduğunu düşündüğüm ve gölge lanetinden çevreyi koruyan kadını da kurtardım saltık'a çalışan kanatlı elemandan. Bakalım ilerisi ne olacak paladin olduğum için hep doğruluk peşindeyim. Kışın ikinci kez oynarım oyunu bu sefer karanlık bir drow karakteri açmak istiyorum bu zamana kadar çok farklı yol ayrımına gidebilirdim. ilk act 1 içinde goblinlerin tarafında olup druid kessem, artifaktı satsam, karanlıkaltında drowların yanında dursam ya da saltıkın hizmetine girsem neler olurdu onu merak ediyorum şimdiden.

• İlginç şekilde act 3 de hırsız kiti bulamıyorum yardım lütfen  

• 150 saat sonunda oyun bitti. İyi sonla bitirdim. Muhteşem bir deneyimdi. Sırada Death Stranding oynama planım var.

• Beyler ben bi yerde tıkandım seri yardım ederseniz sevinirim

Spoiler,

Act 3 de sarevok gittim yanımdada janheim vardı o da bu sarevok sevmiyormuş bende bu adamla anlaşamadım çünkü janheim ya o ya ben dedi adamı öldürdük sonra bhaal tapınağına gittiğimde kapıdan içeri beni almıyorlar etkileyemedin jürileri diye bura girmenin başka yolunuda bulamadım napmam lazım youtube videoları izlediğimde hep adamla anlaşmışlar giriş için hak kazanmış geri dönmeyi düşündüm o arada baya şey yapmıştım geride dönemiyorum ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim
  • Bu oyunun çok büyük bir cevher olduğunun, bir alışsam aylarımı gömeceğimin farkındayım ama oyunu 2 kere yükleyip tekrar sildim yok alışamadım şu sıra tabanlı dövüş sistemine bir türlü. Belki alıştığımda normal dövüş sistemine sahip oyunlardan çok daha eğlenceli gelecek ama zor geldi bana.

İlk yüklediğimde sıra tabanlı dövüş sisteminin yanına oyunu akıcı oynayamamam da eklenince (rx6600 ile sabit bir fps alamadım) direk alt f4 çekip sildim oyunu. İkincide ise oyunun çok başlarında bir goblin köyüne gidiyoruz ya orada bir savaşa girdim habire ölüyorum dedim bu oyun hep böyle gidecekse işimiz iş yine sildim oyunu. Şimdi tekrar yükleyeceğim çünkü oynayacak oyun kalmadı ve bu oyunu sevmek için zorlamak istiyorum çünkü dediğim gibi eğer alışabilirsem aylarca oynayacağımı biliyorum.

Önereceğiniz şeyler varsa ya da türe aşina olmayanlar için bir rehber varsa yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Cemo94 kullanıcısına yanıt

Hocam benim de ilk sayılırdı tur bazlı rpg deneyimi, oyunu ben daha bitirmedim son chaptera geçeceğim yarın. Ama benim combatta anladığım en temel şey dengeli bir parti kurmak. Ben devamlı safkan bir büyücü (gale) bir healer ve ruhban dini büyüler atabilen (shadowheart) ve duruma göre saf asker olan Lazel ve Karlach arasında bir parti kurdum kendi karakterimde paladin de gene kılıç kalkan ve healer uzmanı.

Özellikle yaratıklara karşı büyücüler çok önemli, oyunda karşılaştığın her 10 düşmandan 7 tanesi falan hortlak zombi türevi. geri kalan düşmanlarla da konuşarak anlaşabilirsin.

Shadowheart'ın ruhani melekler çağırması, hortlak defet büyüsü, düşman felç edebilmesi, kovuşturup başka bir düzleme göndermesi, korkutması gibi büyüleri çok hayatımı kurtardı.

Gene Gale hançer büyüsü gibi yüksek hasar veren büyüleri var.

Biraz deneyimledikten sonra alışırsınız.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.