Şimdi Ara

Baldur's Gate III[PC ANA KONU](3 Ağustos)[Türkçe] (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.625
Cevap
78
Favori
91.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
Giriş

aynen şuan geri çıktım zaten o mapten sahil olan mapte yani ilk mapteyim keşfetmediğim yerlerden devam ediyorum 26 saat oynanış oldu hala görev fışkırıyor her yerden

• quote:

Orijinalden alıntı: Mvnmt35

aynen şuan geri çıktım zaten o mapten sahil olan mapte yani ilk mapteyim keşfetmediğim yerlerden devam ediyorum 26 saat oynanış oldu hala görev fışkırıyor her yerden

Görev çok gizem de çok, yaban irfanı, inceleme konusunda gelişim gösterin bazı karakterlere bir sürü gizemli yer açar önünüze, cücelerin oraya inince adamantium kalıpları ve madenide toplayın çok güzel zırh ve silah yapabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barkar

Arkadaşlar selam. Ketheric Thorm abimizi hakkı rahmetine kavuşturdum ve Baldur Geçiti'ne gitmeden önce aklıma Githyanki Yuvası görevi geldi. Sanırım Aylin'i (NightSong) kurtarmaya gittiğimiz zaman daha sonrasında act 1 bölgelerine gidemiyormuşuz, bunun bir çözümü var mıdır ? Yoksa eski savelerimi karıştırmak gerekecek :(

Yuva act 1 de aynen Thorm u öldürdünse oraya dönemessin, orda çok güzel birde efsane silah var gizemli mahsenlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 4 Şubat 2025; 22:35:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt

Öyleymiş hocam. Cheat Engine ile oraya teleport olma şansımız varmış ama uğraşmak istemedim. Yaklaşık 10 saat gerideki bir save dosyamı bulabildim ve şimdi yuvaya doğru ilerliyorum (:

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.