Şimdi Ara

Baldurs Gate (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ömrü hayatımda gördüğüm en iyi oyundur baldurs gate 2... Bg1 de ona keza güzeldir hoştur ama bg2 kadar derin ve büyük bir oyun değil.

Her frp sever oynamalı.Bioware nin bu yapımlarını başka hiç bir frp ya da rpg oyununda bulamadım.

Sömürene kadar oynamanızı tavsiye ederim.Gitmedik yer, bitirmedik quest bırakmayın

Bende işten çıkıp şu yarıda kalan ıcewınd dale2 yi bitireyim.
  • ss bulun da bizde görelim bu kadar methedilmiş oyunu
  • Akşam size bg1 in soyun sonu ss lerini atıcam.(kendi yapımım) Yeni nesil oyuncular grafikleri beğenmeyebilir.

İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatss -- 5 Nisan 2007; 10:01:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

ss bulun da bizde görelim bu kadar methedilmiş oyunu

Oyunda SS ile anlayabileceğin birşey yok. Oyun tamamen aşmış senaryosu ve sorunsuz yapısı ile bu kadar methediliyor. Eskiliğine bakmadan herkesin bir defa oynaması gerektiğini düşünüyorum.
  • Ben de oynadım , süper oyun
  • konusu, oynanabilirliği, itemları, büyüleri herşeyi çok güzel olan bir oyun.
    yada kısaca her sene mutlaka tekrar kurup oynayıp bitiriyorum desem yeterli olur mu?

zaten BG oynamadan ben rpg oynadım demeyin..

edit: yukarda ss istemişler, buyrun ilk oynadığım zamanlardan kalma görüntüler.

Baldurs Gate

Baldurs Gate

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerevar -- 7 Nisan 2007; 3:41:29 >

• hala bulabilir miyiz ki bu oyunu?çok methettiniz oynamak lazım artıqama grafikler sahidende tatmin edici değil, hikaye kurgu güzelse sorun olmaz bnm için
  • Arıyorum
  • bg1 in sonu...

Baldurs Gate

Baldurs Gate
  • Sabahlara kadar uyumadığım bir akşamın öbürünü takip edip tekrar sabahlara dayandığı, partiyi kurucam derken Ariel'le Korgan(dı sanırım) karakterlerinin atışıp ikisinden birinin partiyi terketmeleri yüzünden deli olduğum ama tam bunların tartıştığı zaman uykuya yatırma olayı ile durumu oyun bitene kadar geçiştirdiğim lakin 1 sene boyunca oyunu defalarca tekrar oynamama rağmen(bu tamamen söyleceğim sebepten dolayı obsesifik bi durumdur) o kahrolasıca silahın bir tek parçasını bulamamam yüzünden krizlere girdiğim(l... dergisindeki arkadaşlara sitemlerimi iletirim ayrıca o nasıl bir oyun açıklamasıydı?Onlar yüzünden ingilizce öğrendim.) deli divane bir oyundur.Gidişatın sizi oyundan hiç bir zaman koparmaması ve oyunun hikayesininde karakterlerinizin durumuna göre ilerlemesi,çözüm yollarının her zaman sizin elinizde olması,bir karakterinizin arıza yaptığı durumlarda içinden çıkılmaz bir duruma girdiğinizi zannettiğiniz(adını hatırlayamadığım bir bayan karakterinin curse yüzünden ölüme gün sayması ve buna neden olan adamı ingilizceyi öğrenmeden :) bulamamam gözlerimin önünde gün be gün eriyip gitmesi(buldum tabi o herifi bakmadım da gözünün yaşına),Korgan'ın hırçınlığı,Minsk'in faresi,hırsızın tavırları :) ...öyle bi oyundu işte.Şuna eminim ki oynadığım oyunların hiçbirinde bu derinliği ve karakterlerle bir bağ oluşturma durumunu göremedim.Geç değil oynamayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.Bi de o Crom Fayer in parçalarının yerini hatırlayan var mı :)) Uhde oldu ya seneler geçmiş hala sinir olurum :)

• Abi ben crom fayeri yapmıştım
  • crom fayer

1. parça : crom fayer scroll.
    umar hills de siyah ejderha üzerinden çıkan scroll

2. parça : belt of ... giant.
    underdarkta kao-tao ların orda demogorgonun heykelinin bulunduğu odada. herhangi bir canlıyı heykel önünde kurban edince seytanlar ortaya çıkıyor. onları öldürüp liderinin üzerinden çıkan belt.

3. parça : hammer of thunderbolts
    athkatla, temple bölgesinde sewerlarda firkraagın yardımcısının üzerindeki anahtarla açılan gizli bir kapı var. oradaki mind flayerları halledince etraftaki bir şeylerin içinden çıkıyordu. sanırım sulu, bitkili saksıların bulunduğu odada ortaki saksının içinden.

ne oyundur bu yaa.. 1 silah için neler yapman gerekiyor. ee, tek vuruşta golem öldüren silah yapmak kolay olmasın zaten..

• herkes bişi anlatıyo da.. sonüçta bu oyun özellikle de 2 ve throne of bhaal birilerin de var mı yok mu? varsa verin be yawf.. oynayacak oyun yok piyasada..
  • ya oynamak istiyorum şu baldurs gateyi.hala bulabilirmiyim acaba??
  • D&R,WEBLEBİ,VATANBİLGİSAYAR gibi yerlere bir bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedatss

bg1 in sonu...

Baldurs Gate

Baldurs Gate

Bg1 i abim bitirmişti bende oynadım tabi ben 5snıftayken :D
    Dikkatnizi çekerim o halının üzerindeki bütün şekillerde ölümcül tuzaklar gizli ve halıdan öncde bir sürü tuzak var saverok u etrafında tur atarak öldürdüm.
    İki ranger okladı thief saveroku kendine çekti

• quote:

D&R,WEBLEBİ,VATANBİLGİSAYAR gibi yerlere bir bak

Aydında yaşıyorum ve bu dükkanların hiçbirisi burada yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

quote:

D&R,WEBLEBİ,VATANBİLGİSAYAR gibi yerlere bir bak

Aydında yaşıyorum ve bu dükkanların hiçbirisi burada yok

Hocam bu sitelerin stoklarına internetten ulaşabilirsin

www.weblebi.com a gir bak bakalım

• stoklarda kalmamış umarım tekrar ellerine geçer.almayı düşünüyorum
  • İrenucus' a selamımı söyleyin.
    RPG ustası BlackIsle ın Bioware kolları altında yaptığı bir efsane, bir köşetaşı, gelmiş geçmiş en iyi 3 rpg oyunu dendiğinde Fallout ile birlikte yeri garanti olan unutulmaz oyun.
    İnfiniteX motorunun sınırlarına kadar zorlandığı bir 2D grafik harikası ayrıca.

Ps: Kendimi ekşisozluk yorumcusu gibi hissettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 7 Aralık 2009; 20:24:57 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.