Sadec n iyi frp değil en ii oynu bence.Bilgisrm olmadığı için cafede bir haftada 60 saat oynamıştm(=60 YTL.+yiyecek içecek).Ps2 için 3 bi çşidi çıktı.Oyunu edinmek isteyenlr torrentlere başvurmalı.
quote:
Orjinalden alıntı: Nømad
İrenucus' a selamımı söyleyin. RPG ustası BlackIsle nin bioware kolları altında yaptığı bir efsane, bir köşetaşı, gelmiş geçmiş en iyi 3 rpg oyunu dendiğinde Fallout ile birlikte yeri garanti olan unutulmaz oyun. İnfiniteX motorunun sınırlarına kadar zorlandığı bir 2D grafik harikası ayrıca.
Ps: Kendimi ekşisozluk yorumcusu gibi hissettim.
arcanumu da unutmamak lazım.
En güzel RPG oyunudur diyorsun ama bence zamanında oynarsak öyleydi.Şimdi bi Dragon Age Originsin arkasınada pek tat vermez ya.
Dragon Age Origins süper bir oyun ve tam anlamıyla Baldur's Gate'in varisi. Ama yine de benim gönlümde her zaman Baldur's Gate bir numara. DAO bitsin Baldur's Gate'e tekrardan başlamayı düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: AngeL.TGM
En güzel RPG oyunudur diyorsun ama bence zamanında oynarsak öyleydi.Şimdi bi Dragon Age Originsin arkasınada pek tat vermez ya.
Tamamda bunu demek için bu konuyu niye hortlattın onu anlamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: *Revenge*
quote:
Orijinalden alıntı: AngeL.TGM
Tamamda bunu demek için bu konuyu niye hortlattın onu anlamadım.
İlk mesajının tarihini farketmedim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme