Şimdi Ara

Baldurs Gate

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bence bu dünyanın en iyi frp oyunu aranızda hiç oynayan yokmu film olacak oyun valla

Edit: Yıllar sonra görülen imla hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Revenge* -- 7 Aralık 2009; 13:19:15 >

• ben oynamıstım bıraz baya eskı bı oyun ek paketı war galıba bı tanede
  • Evet ek paketi var Throne Of Bhaal oda baya güzel...

Edit: Yıllar sonra görülen imla hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Revenge* -- 7 Aralık 2009; 13:19:37 >
  • oynamısım demek ki
  • Ben baldursgate hakkında bir soru sormak istiyorum ;
    oyunun 4 lü paketi çıktı izmirde bulamadım acaba istanbulda oyunu gören varsa orjinal olarak satın almak istiyorum parayı yollasam alabilecek olan biri varmı acaba?
  • walla hıc haberım yoq ama gorursem solerım burada
  • Çok sevinirim teşekkürler :)
  • 4lü paketi diye birşey yok,oyunun yenisi var ama ek paket tarzında değil zira orjinalinin (Baldurs Gate 2)yüklü olmasına gerek yok.Direk shadow of amn ya da throne of bhaal kurarak da oynayabilirsiniz.Dörtlü paket derken oyunların 4 cd olduğundan bahsetmeye çalıştıysan o başka tabiki.
  • Baldur's Gate DVD collection var, içinde BG1 + BG2 + tüm ek paketler var (Tales of the Sword Coast, Throne of Bhaal vs.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightwing

Baldur's Gate DVD collection var, içinde BG1 + BG2 + tüm ek paketler var (Tales of the Sword Coast, Throne of Bhaal vs.)

bizim fistan da öyle bir collection hazırladı. Ama izmire kadar yayılmışmıdır bilmiyorum
  • Şansınız varsa D&R larda bulabilirsiniz(istanbulda en azından) fiyatı 29ytlydi galiba. İçince 2dvd ve 2cd var. Ben bulamamıştım ama arkadaşımdan alıp kopyaladım
  • yaklaşık olarak 1998 veya 1999 yılında ilk bilgisayarımı aldıımda gidip oyun ne demekmiş nasılmış diye bi level dergisi aldım. ilk olarak orada gördüm baldurs gate yi. daha o zaman etkilenmiştim. ama kütahyada hiç bi yerde yoktu. onun yerine nox, diablo 1-2 (bu arada diablo 2 gibi bi oyun yok yaa ) gibi oyunları oynadım zannımca baldurs gate de bunlar gibi bi oyundu... dungeon lords, elder scrolls 3, ve 4ü obliivon (hala oynuyom), gibi bi çok frp oynadım ama aklım hep baldurs gate deydi.. (bide fable oynamdaım ama obliviondan sonra heralde bulsamda oynamam)

bu oyunun ilkini aslını ek paketini felanını filanın nerden bulurum sizde varsa hayrına verirmisiniz veya satamısınız nparsıonız...
    bende oynamak isyorumyaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEr0nim0 -- 21 Eylül 2006; 17:04:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GEr0nim0

yaklaşık olarak 1998 veya 1999 yılında ilk bilgisayarımı aldıımda gidip oyun ne demekmiş nasılmış diye bi level dergisi aldım. ilk olarak orada gördüm baldurs gate yi. daha o zaman etkilenmiştim. ama kütahyada hiç bi yerde yoktu. onun yerine nox, diablo 1-2 (bu arada diablo 2 gibi bi oyun yok yaa ) gibi oyunları oynadım zannımca baldurs gate de bunlar gibi bi oyundu... dungeon lords, elder scrolls 3, ve 4ü obliivon (hala oynuyom), gibi bi çok frp oynadım ama aklım hep baldurs gate deydi.. (bide fable oynamdaım ama obliviondan sonra heralde bulsamda oynamam)

bu oyunun ilkini aslını ek paketini felanını filanın nerden bulurum sizde varsa hayrına verirmisiniz veya satamısınız nparsıonız...
    bende oynamak isyorumyaaa

Kardeş bu oyunu bulursan eğer, diğer bütün frp oyunlarının baldus gate yanında basit kaldığını anlarsın oyunun kendine ait bir hikayesi war ve bütün olaylar birbiriyle ve diğer frp kitaplarıyla ve oyunlarla bağlantılı ve oyun o kadar uzun sürüyorki bitirmen bir yılını bile alabilir bence tüm frp severlerin bu oyunu alıp oynamaları lazım...

• Bende arşivde vardı bunlar, 98-99da acayip merak sarmıştım. Sadece bardurs gate 1'i yarıya kadar oynayabilmiştim, acayip uzun sürüyor, kurgu süper. Oyun harbiden ağır bir konuya sahip!
    O zamanlar için ilk oyun 4 cd, 2ncisi 5 cd idi. Ardından da 2 adet genişleme paketi çıkmıştı, cdler hayatta mı diye bi bakayım en iyisi...
  • bende de vardı geçen gün çıkardım kurup da nostalji yapayım dedim çalışmadı
    oynayamadık yani
  • bende bg2 yi birkaç karakterle birkaç defa bitirmiştim
    çok güzel oyundu ama 3e çıktıktan sonra gözümden düşmüştü ama yinede ilk göz ağrımdır
    şimdi bile hatırlarım lvl20 büyücünün ne anlama geldiğini (ah raistlin baba sen bile gittin eski büyücülerden kim kaldı )
  • Ahhh Baldur's Gate... Gelmiş geçmiş en muhteşem oyunlardan biridir. Baldur's Gate 1 / Baldur's GAte 2 / Throne of Bhaal... Arada aynı dünyada geçen Icewind Dale 1 ve 2 de var... Bunların hepsi Forgatten Realms isimli dünyada geçen hikayelerdir. İsterseniz bu dünyanın kitaplarını okuyabilirsiniz. Elminster: Bir büyücü yaratmak ve Drizzt Do'urden in hayatı 2 üçleme 2 dörtleme olarak yayınlandı. Daha gerçi bir çok kitap var ama en önemlileri bunlar.
    Neyse oyunda bu kitaptaki karakterlerle karşılaşma durumunuz olduğu için anlattım eğer Frp ile ilgilenmek istiyorsanız ve nereden başlıyım diyorsanız Forgatten Realms ( unutulmuş diyarlar ) dünyasını tavsiye ederim... Saygılarımla.
  • Nihayet Throne of Bhaal'i bitirdim ve sonlarına doğru Elmisnter'le karşılaştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: revenge07

Nihayet Throne of Bhaal'i bitirdim ve sonlarına doğru Elmisnter'le karşılaştım

Zaten hikayenin en başında da Elminster çıkıyordu karşımıza
  • Gelmiş geçmiş en iyi RPG'dir. Aslında halen en iyisi... Günümüzde bile daha iyi olan bir oyun yok.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.