Şimdi Ara

Balıkçılık ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Saphrenia

gelmedi öyle bişey, sadece cookinge geldi daily quest. Fishinge sadece track geldi, Artık kitabını bulduktan sonra minimapte balık yuvalarını görebiliyorsun.

Evet o kitab çok iyi oldu gerçektende geçen bende balık tutarken Terokkar da kutudan çıktı. Balıkçılıktan para kazanmak için bu balık yuvalarından yakalanan bi balık var vendor da 6g değeri olan ondan her balık yuvasında 1 tane yakalrsan belki yi para kazanabilirsin
  • O balık, balık yuvalarından tutulmuyor be, hatta nerden kim tutmuş bugüne kadar onuda anlamadık. 375 fishingim var ne zamandır, daha 1 tane tutmuş değilim o 6g eden balıktan. Ben bun için kasıyorum balık yuvalarında. +30 stam veren tek yemek bu olduğu için. Hem bana yarıyor, hem tanklarımıza veriyorum.
  • quote:

O balık, balık yuvalarından tutulmuyor be, hatta nerden kim tutmuş bugüne kadar onuda anlamadık. 375 fishingim var ne zamandır, daha 1 tane tutmuş değilim o 6g eden balıktan. Ben bun için kasıyorum balık yuvalarında. +30 stam veren tek yemek bu olduğu için. Hem bana yarıyor, hem tanklarımıza veriyorum.

O zaman senin hiç şansın yok ben 5 sefer felan yakaladım ondan ( en son dün Terokkar da Ally lerin kamp ının yanında ki suda ) ama dediğin gibi herhangi bi yerde yakalabiliyorsun şans işi o balık yani
    Bu arada benimde skill 375 + 25 Olta da ve +75 te yem den topldam 475 skill ile tutuyorum balıkları ama genede bazı yuvalarda balıkların kaçtığı oluyor

http://www.wowhead.com/?item=27442#fished-in
    burda hatta yakaladıkları noktaları göstermişler vede bu cooking daily questinden verilen balık fıçısından d düşüyormuş şansa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecnun13 -- 23 Kasım 2007; 10:25:42 >

• Terokardaki kuşla gidilen balık yuvalarından balık kaçırmamak için 525 fishingin olması gerekiyor. Zaten max balıkçılıkta 527 olabilidği için kasma hiç kaçan kaçsın.
  • quote:

Terokardaki kuşla gidilen balık yuvalarından balık kaçırmamak için 525 fishingin olması gerekiyor. Zaten max balıkçılıkta 527 olabilidği için kasma hiç kaçan kaçsın.

bende şu an 375+100 yem +25 olta +5 şapka +2 enchant =507 var demekki 20 eksiğim var meximum için

yanlız ben gayet normal ordaki balıkları avlıyabiliyorum kaçırma da olmuyor .
  • 507 ile %2ye kadar düşüyormuş zaten kaçırma şansı. Ama arada kaçırdığın olur. bundan tutarken.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.