arkadaşalar şimdi bir arkadaşla konuşuyordum dediki oyunda en çok para balıkçılıkta var dedi inanamadım sizce varmı ??*
valla bence yemiş seni ama kazanan varsa sölesin
beni yediğini hiç sanmıyorum o bayağı bir deneyimli bir kişi yani şu ana kadar tüm karkterleri 60 lwl yapmış.Valla iyi para vardedi hata en çok para bende balıkçılık öğrencem :D
arkadaslar hangi oyundan bahsediyorsunuz?? yeni bi oyun arayası içindeyim::) web adresini veriseniz inceleyim oyun hosuma giderse indircem de şididen tskler.....
@ darkman35
........ OHA diyim artık
iyi paranın balıkcılıkta oldugunu zannetmiyorum- arada bitki falan cıkıorda oda nadir zaten. bana gore en cok para mining de 3 prof mining ürünlerini kulllanıyor aklın varsa mining al
Mining en çok para geitren gather mesleğidir.Bayağı bir yemiş yani arkadaşın dediği gibi...Sunucusuna göre Skinning'tenden iyi para kazanan tanıdıklarım bende dahil olmak üzere oldu.Ama Fishing'den köşe olan adam duymadım...Olamazda zaten çıkan mats'lar en fazla bitki türü şeyler çıkıyor.Zaten para getirseydi blizzard secondary meslek sınıfına atmazdı...Para getirir ama şöyle getirir ek katkı olarak satarsın bulduklarını ah'de.Fazla bir deposit parası alıcağınıda sanmıyorum zaten...Fishing eğlence için boş zaman geçirmek için koyulmuş mesleklerden biri.Onun dışında ben balığa gidipte denizden epic item çıkarttan bir elemanda tanımıyorum yani
Şahsen ben iyi para getirdiğine inanıyorum. Birincisi kasması zaman ve sabır isteyen bir meslek, herkes uğraşmıyor, ikincisi epic item tutacak halimiz yok tabii ama ama alchemy de kullanılan balıklar var ve fena paraya gitmiyor. Çok ahkam kesemeyeceğim Fishing skillim 180 falan ama 100-120 skill ile balık tutulabilen yerlerden bu alchemy de kullanılan balılardan tutuyorum ve 10 tanesini 5- 5,5 g den satıyorum. Şu ana kadar da hiç geri dönmedi hep satıldı. 5-5,5 çok para değil gibi düşünülsede benim verdiğim örnek düşük lvl fishing sahasından. 300 ve üstü olduğunuzda hatta outlands de avlanabildiğinizde çok iyi paralara satılacak "rare" balıklar olduğundan, ve gathering meslekleri gibi herkesin yaptığından farklı ve zor olduğundan her vakit AH da bu balıklardan bulunmadığına eminim. Ayrıca rare balıkların yerlerini öğretmek amacıyla şuraya git şundan tut gibi questler var anları da kaptıktan sonra para basmak mümkündür bence.
Düşünün ben lvl 63 ken quest yapmak yerine balıkçılık kasmaya başladım aslında çok eğlenceli ama ilerledikçe skilli artırmak zorlaşıyor ve sıkıyor. İşte bu noktada bir çok kişi 150 civarında bırakıyor. Zira +1 skill için (fishing skill-75) / 25 formülü geçerli ki bu 180 lerde 4-5 balıkta bir skill demek. Arttıkça artacak tabii birde.
Fishingim 375 diyen ve balıkçılığa gönül vermiş :) bir arkadaş anlatırsa biz de dinleriz.
Burda sorduklarınız bazılarının cevabı var Fishing İnstance larda olmazsa olmaz meslek oldu artık yavaş yavaş guildlerde fishing kasanlar olmaya başladı.
Herbal kadar para kazanamazsın ama harcadın zamanı bi şekilde paraya çeviriyor.
quote:
Orjinalden alıntı: darkman35
arkadaslar hangi oyundan bahsediyorsunuz?? yeni bi oyun arayası içindeyim::) web adresini veriseniz inceleyim oyun hosuma giderse indircem de şididen tskler.....
yuhh bee yuhh okuman damı yok
bende mining ve skining aldım meslek olarak sizce ii mi?
quote:
Orjinalden alıntı: -TasO_
bende mining ve skining aldım meslek olarak sizce ii mi?
mining ve skining tabikide iyi bir meslek oyunda bana göre en çok para kazandıran mesleklerden bir tanesi.Bunu kasmayı devam et ben bu mesleklerden iyi para kaldırıyorum.
arkadaş hiç alchemy kasan görmemiş anlaşılan
balıkçılık iidir güzeldir ama fishing botlar çok olduğu için para kasması da zorlaşıo.tanesi 1 g olan balıklar var hatta daha fazla ama onların school larını bulmak dert.flask of the titans için olan stonescale eel çok güzel para ediyo
arkadaşlar 2.3 ile beraber Daily Fishing Quest'i geldimi?
ratchet tan binceksin tekneye atacaksın çapariyi, gidene kadar doldurursun oltayı :P gerçi bugünlerde lüfer bolmuş ama.
quote:
Orjinalden alıntı: Bloodnight
arkadaşalar şimdi bir arkadaşla konuşuyordum dediki oyunda en çok para balıkçılıkta var dedi inanamadım sizce varmı ??*
O arkadaşın Ultima Onlinedan bahsetmiş, çünkü sadece orda balıkçılık para için yapılırdı. WoW'da amaç sadece zevktir bide cooking kendiliğinden 375 olur balık tutarken, ayrıca kasmassın. Yoksa balık tutana kadar gidip içinden özel hiçbişey düşmeyen normal mob bile kessen içinden düşen gri itemler daha çok para eder.
quote:
Orjinalden alıntı: mczaga
yokmu bilen?
quote:
Orjinalden alıntı: darkman35
Şaka mı bu? Git işine Allah aşkına...
quote:
quote:
yokmu bilen?
gelmedi öyle bişey, sadece cookinge geldi daily quest. Fishinge sadece track geldi, Artık kitabını bulduktan sonra minimapte balık yuvalarını görebiliyorsun.
quote:
Orjinalden alıntı: Saphrenia
quote:
quote:
yokmu bilen?
gelmedi öyle bişey, sadece cookinge geldi daily quest. Fishinge sadece track geldi, Artık kitabını bulduktan sonra minimapte balık yuvalarını görebiliyorsun.
tamamdır saolasın bahsettiğin kitabı çıkardım gayet yerinde olmuş bu yeni eklenti.