Şimdi Ara

Balıkçılık acemi öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hepinize merhaba. Balıkçılığa uzun süredir merakım vardı ancak başlamak bugün sizlerle nasip oldu :)
    Az çok bilen birilerinden oltalar hakkında bilgi sahibi oldum ancak donanımhaber ailesinden öneri almadan olmaz. Şimdi ben gölde sazan ile başlayacağım. Her avda kullanılabilen surf kamış istiyorum bugün öğrendim her avda kullanılabildiğini ve buna uygun makine önerisi tabi. Veya hazır setler varsa bildiğiniz onlarda olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Balık Avcısı sitesinden gerekli bilgileri edinebilirsin.
  • Hocam her ava kullanilabilen olta henuz icat edilmedi :) Olsaydi bi dolap her ava ve her baliga gore malzemem olmazdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojik.Net

Balık Avcısı sitesinden gerekli bilgileri edinebilirsin.

Hocam iyi niyetinizi anliyorum,bol kaynak vermek istiyorsunuz ama yaptigniz yanlis.Benimde uye oldugum baska bir forumun reklamini yapiyorsunuz bir kac mesajinizda gozume carpti.Burdaki konularin hepsi yillar gecse dahi google aramalarinda insanlarin karsisina cikiyor,o nedenle bilgi birikimi olmasi sart.

• öncelikle her avda tek bir olta kullanma gibi bişey söz konusu değil.

sazan demişsiniz sonra sörf kamısı demişsiniz.

tatli sularda özellikle sazan ve yayın için kullanılan kamıslar farklıdır.

sörf kamısları genelde deniz balıkcılıgında uzun mesafe ve agır kursun atımlarında kullanılır.

tatli su için size daha önce kullandıgım ve cok memnun kalıdıgım Okuma epix 360v2 veya 390v2 kamıs ve Okuma Powerliner 865 makinayı tavsiye edebilirim.

makina konusu tamamen bütçeye göre değişir. imkanınız var ise Shimano big baitrunner efsanedir.

son olarakta sunu özellikle belirtmek istiyorum.

balıkcılık tamamen keyif işidir.

sürdürülebilir avcılık için , yakala bırak keyfine bak sloganı ile birlikte iyi forumlar ve iyi avlar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulgar84 -- 26 Ağustos 2017; 10:9:6 >
  • göl-gölet bölgesi için sazan olta seti önerebilmisiniz?Sağlam olması önemli,yakın zamanda kullandığım oltalar kırıldı maalesef.Bütçe 150-175 arası
  • hidrojen kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Uzun yıllardır bende tatlı su balık avı hobisi ve korumacılık yapıyorum yalnız ben kamış makara takımı kullanmıyorum. Altını çizmek isterim özellikle sazan ve yayın avı için sallam diye tabir ettiğimiz kasnak takımı kullanıyorum. Buna ek olarak klavuz ve zil görsel göderebilirim. Maliyeti çok düşük kullanışlı ve bi okadar verin alınabilecek yöntemdir. Saygılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ovçu

Merhaba. Uzun yıllardır bende tatlı su balık avı hobisi ve korumacılık yapıyorum yalnız ben kamış makara takımı kullanmıyorum. Altını çizmek isterim özellikle sazan ve yayın avı için sallam diye tabir ettiğimiz kasnak takımı kullanıyorum. Buna ek olarak klavuz ve zil görsel göderebilirim. Maliyeti çok düşük kullanışlı ve bi okadar verin alınabilecek yöntemdir. Saygılar.
    memnun olurum gönderin lütfen yol gösterici olacaktır.
  • Mehmetyazan1youtube
    Balıkçılığın en güzel yanı zil sesidir. Olta balıkçılığı
    https://m.youtube.com/watch?v=TY_o6Ie0GTk

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Temsili görsel ve videodur. Başka yardımcı olabileceğim konu varsa iletebilrsiniz. İyilik yap iyilik bul...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.