Şimdi Ara

Balkanlarda dev bir savaş çıksa? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Upluyorum lütfen konu dışına çıkmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baltalı İlah.

Upluyorum lütfen konu dışına çıkmayalım.
  •  Balkanlarda dev bir savaş çıksa?

• quote:

Orijinalden alıntı: omertalord

oldu o zaman biz kalkalım ...

NEREYE KALKIYON CEPHEYE GİDİYORUZ !
  • Savaş şarttır ve her zaman olacaktır!

Balkanlarda bizim dengimizde ordu yok.En fazla 2-3 ay veriyorum (: Türk Ordusu tüm Avrupayla bile baş edebilecek güçte. Canı gönelden söylüyorum Kıbrıs, Ege Adaları ve Kuzey Kıbrıstan Pkkyı atmak için savaşları destekliyorum !
  • İşsizim diyon yani
  • Nippon , banzai!
  • Bu dönemde ABD-Rusya nın o bölgede bir savaşa kayıtsız kalmasını beklemek bile bir rüya bence

Ki artık savaş denilen olgu masada başlayıp masada sonlanıyor. Askerin işi ise faso fiso haline döndü. Sen git ülkeyi işgal et yak yık kendi bayrağını as "büyük abiler" istemediği sürece sınırların eskisi gibi kalır. Ve o taprakların sana ait olduğunu kimse tanımaz.

Yineliyorum devrin savaşı masada yapılır, kazancıda paradır toprak değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 24 Aralık 2010; 23:51:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskici34

Savaş şarttır ve her zaman olacaktır!

Balkanlarda bizim dengimizde ordu yok.En fazla 2-3 ay veriyorum (: Türk Ordusu tüm Avrupayla bile baş edebilecek güçte. Canı gönelden söylüyorum Kıbrıs, Ege Adaları ve Kuzey Kıbrıstan Pkkyı atmak için savaşları destekliyorum !

Aynen kardeşim.

quote:

Orijinalden alıntı: hamzanur

quote:

Orijinalden alıntı: Cherkez26

kendi ellerimizle verdiğimiz 12 adayı belki geri alabiliriz.

akp memleketi sattı adam 12 adanın derdine düşmüş age of oynamaya benzemez canım bu iş abilerinin yalanlarına kanıp burada komik yorumlar yazma gülünç oluyorsunuz memleketi kurtardığına şükretmiyor da olmayan gemimizle ta o zamanlar millet ekmek bulamıyor bir sürü savaş görmüş millet bide 12 adayı alcakmışız akp alsın şimdi 12 adayı gemi yaptık diyorlar alsa bile israile satar
    böyle saçma lafların havada kalmaması lazım cevabının verilmesi lazım

İlla siyasete sürükleyeceksin konuyu yani_ O kadar belirtmeme rağmen.

• Burayada bir göz atın
    http://forum.donanimhaber.com/m_45463558/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Response.Write -- 25 Aralık 2010; 0:06:31 >
  • UPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUP
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baltalı İlah.

UPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUP
  • türkiye 3bin5yüzonbeşbindoksan kat daha güçlü
    1 türk 1 dünyaya bedel
    Iman power > Teknolojik power
    Türkler dünyaya 2 kez hükmedecekdir
  • her akşam bir savaştır çıkıyor hadi hayırlısı
  • Bonba ları getirin
  • Ne basit di mi hop 2 gemi şuraya yollasak sonra gece yatmadan önce hop 3-5 savaş uçağı yollasak falan...Birde TÜM avrupayla savaşabilecek düzeydeyiz demezler mi..Sen 1 tane bile adam akıllı silah-savaş uçağı yapamıyorsan rüyanda bile göremessin avrupayı
  • ne akp si ne savaşı hayale bak be neden durduk yere savaş çıksın sivilleri düşünen yok nede olsa savaş kötüdür kolay degildir kimse gidipde boş yere ölmek istemez
  • olsada yesek
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.