Şimdi Ara

##BALKONDAN DÜŞTÜM##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bu aralar dusme moda

bırı kıza bakarken bırı papa'ya bakarken

bende balkondan duseyım bari

evet kolum 8 yerınden kırıldı bacaklarım 8 gun ıs goremez raporu aldı

Kafamda agır maddi hasar meydana geldi

• quote:

Orjinalden alıntı: LesSien mahlas ELaif

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bu aralar dusme moda

bırı kıza bakarken bırı papa'ya bakarken

bende balkondan duseyım bari

evet kolum 8 yerınden kırıldı bacaklarım 8 gun ıs goremez raporu aldı

Kafamda agır maddi hasar meydana geldi

kafandaki hasar geçtimi

bende 6 yaşında 5 şinci kattan düştüm çamaşır iplerine takılarak düştüğüm için hala yaşıyorumm..çok acı çektim ama

• Bende bir gün pencerede sigara içerken düşebilirim
  • düşmek moda oldu onu anladım da oktrates ciddi mi?
  • ben 4 yaşında yüz üstü ranzadan düştüm şuan göğüs kafesimi istediğim zaman oynatabiliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: # jackal #

düşmek moda oldu onu anladım da oktrates ciddi mi?

ciddi ya... dişlerim, burnum, ayağım kırıldı kaç gün hastanede kaldım. şimdi hepsi düzgün ama direk düşseydim kurtulma şansım yoktu demirlere takılarak düştüm... alttaki komşu oğlumna bakarken
  • quote:

Orjinalden alıntı: JUSTIN

Bende bir gün pencerede sigara içerken düşebilirim

Çıplak içme sigarayı da düşersen hastaneye kadar çıplak götürmesinler
  • Düşmez kalkmaz bir Allah...
  • gymim cok guzel bısey soyledı cok dogru

ayrıca arkadaslar sımdı carsıdan gelıyorum

yolda yururken bızım mahallede oturan papazın hac kolyesı savrulup kafama vurdu ve ben yere dustum
  • Sen de mi feyktin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Sen de mi feyktin.

Gülme feyke, gelir başına.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lvthsgm

quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Sen de mi feyktin.

Gülme feyke, gelir başına.

GElirse feykimin başına gelir.Onu feykim düşünsün.

Şu an yok da ilerde alacağım.

• quote:

Orjinalden alıntı: aktifnet

quote:

Orjinalden alıntı: JUSTIN

Bende bir gün pencerede sigara içerken düşebilirim

Çıplak içme sigarayı da düşersen hastaneye kadar çıplak götürmesinler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.