Şimdi Ara

Balkonumdaki Köpekten Rahatsız olunduğu için Şikayet edilmiş.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
11.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Limonen

zaten hayvanın sucu yok onu oraya getiren insanda suç. sen çıkıp konuşmasan o köpek geberene kadar kalırdı orda dediğim gibi herkes pısırık olmuş kimse hakkını arayamaz hale gelmiş lafa gelince ülke kurtarırlar ama bi itle başa çıkamazlar. üstelik ezan okununca ulumaları yokmu awp ile indiresim var o sırada. yinede sakin olmaya çalış hocam gene konuş ama kendine hakim ol sonuçta bir İT

Alıntıları Göster
    it gideli cok oldu hocam. gitmeseydi sahibi olacak iki ayakli hapise ya da mezara gidecekti.. ya da ben evden gidecektim. fakat benim evden gitmek gibi bir sansim o zamanlar yoktu evi birkac ay once satin almistik kiraci degiliz ki evden cikalim. o yuzden 1. durumlar gerceklesecekti.

isin ilginc kismi gercekten de it 7 24 havliyor ve sesi gok gurultusu gibi. civarda 3 tane bina var bir tane okuzun sesi cikmiyor. bunlar nasil insan ya beni en cok o delirtti hatta bir seferinde balkona cikip butun mahalleye sovmustum..

bunlar gercekten insan degil ve insan olamazlar.. bunlarin kafasina siksan adam yerine koyup 24 yil verirler.. kopegin tabi ki bir sucu yok zaten 24 saat bagli ipinden kurtulsa zaten kendisi kacip gidecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 26 Ağustos 2018; 0:28:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Umarım idam yahud ölene kadar angarya işlerinde çalıştırılma cezası alırsın

Hicbirsey yokmus gibi aaa ben apartmanda köpek besliyorum diyor

• Hayvanları çok severim fakat apartmanda köpek beslemek zor olmalı.. Hiç sesi çıkmaması imkansız getirirken götürürken insanlar apartman içinde korkabilir ne bileyim bir sürü daha sebep.

• Onu bunu geçelim, gerçekten köpek gürültü koku vs. rahatsız edici bir hareketi var mı?Seni şikayet etmelerindeki amaç şimdi için mi ilerisi için mi?Çünkü insanlar ileride bu köpek havlayacak bilmem ne diye düşünerek şimdiden köpeğin gitmesini istiyor olabilir.
    Apartmanda köpek beslenmez, asıl apartmanda köpek beslemek hayvan düşmanlığıdır.Hayvanseverler iyice bağnaz seçmenlere döndü çok cahil savunmalar ve itici yorumlar yapıyorlar söylemeden edemeyeceğim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Köpek besleyeceksen müstakil eve taşın. Komşun rahatsız oluyorsa besleme. İnsanlar her yerde stres yaşıyor. Bırak da evde kafa dinlesinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 123zlatan1234

Bu mesaj silindi.
    balkonda kopek besleyen bir iki ayakli daha. korkudan baska hesapla kayit olup dokturmus.

• Bizzat şahit olduğum bir olaydır.Müstakil bahçeli evinde 2 köpek besleyen bir vatandaşı komşuları şikayet etti , sonuç da köpeğin birisi zorla elinden alındı ve para cezası uygulandı
  • İyi yapmislar kopek denen hayvan evde beslenmez. Apartmanda hic beslenmez hem kopege eziyet hem apartman sakinlerine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • köpeği balkonda besleyerek ona iyilik değil eziyet yapıyorsun o da ayrı bir konu.egonu tatmin edeceksin diye hayvana eziyet etme.sana dava açılacaksa hayvana eziyet etmekten açılmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 26 Ağustos 2018; 14:31:49 >
  • John WICK kullanıcısına yanıt
    adamın balkonundaki köpekten apartman sakinlerine ne oluyor anlamadım.senin bulunduğun apartmanda hiç kimse gürültü yapmıyor mu? millet balkonunda oturup gece yarılarına kadar bağıra bağıra konuşmuyor mu? bunlar senin rahatsız etmiyor da köpeğin havlaması mı ediyor?
  • Önce size söylenmeden şikayet edilmişse uyarı en doğru karardır. direk para cezası filan saçmalık.
  • kopekleri cok severim hatta bahceli evim olursa bir tane shiba alacagim ama bir apartman dairesinde kopek bakmayi yanlis buluyorum.
    eskiden bir kopegimiz vardi evde surekli bunalip firsatini bulunca kaciyordu, en sonunda da bir kacti pir kacti bulamadik bir daha.
    ust komsumuzda da bir kopek vardi, sahibi geldiginde hic ses cikartmazdi ama adam sabah ise gider gitmez kapidan cikti an baslardi havlamaya. adam geri gelene kadar 8-10 saat uyumadigi her an balkona cikar havlardi. adamin haberi yok tabi bundan ama komsular adama sikayet edince mecbur oldu verdi kopegi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 26 Ağustos 2018; 14:59:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • apartmanda köpek falan beslenmez hele balkona çıkarıp bütün mahallenin kafasının içine edilmez

milletin işi gücü var kimse senin köpeğinin gürültüsünü dinlemek zorunda değil.

varsa böyle merakın taşrada ev alırsın bağında bahçende toplumdan izole biçimde yaparsın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.