Balotellinin Menajeri 6-7 milyon euro'ya yaz döneminde bir takıma transfer olabileceğini söyledi .
dur.. Sular yeni yeni duruluyor dertsiz başımıza dert almayalım...bize Elmander karakterinde keita yırtıcılığında bir forvet laızm (alınırsa) asıl gerkeli mevki defans köklü bir çözüm bulmak lazım ..
Yüksek maliyetli transferler artık hayal
quote:
Orijinalden alıntı: ultrAsGalat
Yüksek maliyetli transferler artık hayal
Kiralık geliyorsa gelsin onun dışında olmaz. Takıma sağ bek,sol bek,stoper,sağ açık,forvet lazım para yok bakalım nolacak
Mancini varken aysal sormus istemememis mancini . Balotelli ismiyle prim yapan biri liverpool da hep yedek.
Çok bu adam gelmesin. Adam City, Liverpool gibi takımlarda futbolu takmıyor. Keyfine göre oynuyor. Profesyonel değil. Bu ego ile, bizi hepten küçük görür. Saçma sapan şutlar, bencillikler yapar. Uzak dursun.
quote:
Orijinalden alıntı: psirik
Çok bu adam gelmesin. Adam City, Liverpool gibi takımlarda futbolu takmıyor. Keyfine göre oynuyor. Profesyonel değil. Bu ego ile, bizi hepten küçük görür. Saçma sapan şutlar, bencillikler yapar. Uzak dursun.
Geçen sene Kaka'dan dolayı Milan'ı izlerdim. Kendisini bolca izleme şanssızlığım oldu maalesef Ben bu kadar abartılan bir adam görmedim. Kendisi halı saha topçusudur. İlerde duvar olmaz, çapraz koşu yapmaz, baskı hiç yapmaz bulduğu poziyonları bazen laubalice harcar ve oyun görüşü varmıdır emin değilim çünkü boşta birini görse bile egolarına yenik düşerek as vermeyen birisi.
quote:
Orijinalden alıntı: psirik
takım içinde milleti sinir edip kavga çıkartacak tipler gelmesin.
Bu adam futbolcu degil gelse 10 golu gecemez.
Premier ligde futbolu düşünmeyen adam burada topa bile vurmaz. Bize gore degil.
bırakın o fotoğraftaki formanın sahibi Chedjou olarak kalsın
quote:
Orijinalden alıntı: İmpreZaa xd
bırakın o fotoğraftaki formanın sahibi Chedjou olarak kalsın
Saçma sapan isimlere para saçıp ekonomiyi iyice batırmayalım. M. Balotelli'nin tutmama olasılığı tutma olasılığından fazla. Zaten hemen hemen hiçbir takımda doğru dürüst performans gösterememiş adama niye devamlı bu kadar yüksek bonservis ödeniyor anlamak mümkün değil(şu ana kadar 3 kez transfer olmuş; toplam ödenen bedel 70 MN Euro, 7 MN Euro luk performans sergiledi mi diye sormak gerek). Onun yerine gitsinler Elmander gibi birini bulsunlar hem çok daha ucuz hem inanılmaz yararlı olur.
Balotelli çöp bile değil . Şişirdikçe şişirdiler herkesin elinde patlıyor
Bazilariniz neresiyle izliyor anlamiyorum ki
quote:
Orijinalden alıntı: tRolling Stones
Bazilariniz neresiyle izliyor anlamiyorum ki
Umut Bulut bile daha iyi bundan. 250 bin euro vermem.
quote:
Orijinalden alıntı: LKLC
Umut Bulut bile daha iyi bundan. 250 bin euro vermem.