Şimdi Ara

Balotelli riskine girilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Razumihin-

Melo kalitesini İtalya'da da gösteriyordu Balotellinin bir şey oynadığı yok İngilterede İtalya'da uslanmayan adam Türkiye'de beter olur

Emenike kadar beter olacağını sanmıyorum. Dediğim gibi üç beş klişe laf var onlar söylenip duruyor, ben gelirse iyi oynayacağına inanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Girilir.
  • Jungle Boogie kullanıcısına yanıt
    Valla Emenikeden iyi olsa bile o beklentiyi maliyeti karşılayacağını sanmıyorum olan Gsnin parasına olur az buz olmaz Balotellinin maliyeti

• Adamın İngiliz takımında bile hiçbir şey umrunda değil buraya gelirse daha beterini bulursunuz karşınızda.Kim bilir neler yapar.
  • Sağlam bir terapiye ve motivasyona ihtiyacı var. Bu adamın yeteneksiz olduğunu söyleyenlerin çoğu onun İtalya'daki futbolunu izlememiş insanlardır. Bu kişiler de dengesiz bir şekilde sallıyor işte. Bonservisine bağlı olarak gelmesini isterim ben.
  • 34 haftanın 10 haftasını zor oynar cezalardan. Gereksiz.

• Önce Aroyyo'nun maaşını ödeyelimde :(
  • Ben City zamanında beğeniyordum, Milan'da da bir süre iyi oynadı. Ama adamın arada oynayası geliyor, çok iyi oynuyor. Genelde ise boş boş dolanıyor. Bizim ligi hiç sallamaz. Nasıl düzeltilir, motive edilir bilmiyorum. Eğer bir yolu, tedavisi varsa hemen alalım. Ama zor.
  • Ben City zamanında beğeniyordum, Milan'da da bir süre iyi oynadı. Ama adamın arada oynayası geliyor, çok iyi oynuyor. Genelde ise boş boş dolanıyor. Bizim ligi hiç sallamaz. Nasıl düzeltilir, motive edilir bilmiyorum. Eğer bir yolu, tedavisi varsa hemen alalım. Ama zor.
  • Batuhan Karadeniz'in İtalyan versiyonu.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfestein

Batuhan Karadeniz'in İtalyan versiyonu.

oha zenci çoçuğa hakaret etmişsin Ayıptır dostum

• Hahahagagshshs.balotellinin ölüsü iş yaparmış . Nasıl bir mizah anlayışınız varmış muazzam. Neyse boş konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jr. Corrado

Sağlam bir terapiye ve motivasyona ihtiyacı var. Bu adamın yeteneksiz olduğunu söyleyenlerin çoğu onun İtalya'daki futbolunu izlememiş insanlardır. Bu kişiler de dengesiz bir şekilde sallıyor işte. Bonservisine bağlı olarak gelmesini isterim ben.

Maksimum 7-8 verip alabileceğimizi düşünüyorum. Opsiyonlu kiralama yoluna da gidilebilir.
  • Batuhan Karadeniz'in biraz daha yetenekli versiyonu.Batuhan nasıl Beşiktaş'ta tutunamadıysa bu adam da yaşlandıkça Avrupa'nın büyük kulüplerinde tutunamamaya başlayacak ki zaten level düşmüş durumda.Böyle giderse Everton'dır, Fulham'dır o tip bir yerde bitirir. Umarım yaşlandıkça aklı azıcık başına gelir de kendine çeki düzen verir. Ama Galatasaray'a gelirse bu olmaz. Ya da Amerika'ya giderse.
  • 1.si ballotelli 3 milyon maaşa gelmez
    2.si ballotelli gs için zarar olur, durduk yerde ne kaşınıyonuz :) gidin dzeko, giovinco filan kovalayın
  • Balotelli yi Dİyarbakır deplasmanına falan götürmek lazım. Ordakiler tam istediği türden adamlar. Çatışmaya bile girer
  • disiplinsiz biri ve hiç sevmiyorum...bu adam yetenegine ihanet eden biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

Orijinalden alıntı: Jungle Boogie

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Yazık bizim taraftara, Balotelli için gelsin diyen bile var.

Abartıyorsunuz. Balotelli'nin ölüsü oynar bu ligde her türlü takımda. Hele ki bu yaşta.

Adamın bi kere yaptığı işe saygısı yok, dünya devlerinin formasını giydi orda bile oynadığı oyun ile değil, laubali hareketli ile dışlandı, futboldışı olaylarla gündeme geldi.

Şimdi soruyorum bu adam City forması altında bunları yapıp takımdan kovuluyorsa , GS gibi taraftarı yıldıza tapan bi klübe gelince neler yapmaz?

Umut Bullet bize yeter.

• Umutelli neyinize yetmiyor

şu takımda görmek istediğim tek forver Ibra'dır başkası yalan

dzeko filan uçmayın alamayız gelmezler
  • twitterdan teklifte bulunun bakalım ne diyecek
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.