Şimdi Ara

BAN AÇMA DESTEK HATTI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
26.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende Msn Koxp Bırakmıştım Apelere 68 Char Banlandı 999
    Plat var 7-8 gün Civarında
    Yardım Et Bizde Şansımızı Deniyelim
  • Bu ticket ile mi açtırdın? Bu ticketi kaale bile alacaklarını sanmıyorum. Abuk sabuk bir ticket bu. Nereden buldun, hangi çeviri programına ne yazdın da böyle bişey çevirdi?

Eğer bu ticket ile ban açıldıysa banlanan arkadaşlara tavsiyem. Abuk sabuk şeyler yazın, anlamsız şeyler yazın gönderin.

Edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiRVaNaCi -- 18 Nisan 2009; 17:27:05 >
  • 90 dk illegal ts den ban yiyenler banı açılmıştır. Ticket la alakası yok af geldi onlara.
  • herkes bukadar zekiydide okadar kişi yardım istediginde neden yardım etmediniz yok iyi olmuş yok hakkettmişsindir deyip yardım etmediniz bu abuk sabuk şeyi isteyen yollar isteyen yollamazz çok biliyordunuzda bu tickketi buraya koydugumda mı aklınız başınıza geliyor madem ki af diyorsunuz ben bu affın geleceginide konu açan arkadaşlara yazmıştım af yakındır diye ama yinede abuk sabuk size göre
  • bende snein kullandıgın programla moradonda seri yazı yazıyordum
    o yüzden yasaklandım aynı ticketin bi faydası olurmu??

yada seri yazı yazanların banının açılma şansı varmı yardım edebilecek arkadaşlardan ticket yardımmı bekliyorum.

moradonda seri yazı yazmaktan yasaklanan varmı forumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: ork_efendis

herkes bukadar zekiydide okadar kişi yardım istediginde neden yardım etmediniz yok iyi olmuş yok hakkettmişsindir deyip yardım etmediniz bu abuk sabuk şeyi isteyen yollar isteyen yollamazz çok biliyordunuzda bu tickketi buraya koydugumda mı aklınız başınıza geliyor madem ki af diyorsunuz ben bu affın geleceginide konu açan arkadaşlara yazmıştım af yakındır diye ama yinede abuk sabuk size göre

çok agrasifsin işine gelmiyen her cevaba patlıyosun
    senin ticket attığın zamanla af aynı zamana denk gelmiş demekki ama yok yok sen öyle ticket atmışsınki ya senin banı açacaklardı yada oyunu kapayacaklardı ama iyi para kazanıyoz dediler senin banı açtılar korktular senden.

• Thank you for contacting Knight Online Customer Support. Someone with access to this account was observed using third party tools, which violates our posted Terms of Service policy. This account will not be unblocked. All current/future tickets will be closed and no further action will be taken on this account. I apologize for any inconvenience this may have caused and thank you for your understanding.

Regards,

Knight Online Customer Support

Knight Online Müşteri Destek ulaştığınız için teşekkür ederiz. Bu hesaba erişimi olan birisi olan Hizmet politikası bizim yayınlanmıştır Şartları ihlal eden üçüncü parti araçları kullanarak gözlenmiştir. Bu hesap yasağınızı kaldırana olmayacaktır. Tüm geçerli / gelecekte bilet ve kapalı olacak başka bir eylem bu hesabın alınacaktır. Bu neden olabilir ve Anlayışınız için teşekkür ederim herhangi bir rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joutsenlaulu -- 19 Nisan 2009; 12:45:24 >

• ticket cok manasiz

adamlar okusa hic bisi anlamaz :D
  • denemekten zarar gelmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeFurkan

ticket cok manasiz

adamlar okusa hic bisi anlamaz :D

aynen. sözlük kelime kelime çevirdiği için böyle oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: muskeder

senin ticketinle alakası yok olyde tanıdığım 3-5 kosper arkadaşlarımın charları bugün açıldı hiçde ticket atmamalarına rağmen k2 işte göz boyuyor banlıyor oyuncu kaybetmiyeyim diye banı açıyor

ne alaksi var ya saçmalama ban yedikten sonra 1 hafta içinde mudahele etmen gerekiyor eger wall hack yada cs koxptan ban yemedıysen açtırıyosun.
  • Beyler benimde İonia da ki çarım ban yedi.Cleaver görevi için expe yatıp yatıp kalkıyordum dc yedim sonra girdim banned.Nasıl açtırabilirim?Yardım edermisiniz?
  • Valla paramunda bile kasarken millet "BreaKeneX sende ölümsüzlük yokmu?" diye şaşırıyor. Ne olursa olsun en ufak bir koxp kullanmama kararım var. Bütün serverda olsa bile illegale hayır. Sizede tavsiye ederim.
  • Ben gM ye Hi yazdım ban yedim lvl 66 karakterim platinum premium vardı Tam 12 kere güzel ingilizcemle olayı izah ettim otomatik mesaj atıp durdular GamerFirste şikayet ettim defalarca anlattığım halde kaale almadılar 2 haftadırda kapalı anladımki umurlarında değiliz
  • bir: baninin ne sekilde kimler tarafindan kaldirildiginin ispati varmi? yok..
    neden ban yedin: cevap yok?
    insanlari bir sekilde banlarininin kaldirilmasisinin imkani oldugunu soylemek ve bunu hic bir sekilde ispatlamadan buraya sunmak yanlis..varsa ispatin delillerin bir sekilde bize ulastirip bizlere ispat edersinki..
    bizde sunariz..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.