Şimdi Ara

Ban dalgası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fw li xbox360 kullanıcısıyım live a girmek istiyorum ama bandan da korkmuyor değilim hani siz ne dersiniz ban dalgası ne sıklıkla okuyor?

• bildiğim kadarıyla genelde yeni bir oyun çıktığı zaman falan oluyomuş.
  • Her oyunda mı yoksa microsoft un çıkardılarında mı ?
  • Geow 3 çıktıgında olucak büyük ihtimal.
  • Iyi de kardesim FW`li kullaniyorsa ve online oynamak istiyorsan öyle veya böyle mutlaka ban olacaktir.. Ban korkusu olmadan oynamak istiyorsan ya orjinal kullanin,ya da online`a girmeyin..

Ayrica kimse bilemez ne zaman ban dalgasi gelir,en son 2008 yilinda gelmisti ve milyonlarca kisi ucmustu.. Orjinalin gözünü seveyim
  • 2008 den beri banlanmıyorlar mı ?
  • en son 2008 de geldiyse büyük ihtimal geow 3 te kesin gelecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chat ban kaldırma
    12 yıl önce açıldı
    Bugün yediğim perma ban.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geow3 e kadar götürürse hemen gireyim
  • Bence FWliysen Onlineye Asla girme.
  • Neden ?
  • geow3 kadar götürür korkma ;)
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:39:22 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:39:22 >
  • quote:

Niye ban yediğin zaman konsolu çöpe mi atman gerekiyor ?

Bende merak ettim
  • takıl takılabildiğin kadar.Gir 1 gün bile kaçırma.Neden mi dersin?Senin şuanda kafandan büyük ihtimalle şu geçiyor''yakında ban dalgası olur onu atlatırız sonra gireriz.'' yok öyle bişey ya.Belki adam 1 sene sonra yapcaz belki yarın yapcak.O yüzden dert etme gir takıl takıla bildiğin kadar.
  • Ha live'a girmeden oynamışsın ha ban yemişsin farkı ne?
  • Dal direk. Ban yerim diye oynamayacaksan ne anlamı var ki? İki seçenekte de bir şey oynayamıyorsun sonuçta. Ama girersen ban yiyene kadar götürür. Bende gold üyelik yok. 3 aylık alacağım nisanda. Sonrası Allah Kerim.
  • Medal Of Honor Limited Edition var BF 3 ün betası na da girme şansını yakalayayım 1 maçtan sonra ban gelse de gam yemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirldPrN

Çok seviyorum böyle konuları. Ne zaman Microsoft'un hit isimlerinden birinin yeni oyunu çıksa, BAN DALGASI muhabbeti geliyor. Bu arada ban dalgası 2007 ve 2009 yıllarında oldu diye biliyorum. Bıkmadınız mı Microsoft her yeni bir şey çıkardığında Ban Dalgası ile ilgili konu açmak ve yorum yapmaktan ? Çok emin bir şekilde konuşuyorsunuz yok geow 3, yok bilmem ne geliyor ban yiyeceğiz diye. Görende bütün forumu Microsoft'da çalışıyor zannedecek.

Halo: Reach çıkacak, BAN DALGASI.
    Kinect çıkacak, BAN DALGASI.
    Yeni Dashboard geliyor, BAN DALGASI.
    Ge.. BAN DALGASI.

Böyle diye diye eninde sonunda bir gün tutturacaksınız. O gün büyük bir sevinçle; "Ben bildim, ban yiyeceğimizi ön görmüştüm." diyerek konu açarsınız.

Ban dalgası

• 2008 den beri ara ara live girerim bi beni yakalayamadılar.3 konsol var orası ayrı.Yedek önemli.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.