Şimdi Ara

Chat ban kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
14.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebook'ta gezerken şöyle bir şeye rastladım:

LoL'de bildiğiniz gibi tribunal diye bir sistem var. Bu sistem her gün server saatine göre gece 4:30'da hesapların loglarını kontrol ediyor. Bu loglar ise oyun içerisinde yaptığınız her birşeyi içermekte (Oyundan ayrılma, sansürlenmiş kelime sayısı vb.) Bu logları sildiğiniz zaman loglar temizlendiği zaman tribunal sizi sütten çıkmış akkaşık gibi temiz görüyor. Fakat şöyle bir durum var sildiğiniz loglar sadece o bilgisayardaki oynadığınız oyunların loglarıdır. Yani başka bir bilgisayarda oynadıklarınız hala kalacaktır o bilgisayardan da silmediğiniz sürece.

Riot Games klasöründeki Config klasörüne girin, orada input diye bir dosya var onu silin. Sonra Riot Games'e geri dönüp rads klasörüne girin. Klasörde rads_user_kernel.log ile başlayan dosyaların hepsini silin. Sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve LoL'ü açıp yeniden patch attırın. Merak etmeyin 7mb lik küçük bir patch 15 saniyede biter.

Not:Gece 4:30dan sonra kalkıyor.

Deneyen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana. -- 5 Haziran 2013; 8:17:28 >

• bana yalan gibi geldi
  • Bu taktiği denedim ve sayende bronze V oldum. Teşekkürler kardeşim.

edit : Denemeyin banlanırsınız. Tr de ise istediğiniz kadar deneyin ban yok nasıl olsa.
  • Seviyeli flame yapmadan oynarsan bisey olmaz ha diosanki adam sövüo dayanamıorum o zaman ignoreluycan kardes ben 2 yıldır oynuorum bırak ceza almayı uyarı bile almadım

Not: ignore<3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • input dosyasında tuş ayarları bulunuyor. Onunla bir alakası yok. rads_user_kernel isminde bir metin belgesi var. Onun içinde bağlantı gibi teknik olaylar yer alıyor. Muhtemelen log dosyalarında da onlar yer alıyordur. Yani boşa denemeyin.

Zaten reportlar server tabanlı. Masteriesler'in bile server tabanlı olduğunu düşünürsek tribunal dosyaları neden olmasın ?
  • Dedigim gibi ben bulmadım bu bugu.Chat banım olmadıgı için de deneyemedim,doğruluk payına karşı açtım bu konuyu.
  • söylediğin dosyaların chat loglarıyla bi alakası yok input dosyasını boşuna silmeyin tuş ayarlarınız gider
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vac ban remover var mı ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • input diye bi dosya yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILikeTh1sGame

Seviyeli flame yapmadan oynarsan bisey olmaz ha diosanki adam sövüo dayanamıorum o zaman ignoreluycan kardes ben 2 yıldır oynuorum bırak ceza almayı uyarı bile almadım

Geçen gün oyuna girdim. 4 kişi premade girmişler. Jungle aldım. Dakka başı gank gank gank gank. Her lane'e bir gank atıp durdum. Dakka 25 te bizim takım yeniliyordu. Dediler beyler lee sin i reportlayaım onun yüzünden yeniliyoruz hiç kill alamamış. 4 tane report yiyince o anda chat ban geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestCoast.

quote:

Orijinalden alıntı: ILikeTh1sGame

Seviyeli flame yapmadan oynarsan bisey olmaz ha diosanki adam sövüo dayanamıorum o zaman ignoreluycan kardes ben 2 yıldır oynuorum bırak ceza almayı uyarı bile almadım

Geçen gün oyuna girdim. 4 kişi premade girmişler. Jungle aldım. Dakka başı gank gank gank gank. Her lane'e bir gank atıp durdum. Dakka 25 te bizim takım yeniliyordu. Dediler beyler lee sin i reportlayaım onun yüzünden yeniliyoruz hiç kill alamamış. 4 tane report yiyince o anda chat ban geldi.

Bu olaya benzer bir olay yaşadım. 4 kişi premade girmişti, şansıma trollere denk gelmişim. 13 dakika da 3 kere öldüm(gang üzerine gang yedim) fakat 20.dakikaya kadar ölmedim. 2.kulemi de koruyordum.. 20.dk surrender çektiler ve karşı takımla da anlaşıp reportladılar.

Sonuç 36 chat banı..

Edit: ayrıca konuyla ilgili desteğe ticket attım ama sonuçsuz tabiki. copy-paste cevap veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramstayn -- 4 Temmuz 2013; 1:29:43 >

• ILikeTh1sGame kullanıcısına yanıt
    Cahillikte son noktaya ulaşmışsın. 5 arkadaş girin oyuna. Diğer 4ü seni reportlasın attığınızz oyunlarda.
    Hiç bir şey yapmasan bile chat ban yersin. Seviyeli flame ile alakası yok yani bu işlerin.
    Az forumdaki konulara bakta öyle yorum yaz be moruk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IBlackRose

Cahillikte son noktaya ulaşmışsın. 5 arkadaş girin oyuna. Diğer 4ü seni reportlasın attığınızz oyunlarda.
    Hiç bir şey yapmasan bile chat ban yersin. Seviyeli flame ile alakası yok yani bu işlerin.
    Az forumdaki konulara bakta öyle yorum yaz be moruk.

yav he kardeş he cahilim o yüzden 2000 maçtır hiçbir ceza almadım dimi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.