Şimdi Ara

BAN Hortladı (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
4.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bayağı sağlam oldu gerçekten bu seferki ban. eskiden beri oynayıp banlanmayan kaldımı?
  • banlanınca bunu belirten bir yazı cıkıyordu onceki banlarda.
    bu defa böyle bir mesaj yok mu ?
    ben de aşağıdaki hata kodu çıkıyor:
    W: 0000-000B
    X: 0000-F001
    Y:00A8-6820
    Z: 8015-190D

bu banlandım anlamına mı gelir ?
  • evet banlandın anlamına gelir.

live'da oyun oynamadan sadece demo vs çekerek banlanan var mı merak ediyorum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrmrmrmr

banlanınca bunu belirten bir yazı cıkıyordu onceki banlarda.
    bu defa böyle bir mesaj yok mu ?
    ben de aşağıdaki hata kodu çıkıyor:

bu banlandım anlamına mı gelir ?

Malesef banlanmışsın.
  • arkadaşlar,

live'da hiç oyun oynamadım. arada bir demo indirdim ki son 2 aydir onu da yapmıyorum.
    en önemlisi son update 'i de YAPMADIM.
    eğer banlandıysam bu şu anlama geliyor:
    MS artık update yapmayanı da banlayabiliyor.

Ben yine de emin olamıyorum banlandığıma çünkü bunu belirten hiç bir hata mesajı yok. sadece şu hata kodu var:

nasıl emin olabiliriz ?
  • network adapter kısmındaki more info ya bakıcaksın asanırım orada yazıyor.
  • Daha önce banlanan kişilere çıkan kod numarası bu, geçmiş olsun, ban gelmiş

quote:

arkadaşlar,

live'da hiç oyun oynamadım. arada bir demo indirdim ki son 2 aydir onu da yapmıyorum.

Ben yine de emin olamıyorum banlandığıma çünkü bunu belirten hiç bir hata mesajı yok. sadece şu hata kodu var:

nasıl emin olabiliriz ?

quote:

Orjinalden alıntı: arveladze011

şimdi açtım.
    banlanmışım sanırım.
    hata kodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 16 Aralık 2007; 14:03:05 >

• quote:

arkadaşlar,

nasıl emin olabiliriz ?

Özellikle şu kod : Z: 8015-190D

banlandığını ifade ediyor.Geçmiş olsun.

Amma çok kişi banlandı ya bu sıralar

• tesekkurler. gercekten "network-adapter" yanındaki "more info" ban bilgisini veriyor.
    "This account has been banned for violations..."

neyse cok kotu degil benim icin zira live uyeligim yok ve hic live'da oyun oynamıyorum.

ama update yapmak icin ugrasacaz bu durumda. az once fall update'i indirdim ve uyguladım. ama sanırım divx update icin ayrıca biseyler gerekiyor ve hdd 'i sokmem lazım dogru mu ?
    herhangi bir aparat satin almadan hdd'i sokup sata ile PC'e baglayarak bu update'i yapmak mumkun mudur ?

*** onemli uyari ***
    simdiye kadar live'da oyun oynamadim (hic)
    arasira demo indirdim , bir suredir (2-3 ay) onu da yapmadim.
    aralık 2007 update'ini de uygulamamistim.
    xbox 360 'i fw update'li almistim ve kendim 2 defa daha fw degistirdim.
    surekli ethernet bagli kullaniyorum (media center amacli)

bu demek oluyor ki MS artik update yapmayani da banlayabiliyor.
    dikkatli olmaya calisan arkadaslar,
    bence kasmayin. update'leri rahat rahat yapin. benim gibi korkarsaniz sonradan update yapmak daha zor.

• muhtemel banlanma sebebimi buldum.

bir suredir xbox live 'a girmiyordum ve update etmeyi reddediyordum. burnout paradise demosunu intermetten indirip dvd'e yazdim.
    bu sekilde oynamaya kalkisinca banlandim sanirim.
    bircok banlanan arkadasin banlanma tarihi de burnout paradise demosunun yayınlanma tarihi ile aynı.
    bu nedenle banlanmak istemeyen bu demoyu oynamasın , indirmesin diyorum..

selamlar...
  • ewt güzel bir tespit bu.burnoutta brşey olabilir bende cancellıyım bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertyucel1905
    ewt güzel bir tespit bu.burnoutta brşey olabilir bende cancellıyım bari

Sadece bir ihtimal ve görüş.

Ben... bugüne kadar tüm ban dalgalarını atlatan ben... 15 Aralık gecesi banlandım; farklı hiçbirşey yapmadım. Sadece Cod4 ve SfII oynuyordum son 10-15 gündür; ama ban'landım.

Arkadaşlar bence kafanızı pek yormayın ve kafanıza göre takılın... Ban'lanacağınız varsa bundan kaçamıyorsunuz; ban'lanmayacaksanız da benim gibi hiçbir önlem almasanızda bir yılı aşkın süre oynayabiliyorsunuz.
  • 2 gün önce burnout paradise demosu yüklemeye başlamıştım fakat tamamlamadım. aynı gün xboxımı ilk defa network kablosundan çıkardım (kuzenlere götürdüm). orda internete bağlanmadım bile ve eve geldiğimde ban yemiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bòne
    2 gün önce burnout paradise demosu yüklemeye başlamıştım fakat tamamlamadım. aynı gün xboxımı ilk defa network kablosundan çıkardım (kuzenlere götürdüm). orda internete bağlanmadım bile ve eve geldiğimde ban yemiştim.

Bence Burnout Demo'nun çıkması ile Microsoft'un yeni ban dalgasının çakışması rastlantı.

Hadi Cod4, Halo 3 olsa anlarım, çok konuşulan ve uzun zamandır beklenen bu oyunlar, büyük çoğunluk tarafından hemen indirilir. Ancak Burnout gibi bir oyunun Microsoft'a ban için referans olacağını sanmıyorum.
  • sisteme ulaşmak için oyunlar kanalıyla worm kullanmalarına gerek yok. tüm sistem adamların kontrolüne açık zaten. en akla yatkın ihtimal, sürekli masif network kontrolü yapıp sorunlu kullanıcıları log'luyorlar. daha sonra bu logları inceleyip, sistem numarasını ban'lıyorlar. okadarda enigmatik bir durum yok ortada. ben premium makinedeki orjinal firmware'i geri yüklemeyi düşünüyorum. firmware yükleteceğim diye ikinci makina aldım fakat, banlanıp premium'un ıskartaya çıkması sinirimi bozuyor açıkcası.
  • COD4,HALO,yada başka bir oyun sky ve onun gibi düşünen arkadaşların söylediği gibi (bende katılıyorum)
    banı nerden yediğimizi microsoft çalışanı ki oda sadece bu işle uğraşan çalışanlarının haricinde kimse bilemez yapacağımız tüm yorumlar sadece tahmin olur ;belki ilerde açıklanırsa nasıl banladıkları bazılaruımızın teorileri doğru bazılarımızınkide yanlış çıkmışta olabilir ne bilim belki çok eleştirdiğimiz mirormask 'da haklıdır benim demek istediğim çok kafamızı yormaya gerek yok çünkü kim ne teori ürettiyse bir diğeri onunkini pratikte çürüttü;benim makina elit-u Kasımda banlandı kafama çok taktım çünkü 2-3 defa lıve girmiştim son girdiğimde tam 12-13 saat halo-3 oynadık yani lıve'n tadını öyle bir aldımki bir daha sıngle oynamam diyordum sabah bir baktık makina BAN hemde yeni fw attırdığım elitim banlandı onamı yanarsın lıve gibi müthiş bir şeyi keşfetmişim tadı damağımda kalmış bir daha giremiyeceğimemi yansam.
    sonuçta şu an banlı bir elitim var mecburi sıngle takılıyorum ama yeni bir x360 alırmıyım hala karar vermiş değilim çünkü yeni aldığım ps3 dehşet bir alet ama onlıne olarak x360 kadar keyif vermiyor ne yapacağıma ben de henüz karar vermiş değilim.

• Arkadaşlar, gecen 19mayıs ban dalgasından yırtan ve aynı anda makina alan 3arkadaş 14aralık gecesi banlandık. Eninde sonunda fw makinaları banlıyor MS. Sadece sıralamayı neye göre yaptığı bilinmiyor suan için. Yok ben Halo beta oynamamıştım, ben halo3 çıkmadan oynadım, yok burnout demosu falan hikaye. FW makinaları kendi makinaları (zaten kendi makinaları :D ) gibi biliyorlar. Live zenginliklerinden faydalanmanın tek yolu orjinal oyun ve fw'siz makina. Ben live istemiyorum single bütün oyunları oynarım diyorsanız fw makina ile gittiği yere kadar.
    Saygılarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truelove -- 17 Aralık 2007; 13:03:49 >
  • live siz bir X360 ın hiç bir anlamaı yok bence...banlanan arkadaşların %90 ı yeni X360 alacaklardır...sadece single player takılıp bir sürü oyun oynamak bir yerden sonra insan sıkar zaten...
  • harbiden live siz makine bir işe yaramıyor benimiçin. öyle yatıyor bir köşede.
    bir gow bulabilsem alıcam yeni makineyi ama kurudu ortalık sanki.
  • birde bişey sorucam size gitti gidiyorda arcade pack ilanı var(pal) 550 ytl civarı;
    sizce almak mantıklımı fiyat ve performans açısından.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.