Şimdi Ara

BAN Hortladı (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
4.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: rayquza

Arkadaşlar birşey sorucam ben bann yedi mya bi başka makine yi bedavaya kopardım patırdı gürültü sayesinde herneyse gamertagım gidicekmi yoksa devammı edicem ?

4 gün sonra bende live dayım :)

ayni hd kullanirsan gitmez baska hd kullanirsan recover yaparsin ama point lazim onun icin parali yani
  • MirrorMask harikalar diyarında
  • Bu forumda ilk defa hepimizin "FAKE" adlandırdığı komik şahıslar haricinde bu kadar obsesif, tahrik amaçlı yazan bir kişilikle karşılaşıyoruz sanıyorum. Böyleleride varmış demek. "He de geç" yorumuna katılıp arkadaşa bir an önce kendine gelmesini öneriyorum. Herkes burda birbiriyle yardımlaşır danışır, bu arkadaş ne yaparımda bu insanları tahrik edip uyuz ederim diye uğraşır.
  • Evet bir toplu ban dalgası daha oldu. Ben ve 2 arkadaşım daha az önce banı yedik. 1yıldan fazladır banlanmayan nacizane makinama teşekkürler.
  • geçmiş olsun gs truelove.
  • sky neden gelmedin ordan kelime yapıyorsun
    anladık anladık biz onları neyini yerim ayaklarını yapma bize
    şu saate kadarda live'daydım yunanlılarla biraz işimiz vardı cod4 de

sizede gelin dedik alla alla başka napalım kardeşim herşeyimiz belli
    manyagın biri gene yok yere banlandım ban başladı diye gaz verse
    bırak oynamayı live'a 2 hafta girmezsiniz ben çatır çatır oynarken siz anca sinsi sinsi banlandımmı diye test connection yaparken kalp ritimlerinizi sayarsınız yapmadım hiç diyin ozaman inanırım belki
    yalancımı dedin sky kimin yalancı oldugunu kişi listesindeki herkes görür ee tabi bende

Ráistlin sendin boş boş konuşanda sendin dalgaya alanda banlananda sen olldun hala konuşucak yüz buluyorsan
    ben bişey demiyorum artık

kimin ne söyledigini takmıycagını size kalmaz zaten size anlatmıyorum
    zıplamıyın heryere bir bakarsınız düşeceginiz yerde logar çıkar karşınıza

çogunlukta banlanan ve live' girmeyenlerden tepki alıyoruz
    birazda banlanmayanlardan

cevap vermeyin nedemek alehimde konuşmuycaksınız ozaman bende cevap vermiycem size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-17 -- 15 Aralık 2007; 1:34:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: truelove

Evet bir toplu ban dalgası daha oldu. Ben ve 2 arkadaşım daha az önce banı yedik. 1yıldan fazladır banlanmayan nacizane makinama teşekkürler.

geçmiş olsun abi ya...ban yine başladı demek...microsoft kimsenin gözünün yaşına bakmıyor valla...eli mahkum herkez orjinal alacak fw siz kullancak X360 ları...
  • evet maalesef live'sız konsolun tadı çıkmıyor.
    elimi sürmüyorum artık makineye.
    zaten 2. makine arayışına başladım.
    tekrar geçmiş olsun.
  • arkadaslar boş verin konussun o siz bloklayın onu kendi halinde takılsın ben blockladım bak şimdi ne güzel oldu konu sizede tavsiye ederim
  • Uzun bi cevap yazmıştım ama sonra tekrar düşündüm, değmez gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 15 Aralık 2007; 2:41:48 >
  • malesef bende banlandim ... 12aylik gold daha yeni almistim .. tuh ... bi sekilde geri donucem arkadaslar beni silmesse sevinirim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intikad -- 15 Aralık 2007; 2:18:12 >
  • Banlananlara....

Yaklaşık 6-7 ay öönce banlanan tecrübeli biri olaraktan tavsiyem şu..Banlı makinalarını saklasınlar, bir tane military filan alsınlar. Single yada orta halli oyunları banlı makinada oynasınlar. Boyle COD4 gibi arada çıkan klas oyunlarıda orjinal alıp keyiflerini rahatça sürsünler Live ın...Hergün yaşadıgınız strese degmez. Banlı cihaz hayli hayli faydalı oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Banlananlara....

Yaklaşık 6-7 ay öönce banlanan tecrübeli biri olaraktan tavsiyem şu..Banlı makinalarını saklasınlar, bir tane military filan alsınlar. Single yada orta halli oyunları banlı makinada oynasınlar. Boyle COD4 gibi arada çıkan klas oyunlarıda orjinal alıp keyiflerini rahatça sürsünler Live ın...Hergün yaşadıgınız strese degmez. Banlı cihaz hayli hayli faydalı oluyor.

hddsiz kolsuz kablosuz vs sirf makinayi satan bulunmaz hic degil mi ?
    tum alip onlari satsam desem olmaz elimde kallir satamam .. puff kaldik boyle iyi mi ...
  • Military Pack 350 YTL
  • Banlananlara geçmiş olsun. Bayadır banlanmayanlar banlandığına göre bu işten kaçış yok.
  • Çoğu kişi banı yedi ya valla üzücü durum bende bakıcam bugün yediysem yemişimdir artık yapacak birşey yok herhalde artık yeni alacağım PC sistemine yönelirim.
  • Banlananlar hiç üzülmesinler bedavaya oyun oynadıklarına saysınlar. Stressiz rahat oyun oynamanın tek yolu orjinal oyundur, tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: MirrorMask

Senin gamertag neydi bende o maçlardaydım çok acayip dağıttık adamları dün gece
  • quote:

Orjinalden alıntı: xLNTSx
    quote:

Orjinalden alıntı: MirrorMask

Senin gamertag neydi bende o maçlardaydım çok acayip dağıttık adamları dün gece

Evet MirrorMask senin gamertag neydi ? Ben de vardım dünkü maçlarda; biz host olduğumuzda 19 kill streak yapmıştım

Bu arada, Yunan Giorgos78 ne kadar komik İngilizce konuşuyordu öyle ! Adam sanki Türklere hayran, kendini 5 katlı binadan at desek, hemen atayım diyecek kadar heyecanlı konuşuyordu.

Bu arada, ben şu an banlansam içim burkulur ama üzülmem; bugüne kadar oynadığım zaten fazlasıyla yetti bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 15 Aralık 2007; 11:49:04 >

• quote:

PROFİLİ KAPALI OLUP, BANA PM İLE MANTIKLI BİR SEBEP BİLDİRENLERE SÜRPRİZ HEDİYELER !!!

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.