Şimdi Ara

BAN Hortladı (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
4.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben şuan Ethernet kablosunu PC'de kullanıyorum. (bir filmi merdivenden aşağı indiriyorum da ). Valla yemişsem yemişimdir, ne diyeyim? COD4 dışında pek bir üzüntüm de olmaz. Sadece kalan 11 Aylık Live'ıma üzülürüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTACON

Ben şuan Ethernet kablosunu PC'de kullanıyorum. (bir filmi merdivenden aşağı indiriyorum da ). Valla yemişsem yemişimdir, ne diyeyim? COD4 dışında pek bir üzüntüm de olmaz. Sadece kalan 11 Aylık Live'ıma üzülürüm.

Aynen bende böyle söylüyordum banlanmadan önce ve inan beklediğinden daha az üzülüyorsun O kadar çok oyun varki.

• quote:

Orjinalden alıntı: roland3tr

quote:

Ben şuan Ethernet kablosunu PC'de kullanıyorum. (bir filmi merdivenden aşağı indiriyorum da ). Valla yemişsem yemişimdir, ne diyeyim? COD4 dışında pek bir üzüntüm de olmaz. Sadece kalan 11 Aylık Live'ıma üzülürüm.

Aynen bende böyle söylüyordum banlanmadan önce ve inan beklediğinden daha az üzülüyorsun O kadar çok oyun varki.

cod4 çıkmadan önce ban yesem hiç üzülmezdim ama şimdi cod 4 çıktı walla sabah akşam oynuyorum şimdi ban yesem biraz üzülürüm sonra gider ps3 e alırım cod4 90 ytl bayılıp kaldıgım yerden devam ederim

• öfff sizi kısaknıyorum fwli olupta hala ayaktasınız onca kişinin içinden beni buluyolar ya on sinirliyim en son live da kapıştık burdakilerle bula bula benimi seçtiler kura çekiyo bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreamman115

quote:

Orjinalden alıntı: roland3tr

quote:

cod4 çıkmadan önce ban yesem hiç üzülmezdim ama şimdi cod 4 çıktı walla sabah akşam oynuyorum şimdi ban yesem biraz üzülürüm sonra gider ps3 e alırım cod4 90 ytl bayılıp kaldıgım yerden devam ederim

Tabi senin yedek destek ps3 var

• geçmiş olsun herkese banlananlara gerçekten üzüldüm ben burda insanlara bişeyler anlatmak istedim ve gerçekten çok ugraştım banlanmayın diye bir kaç yöntem anlattım ama emin olun bu ban dalgası gerçekten update sonrası olucagını ve ve fw'li cihazla update yapanları 10-15 gün arasında banlanıcagını yazmıştım eger bir kez deneseydiniz belki bir şans ile banlanmayabilirdiniz yazdıklarıma burun kıvırıcagınıza
    olmuyor ve banlananlarda banlanmayanlarda kabul etmek istemiyor bazı mevzuları neyse beyler bundan sonra istemediginiz yazıları yazmıycam
    burda bunun sözünüde herkesede veriyorum pes ettigimden degil yanlış anlamayın bıktıgımdanda degil bıktırdıgımda degil sadece banlanmayın diye ugraştım ve banlandınız çogunuz ve çogunuzda anlattıgım halde hala live^'dan kaçıyor banlanırım diye artık bunları huy haline gelmiş millette can cıkar huy cıkmaz'ya o hesap neyse beyler lafı bitiriyorum ve bu mevzuları açmıycagım birdaha sözünü verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-17 -- 15 Aralık 2007; 17:39:18 >

• 6 ay sonra ben de nihayet ban yedim. acımız büyük.
  • lütfen bir kişi topic açsın ve banlananlar game tag lerini yazsın kaç kişi banlanmış baya kişi 6-7 gündür yok listemde
  • Ben de banlandım

Bizim mahallede herkes banlanmış, MS silip süpürüyor...
  • ben de banlandım maalesef. tek üzüntüm PGR4'te adım adım zirveye koşarken banlanmak oldu. napalım sağlık olsun.
  • ben oynuyorum şuan bi sorun yok arkadaslar az önce fifa08 de ingilizin birine 3 attım
  • cyraxla cod4 deyım saglamız oynuyacak olan warsa bekleriz
  • quote:

cyraxla cod4 deyım saglamız oynuyacak olan warsa bekleriz

Sabahlar olmasın valla ama bu sefer zevk alamadım oyundan hiç hem nedense bağlantımızda kötüydü. Neyse bakalım akşama doğru yine COD4'e devam.
  • Bende bi sorun yok hala ama belli olduki ilk ban dalgasından (ilkbahardaki) daha sert olucak bu seferki
  • Başka topicte yazdım buraya da yazayım.

Beni de uçurdular.

Zerre umrumda değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

quote:

cyraxla cod4 deyım saglamız oynuyacak olan warsa bekleriz

Sabahlar olmasın valla ama bu sefer zevk alamadım oyundan hiç hem nedense bağlantımızda kötüydü. Neyse bakalım akşama doğru yine COD4'e devam.

evet ya bir haftadır nette problem war hafif ama bugun iice berbattı umarım aksama düzelir

bu arada banlanan arkadaşlar geçmiş olsun baya bi kişi banlandı şu son 2 gunde bakalım talih kuşu bizede ugrucakmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Başka topicte yazdım buraya da yazayım.

Beni de uçurdular.

Zerre umrumda değil

olay budur işte..

bende aynı.. giriyorum live ama ban yemiyorum yesem de fark koymas single oynamaya kitledim kendimi

• Ben de BAN'landım arkadaşlar, bu gece... Tam da Cod4'e alışmaya başlamıştım ya neyse...

Ama çoğunluk gibi Microsoft'a hakaret etmeyeceğim; aksine şimdiye kadar müsade ettiği için ve bana bu keyfi yaşattığı için teşekkür ediyorum; ama yine de kendilerini sevmiyorum o ayrı !

Sadece liste formatında olmak üzere bir konu açtım; yazmak isteyenler için link :

BAN'lananların Listesi (Yorum Yok, Sadece Ban'lanma Detayları)
    http://forum.donanimhaber.com/m_19692724/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 16 Aralık 2007; 13:45:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: signore

Ben de BAN'landım arkadaşlar, bu gece... Tam da Cod4'e alışmaya başlamıştım ya neyse...

Ama çoğunluk gibi Microsoft'a hakaret etmeyeceğim; aksine şimdiye kadar müsade ettiği için ve bana bu keyfi yaşattığı için teşekkür ediyorum; ama yine de kendilerini sevmiyorum o ayrı !

Sadece liste formatında olmak üzere bir konu açtım; yazmak isteyenler için link :

BAN'lananların Listesi (Yorum Yok, Sadece Liste)
    http://forum.donanimhaber.com/m_19692724/tm.htm

geçmiş olsun...bu sefer çok fazla banlanan oldu ya...

• Ben eğer BAN yersem, Stealth falan dinlemem hangi oyunu bulursam oynarım biricik banlenmiş konsolumda.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.