Şimdi Ara

Ban ile ilgili acil !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar serverda cok küfürbaz bir adam war hem de koxper bunun küfür ederken ve koxplu haldeki kscsini aldım acaba nereye koyup bunu banlatabilirim acil yardımcı olurmusunz.adam ramazan falan dinlemiyo önüne gelene küfrediyo :S

• illegal program kullananlar banlanmıyor kaldı ki küfür edenler banlansın.Senin yapacağın tek şey bu -17 yaş tayfasından uzak durmak.
  • Ya önceden bi site wardı oraya koyuyoduk illegal kullananları veya küfürlü konuşanları vs. o siteyi arıyorum yokmu yardımcı olabilicek olan :S
  • Arkadaşlar lütfen adam fena şekilde küfür etti bana kaldıramıyorum şuanda durumumu tahmin bile edemezsinz :S küfürle cevap vermem ramazanda bunu yapamam tek yapabilicegin ksc sini alıp siteye koymak nereye koyabilirim lütfen yardımcı olun bi yol gösterin
  • yeni bi uygulama gelcekti galiba belkide gelmiştir. oyun içinde gönderiodun kscyi glaiba böyle bişey olması lazım ama detayını bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: praskoo

Arkadaşlar lütfen adam fena şekilde küfür etti bana kaldıramıyorum şuanda durumumu tahmin bile edemezsinz :S küfürle cevap vermem ramazanda bunu yapamam tek yapabilicegin ksc sini alıp siteye koymak nereye koyabilirim lütfen yardımcı olun bi yol gösterin

Ne yaparsan yap işe yarayacağını sanmam. Boşa uğraşmanın bi anlamı yok bence hocam.
  • Yanına mı bırakıcam o kadar küfür etti bana :S
  • Unutmaya çalış. O söyledi diye öyle olmayacağını biliyorsun. Kötü söz sahibinindir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.